Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@02:59:11 GMT

رفع بحران بازار مرغ با توزیع گسترده/ سن پرورش۵۰ روز شد

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۵۲۴۸۳

رفع بحران بازار مرغ با توزیع گسترده/ سن پرورش۵۰ روز شد

«محمدعلی کمالی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، افزود: در ابتدای سال ۱۴۰۰ به دلیل کاهش عرضه گوشت مرغ توسط برخی استان های تولیدکننده عمده همانند استان های شمالی کشور به استان تهران با بحران کاهش عرضه و افزایش قیمت روبرو شدیم که این مشکل با استقرار معاونین وزیر جهاد کشاورزی در این استان ها برطرف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نیاز روزانه بازار تهران به گوشت مرغ را یک هزار و ۱۰۰ تن دانست و اظهار داشت: اکنون با اقدامات وزارت جهاد کشاورزی روزانه نزدیک یک هزار و ۴۰۰ تن گوشت مرغ وارد استان تهران می شود که بخشی از آن حتی مازاد بر نیاز استان است.

سن پرورش مرغ گوشتی به ۵۰ روز افزایش یافت

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور تصریح کرد: همچنین به منظور تامین گوشت مرغ مورد نیاز کشور، مقداری نهاده اضافه در نظر گرفته شد تا دوره پرورش به ۵۰ روز برسد و کمبود بازار رفع شود.

کمالی اضافه کرد: اکنون ۱۲۵ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده، بنابراین بعد از این، شاهد صف در میادین میوه و تره‌بار نخواهیم بود.

وی بازار گوشت مرغ را رو به آرامش دانست و گفت: برخی از هموطنان به دلیل نگرانی هایی که داشتند اقدام به خرید و ذخیره سازی گوشت مرغ می کردند که اکنون این ولع وجود ندارد، بنابراین برای ماه مبارک رمضان، بازار متعادلی خواهیم داشت.

مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور، افزود: اکنون در برخی استان های کشور قیمت مرغ طبق نرخ جدید قرارگاه ساماندهی مرغ و حتی در برخی استان ها زیر این قمیت است.

وی با تاکید بر تامین بودن گوشت مرغ کشور، از شهروندان خواست تا مرغ را با قیمت های بالا خریداری نکنند.

به گزارش ایرنا، طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی سال ۹۹ بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید و به بازار عرضه شد.

پیش از این به دلیل کمبود نهاده های طیور، مدت زمان پرورش مرغ گوشتی ۴۰ روز تعیین شده بود.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور گوشت مرغ کاظم خاوازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گوشت مرغ وزارت جهاد کشاورزی گوشت مرغ کاظم خاوازی اخبار کنکور جهاد کشاورزی گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۲۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید

اکبر یاوری، رئیس اتحادیه بارفروشان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از کاهش قیمت میوه‌های نوبرانه در بازار خبرداد و گفت: قیمت کنونی هر کیلو گوجه سبز ۱۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان، توت فرنگی ۷۰ تا ۱۲۰ هزار تومان، ملون ۸ تا ۱۲ هزار تومان، جانا ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان، طالبی ۱۰ تا ۱۴ هزار تومان و چغاله بادام ۸۰ تا ۱۵۰ هزار تومان است.

به گفته او، با توجه به گرمای هوا و رسیدن میوه‌های نوبرانه به انبوه، قیمت روند کاهشی داشته است. به عنوان مثال قیمت هر کیلو گوجه سبز در ابتدای فصل بالای یک میلیون تومان بود که در شرایط کنونی بیش از ۶۰ درصد کاهش داشته است و پیش بینی می‌شود که تا پایان اردیبهشت به حداکثر ۲۰۰ هزار تومان برسد.

یاوری نرخ کنونی هر کیلو پرتقال تامسون شمال را ۱۰ تا ۳۰ هزار تومان، پرتقال رسمی شمال ۱۰ تا ۲۵ هزار تومان، سیب لبنانی زرد ۲۰ تا ۶۰ هزار تومان، سیب لبنانی قرمز ۱۵ تا ۵۰ هزار تومان، کیوی ۳۰ تا ۸۰ هزار تومان، خیار گلخانه ۱۵ تا ۲۷ هزار تومان، خیار اصفهان ۱۰ تا ۲۰ هزار تومان و لیمو شیرین ۲۵ تا ۵۰ هزار تومان اعلام کرد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از کاهش قیمت میوه‌های وارداتی در بازار خبر داد و گفت: نرخ کنونی هر کیلو موز اکوادور ۷۰ تا ۷۲ هزار تومان، موز فیلپین ۶۰ تا ۶۵ هزار تومان، موز هندی ۶۰ تا ۶۲ هزار تومان و هر کارتن آناناس ۶ تایی یک میلیون و ۱۵۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است.

او ادامه داد: بنابر آمار ورودی روزانه بار میوه، صیفی و فرنگی در میدان مرکزی ۲۰ تا ۲۲ هزار تن است که ۱۸ هزار تن آن خریداری و مابقی داخل میدان می‌ماند.

یاوری درباره آینده بازار میوه و صیفی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی امسال سال پرباری برای بازار میوه و صیفی خواهد بود که پیش بینی می‌شود بدلیل گرمای هوا، قیمت روند کاهشی به خود بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • ۳۰۰۰بسته گوشت قرمز بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت