Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مهرعلی حق گویان روز یکشنبه در دیدار با مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان قزوین اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی (ره) براساس سیاست محوری توانمندسازی مددجویان، خدمت به نیازمندان را پیگیری می کند.

وی ادامه داد: در کنار این سیاست که به استقلال معیشتی محرومان منجر می شود، تلاش می کنیم تا با استفاده از ظرفیت های مردمی بستر رفع دغدغه های معیشتی محرومان را نیز فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول افزود: در تمامی خدمات این نهاد به نیازمندان، مشارکت مردم یک اصل است و این مهم از طریق اجرای طرح های مختلف اجرا می شود و در چند سال گذشته برای افزایش میزان مشارکت های مردمی در ابعاد مختلف، مراکز نیکوکاری زیادی تاسیس شده است.

حق گویان عنوان کرد: مراکز نیکوکاری کاملا مردم محور هستند و این مراکز توسط معتمدان محلی در قالب هیات امنا اداره می شوند و از ظرفیت افراد متمکن محل برای رفع نیاز محرومان محل فعالیت خود استفاده می کنند.

وی تصریح کرد: فعالان و اداره کنندگان مرکز نیکوکاری هیچ گونه وابستگی اداری و رسمی به کمیته امداد امام خمینی (ره) نداشته و همه فعالیت و حضور آنها براساس تکلیف دینی است.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین خاطرنشان کرد: در گام نخست تأسیس مراکز نیکوکاری، رویکرد عمومی و معیشتی مورد توجه بود که در این جهت گیری مسجد محور فعالیت مراکز نیکوکاری است.

ایجاد مراکز نیکوکاری سیاست موفق کمیته امداد است

مسوول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان قزوین نیز در این دیدار اظهار داشت: مرکز نیکوکاری یک مرکز ساده نیست بلکه پشتوانه مردمی آن نشان می دهد که از عظمت بالایی برخوردار است.

حجت الاسلام حسین حیدری ادامه داد: فعالیت مراکز مختلف نیکوکاری به ویژه مراکز نیکوکاری تخصصی در دانشگاه ها و ارایه خدمات تخصصی به نیازمندان نشان می دهد که ایجاد مرکز نیکوکاری سیاست موفق کمیته امداد است.

وی اضافه کرد: دانشگاه ها فرهنگ ساز هستند از این رو ایجاد مرکز نیکوکاری در دانشگاه ها نه تنها مشکلات و نیازهای دانشجویان نیازمند را برطرف می کند بلکه به فرهنگ سازی جریان انفاق و نیکوکاری در جامعه هم کمک می کند.

این مسوول افزود: اگر موضوعی در جامعه فرهنگ سازی شود، به لحاظ مختلف رشد و توسعه پیدا خواهد کرد در نتیجه فراگیری آن عمیق تر و گستره تر خواهد بود.

حجت الاسلام حیدری عنوان کرد: خدمت به محرومان از اهمیت بالایی در زندگی انسان برخوردار است از این رو نباید این موضوع مهم را کوچک شمرده و از کنار آن به سادگی عبور کنیم.

برچسب‌ها نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها کمیته امداد امام خمینی استان قزوین دانشگاه موسسات نیکوکاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها کمیته امداد امام خمینی استان قزوین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها کمیته امداد امام خمینی استان قزوین دانشگاه موسسات نیکوکاری اخبار کنکور مراکز نیکوکاری مرکز نیکوکاری کمیته امداد استان قزوین دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۲۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد مهدی میرزایی قمی، در توضیح جزئیات خبر واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی گفت: امسال برای نخستین بار در راستای منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» جهت حمایت و بهره‌مندی از ظرفیت و همکاری شهروندان نسبت به افزایش واگذاری راهبری مراکز تحت تملک شهرداری تهران به بخش خصوصی اقدام گردیده است.

وی با اشاره به واگذاری راهبری چهار مرکز معاینه فنی در سال گذشته افزود: امسال تعداد واگذاری مراکز تحت تملک شهرداری تهران افزایش یافته و بزودی پس از طی مراحل قانونی تعداد پنج مرکز معاینه فنی شهید آبشناسان، شقایق، سراج، دماوند و شهید چمران به بخش خصوصی واگذار می‌شود. بدون تردید با توجه به توانایی بخش خصوصی در جذب نیرو و تکمیل نفرات در خطوط معاینه فنی این برنامه‌ریزی می‌تواند در افزایش ظرفیت پذیرش و رضایت‌مندی مشتریان مؤثر باشد.

میرزایی قمی در خصوص اهداف افزایش واگذاری راهبری مراکز معاینه فنی توضیح داد: در سنوات گذشته راهبری تعدادی از مراکز توسط بخش خصوصی انجام می‌گردید که پس از بررسی توزیع مراجعات و نیازسنجی مشتریان تصمیم سازی شد با هدف افزایش بهره‌وری، چابک سازی، ایجاد اشتغال و خدمت رسانی بهتر به شهروندان راهبری مراکز بیشتری به بخش خصوصی واگذار شود.

سرپرست ستاد معاینه فنی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای اجرای احکام برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران بر مبنای تحقق عدالت شهری سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ گفت: بر اساس تکالیف و احکام مقرر در این برنامه ستاد معاینه فنی بایستی نسبت به برون سپاری بهره برداری حداقل ۵۰ درصد از مراکز معاینه فنی تحت تملک شهرداری تهران به بخش خصوصی در سال ۱۴۰۳ اقدام شود که در همین راستا با هدف افزایش ظرفیت و ارتقا سطح خدمت رسانی به شهروندان واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی در دستور کار قرار گرفته است.

گفتنی است آگهی مزایده عمومی واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی از روز چهارشنبه مورخ پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ از طریق روزنامه همشهری انتشار یافته و متقاضیان فرصت دارند نسبت به تهیه اسناد و اعلام پیشنهاد حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز از تاریخ انتشار آگهی اقدام کنند.

کد خبر 6091830

دیگر خبرها

  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • ۲۴۰۰۰ خدمت مشاوره‌ای و روانشناسی به مددجویان کرمانشاهی ارائه شد
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • مشارکت بیش از هزار معلم سمنانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی