Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مرمت و حفاظت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران از مرمت و بازسازی بیش از ۳۸ مورد اسناد و نسخ خطی اشخاص حقیقی و حقوقی در سال گذشته خبر داد.


به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، «محمد حدادی» در توضیح جزئیات این خبر گفت: حفاظت و نگهداری از میراث مکتوب و ارائه خدمات مرمتی به اشخاص حقیقی و حقوقی در راستای اهداف کلان سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران انجام می شود و به همین منظور ارائه خدمات مرمتی به اشخاص حقیقی و حقوقی توسط اداره کل مرمت و حفاظت سازمان در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: به همین منظور در سال گذشته خدمات مرمتی برای بیش از 38 مورد از درخواست های دریافتی از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی برای مرمت و بازسازی اسناد و نسخه های نفیس خطی و چاپی انجام شد.


حدادی ادامه داد: مرمت و بازسازی اسناد و نسخه های نفیس آسیب دیده، ساخت جعبه های حفاظتی برای نسخه های خطی، ضدعفونی منابع آلوده و ارائه مشاوره های فنی درباره پایش محیطی مخازن و منابع از جمله خدماتی است که در راستای ارائه خدمات به داشته های فرهنگی و معنوی اشخاص حقیقی و حقوقی در این اداره کل به انجام می رسد.


مدیرکل مرمت و حفاظت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران خاطرنشان کرد: ارائه خدمات مرمتی بر اساس ضوابط و قوانین موجود در سازمان و درخواست‌های ارسالی از دستگاه‌ها، مراکز آرشیوی و کتابخانه‌ای و موزه ها و یا درخواست های افراد حقیقی صورت می گیرد و علیرغم مشکلات و محدودیت‌های مربوط به شیوع ویروس کرونا ارائه این خدمات نسبت به سال های گذشته افزایش یافته و اداره کل مرمت و حفاظت در سال جدید نیز آمادگی ارائه خدمات حفاظتی و مرمتی به اشخاص حقیقی و حقوقی را دارد.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران مرمت سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران اشخاص حقیقی و حقوقی مرمت و حفاظت ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۱۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان

سازمان جهانی بهداشت به تازگی اعلام کرد که در ماه جاری میلادی به ۸۱۲ هزار نفر در افغانستان خدمات بهداشتی و درمانی ضروری ارائه کرده است. 

سازمان جهانی بهداشت با انتشار گزارش ماه جاری میلادی(فروردین-اردیبهشت) بیان کرد: این خدمات در ۹۳۳ مرکز بهداشت مستقر در سراسر افغانستان ارائه شده است.

این گزارش ضمن تاکید بر تعهد این سازمان نسبت به رسیدگی به نابرابری جنسیتی در زمینه ارائه مراقبت های بهداشتی و درمانی، اعلام کرد که ۴۴ درصد این افراد را زنان تشکیل می‌دهند. ۳۳ درصد دیگر را کودکان و سایر افراد آسیب پذیر تشکیل می‌دهند تا این سازمان نسبت به نادیده گرفته نشدن این جمعیت در معرض خطر اطمینان حاصل کند.

بر اساس این گزارش، در این بازه زمانی، عفونت‌های حاد تنفسی، مشکلات گوارشی و سرخک در میان مردم افغانستان بیشتر شایع بوده است.

در این گزارش همچنین آمده است که ۳۴۱ کادر درمان در یک ماه اخیر در بخش‌های سلامت روان، حمایت روانی-اجتماعی، آموزش، مراقبت و درمان استاندارد خدمت رسانی کرده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • ورود قاعده مند دولت به اربعین، ارائه خدمات را تسهیل کرده است
  • برگزاری نخستین جلسه ستاد اربعین وزارت ارتباطات
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • صدور کیفرخواست برای باند جعل اسناد سازمان یافته املاک در قم
  • انهدام باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم شناسایی شد
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم منهدم شد
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»