Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه یونانی نوشت که پاکستان در تلاش است تا پس از خروج نیروهای آمریکایی و ناتو از افغانستان، نظامیان ترکیه در این کشور جایگزین شوند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، نشریه یونانی «گریک سیتی تایمز» با اشاره به سفر اخیر ژنرال «ندیم رضا» رئیس کمیته ستاد مشترک ارتش پاکستان به ترکیه و دیدارش با مقامات این کشور اظهار داشت که محور دستورکار این سفر پیشبرد منافع مشترک ترکیه و پاکستان در افغانستان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نشریه همچنین مدعی شد که گفت‌وگوها طی این سفر آشکار ساختند که پاکستان خواستار جایگزینی نظامیان ترکیه‌ای با نیروهای آمریکایی و ناتو است.

این درحالی است که تنها 20 روز به مهلت تعیین شده برای خروج نیروهای خارجی از افغانستان باقی مانده است.

نوشتار می‌افزاید که پاکستان با کمک شبکه حقانی، طالبان را متقاعد کرده است تا با ادامه حضور نیروهای ترکیه‌ موافقت کند و حتی اجازه دهد نیروهای بیشتری از این کشور به افغانستان اعزام شود.

یادداشت| بررسی ابعاد دوستی دیرینه ترکیه و پاکستان

افزایش همکاری‌های نظامی ترکیه و پاکستان پس از کودتای نافرجام در ترکیه

رایزنی وزرای خارجه پاکستان و ترکیه در خصوص مسائل منطقهگفت‌وگوی عمران‌خان و عبدالله: صلح و ثبات افغانستان و پاکستان به یکدیگر وابسته استروابط افغانستان و پاکستان؛ دیپلماسی تجاری به جای تنش‌های سیاسی

براساس این مطلب، مقامات نظامی پاکستان و ترکیه همچنین در دیدارهای خود درباره استفاده موثر از سازمان‌های تروریستی مانند القاعده، داعش و شبکه حقانی برای ایجاد محیط مساعدتر در افغانستان برای ترکیه، بحث و تبادل‌نظر کردند.

براساس گزارش‌های رسانه‌های ترکیه، هیئت نظامی پاکستان 27 مارس به ترکیه رسید اما دیدارهای "رسمی" خویش را 29 مارس آغاز کرد.

برخی کارشناسان بر این باورند که این ژنرال پاکستانی در 2 روز نخست با مقامات ارشد ترکیه دیدارهای مخفی داشته تا طرح تفصیلی افغانستان را برای تضمین موقعیت قدرتمند آنکارا و اسلام‌آباد در منطقه تهیه کند.

انتهای پیام/.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ترکیه اخبار پاکستان اخبار افغانستان ترکیه اخبار پاکستان اخبار افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۲۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست

نشست سخنگوی وزارت خارجه دقایقی پیش در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) آغاز شد.   به گزارش برنا، کنعانی خاطرنشان کرد: جنایت جنگی در نوار غزه با حمایت مستقیم و تمام عیار دولت آمریکا و انگلیس رخ داد و اقدامات نمادینی در چارچوب ایجاد اسلکه برای ارسال کمک‌های انساندوستانه و انجام مانور‌های تبلیغی و رسانه‌ای در این خصوص به هیچ وجه تصویر نفرت انگیزی که این دسته از کشور‌ها نزد افکار عمومی جهان با حمایت از جنگ جنگی در فلسطین ایجاد کردند را اصلاح نخواهدکرد.   سخنگوی وزارت خارجه خطاب به این کشور‌ها و از جمله آمریکا بیان کرد: این کشور‌ها از ارسال سلاح به این رژیم جلوگیری و صادرات تسلیحاتی خود را سریعا متوقف کنند و بر رژیم صهیونیستی برای توقف فوری جنگ اعمال فشار کنند و اجازه دهند معابر شناخته شده برای ارسال کمک‌ها استفاده شود.   کنعانی اضافه کرد: به نظر می‌رسد اهداف دیگری در این راستا وجود دارد.   وی در پاسخ به سؤالی درباره خط لوله صلح بیان کرد: اجرای خط لوله گاز به پاکستان در چارچوب موافقتنامه امضا شده بین دو کشور از جمله موضوعات مهم اقتصادی دو کشور است و در سفر رئیس جمهور مورد اهتمام بوده است و مذاکرات کارشناسی و سطح عالی انجام شده قبلی زمینه ساز آغاز اجرای فاز اجرایی هشتاد کیلومتری اجرای این خط لوله در داخل خاک پاکستان بوده و طرف پاکستانی بر عزم خود برای اجرای این پروژه تأکید کرده است.   وی گفت: انتظار داریم این پروژه مهم راهبردی مبتنی بر منافع مشترک دو کشور به نتیجه برسد و شاهد تبادل همکاری ایران و پاکستان در حوزه مهم و راهبردی انرژی باشیم.   کنعانی در پاسخ به سؤالی درباره حق‌آبه ایران از هیرمند بیان کرد: ۱۱۲ میلیون متر مکعب وارد مرز‌ها و خاک ایران شده است جریان آب همچنان ادامه دارد اطلاعات حاکی است ارسال آب از سد کجکی آغاز شده است. امیدواریم سطح این آب به آب سد کمال‌خان اضافه شود. در طول سال گذشته هم هیأت حاکمه افغانستان در ارتباط با سد کمال‌خان اقدام به برخی عملیات مرمت و بازسازی و اصلاح کرد.   سخنگوی وزارت خارجه افزود: ایران انتظار دارد طرف افغانستانی به تعهد خود براساس معاهده موجود عمل کند و شاهد تامین حق‌آبه ایران باشیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رزمندگان لبنانی و فلسطینی، نظامیان صهیونیست را هدف قرار دادند
  • بمباران نوار غزه و حمله به کرانه باختری
  • هلاکت ۲ نظامی صهیونیست در مرکز غزه
  • توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • آشنایی با حریفان جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست
  • تمرد ده‌ها نظامی صهیونیست از رفتن به غزه
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد