Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری با بیان اینکه 1600 میلیارد تومان برای سرمایه‌گذاری در آراد کوه پیش‌بینی شده است، گفت: جهت‌گیری طرح جامع مدیریت پسماند این است که ورود زباله به آراد کوه را حداقل‌سازی کند.

به گزارش برنا؛ سید آرش حسینی میلانی، رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری صبح امروز در دویست و هشتاد و پنجمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی لایحه طرح جامع مدیریت پسماند گفت: آراد کوه از دهه چهل به عنوان مرکز دفن پسماند شهر تهران جانمایی شده و توسعه‌ یافته و موجب ایجاد شرایط اجتناب‌ناپذیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، حل مشکلات این مرکز قطعا جزو اولویت‌های اصلی شهرداری، شورا و طرح جامع مدیریت پسماند است.  

او ادامه داد: جریان پسماند مانند جریان آب است که وقتی حرکت می‌کند، امکان قطع کردن آن نیست، بلکه باید تمهیدات و تدابیری طبق زمانبندی و برنامه‌ریزی در نظر گرفت تا بتوان اقدام اصلاحی را انجام داد. 

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه 1600 میلیارد تومان برای سرمایه‌گذاری در آراد کوه پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: این سرمایه‌گذاری برای آن است که فرایندهای هوادهی سرپوشیده شده و بهبود یابد. علاوه بر آن، در افق طرح فقط 15درصد از زباله‌ها دفن خواهد شد و عمده آن بازیافت خواهند شد. جهت‌گیری طرح این است که ورود زباله به آراد کوه را حداقل‌سازی کند. 

حسینی میلانی افزود: با این حال، یکی از برنامه‌های مربوط به آراد کوه، جانمایی مرکز دفن جایگزین است که مطالعات اولیه برای مناقصه شروع شده که انتخاب کنند. قبلا نیز چهار مرکز دفن جایگزین در شعاع 100 کیلومتری تهران مطرح شده بود. با این حال، شهرداری تنها متولی ایجاد مراکز دفن جایگزین نیست و دولت باید در این قضیه کمک کند. 

او با تاکید بر اینکه تمام تلاش آن است که اثرات منفی آراد کوه تا حد امکان کاهش یابد، خاطرنشان کرد: در مورد مسئله ورود شیرابه هم باید بگویم با اصلاحی که در مراکز میانی انجام می‌شود و سیستم‌های تصفیه شیرانه که ایجاد می‌شوند و مراکز پردازشی که به صورت مجهز افتتاح می‌شوند، میزان شیرابه هم کنترل شده و ورودی شیرابه به آراد کوه نیز کاهش می‌یابد.  

حسینی میلانی درباره پیشنهادی مبنی بر ضرورت انجام راهکارهای جدید در طرح جامع مدیریت پسماند بیان کرد: مشاور در بررسی هر قسمت از چرخه مدیریت پسماند، گزینه‌های مختلف بررسی کرده و مطالعات تطبیقی انجام داده است. یعنی همه فناوری‌های جدید و مدرن را دیده و برای پنج سال اول، بسته‌ای را پیشنهاد داده و برنامه عملیاتی ارائه کرده است.  

این عضو شورای شهر درباره پیشنهادی درباره طراحی اپلیکیشن‌‌های جدید برای جمع‌اوری پسماند هم عنوان کرد: در نظامی که سازمان مدیریت پسماند پیش‌بینی کرده، یک چارچوب فناوری ایجاد می‌شود که فاوا، زیرساخت‌های آن را ایجاد کرده است و شهروندان از طریق آن، تبادل زباله و امتیاز می‌کنند یعنی زیرساخت برای مبادله در حال حاضر ایجاد شده است. 

میلانی افزود: فاوا این ساختار را ایجاد کرده و سازمان پسماند نظارت کلی بر آن دارد. این بازار ایجاد شده است مگر اینکه بازار جدیدی مدنظر باشد که باید از نو طراحی شود و مورد امکان‌سنجی قرار گیرد در حالی از نظر امکانات کشور و بازیگران هوشمندسازی زیرساخت فاوا کفایت می‌کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری پسماند آراد کوه طرح جامع مدیریت پسماند آراد کوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۲۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم پیشگیری از دفن مستقیم پسماند را اولویت سازمان دانست و گفت: ۱۲ درصد از پسماندهای شهر قم که در خطوط پردازش تفکیک می‌شوند، نایلون‌ها و کیسه‌های خرید است.

سید عبدالله میر ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با بیان اینکه تمامی نظریات استفاده در حوزه مدیریت پسماند علمی است، اظهار کرد: مدیریت سو در حوزه مدیریت پسماند، پیامدهای زیست محیطی به‌دنبال داشته و تهدید جدی برای جامعه است.

وی آلودگی زمین، آب، خاک و هوا را از پیامدهای زیست محیطی دانست و افزود: در سال‌های اخیر با مشارکت شهروندان و حمایت مدیران استان، ادارات، مدیران شهر و شورای اسلامی شهر شاهد اتفاقات خوبی در حوزه مدیریت پسماند هستیم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم با تاکید بر اینکه پیشگیری از دفن مستقیم پسماند اولویت اول سازمان است، تصریح کرد: دفن مستقیم پسماند باعث ایجاد شیرابه، آلودگی آب و خاک و تولید گاز متان می‌شود و پیشگیری از این اقدام اولویت اول سازمان پسماند است.

میر ابراهیمی با اشاره به اینکه هیچ پسماندی به‌صورت مستقیم دفن نمی‌شود، عنوان کرد: در سال‌های اخیر توانستیم تمام پسماندها را در خطوط پردازش فرآوری کرده و مراحل تولید کمپوست را کامل کنیم و با این اقدام درصدی از تولید گاز متان کاهش پیدا کرده و آلودگی آب و خاک در حوزه پسماند نداریم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم در خصوص کیسه‌ها نایلون‌های خرید عنوان کرد: ۱۲ درصد از پسماندهای شهر قم که در خطوط پردازش تفکیک می‌شوند، نایلون‌ها است.

میر ابراهیمی ادامه داد: در شهرقم باید فرهنگ‌سازی شود تا یک مدیریت فروشگاه از باب احترام تعداد کیسه بیشتری را در میان مشتریان و مصرف کنندگان قرار ندهد.

وی در این خصوص خاطرنشان کرد: با توجه به ابلاغ قوانین و در راستای پایدار شدن قوانین در شهرها و کشورمان باید کیسه‌های خرید را حذف کنیم.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قم با اشاره به اقدام مثبت سازمان پسماند شهرداری قم گفت: توزیع کیسه‌های پارچه‌ای در میان شهروندانی که در امر تفکیک از مبدا مشارکت فعالی دارند، یکی از اقدام‌های مثبت سازمان پسماند شهرداری قم است.

کد خبر 748049

دیگر خبرها

  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست