Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@12:59:22 GMT

تلاش‌ اوپک و غیراوپک در کاهش ذخیره‌سازی‌های نفت موفق بود

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۵۴۰۸۷

تلاش‌ اوپک و غیراوپک در کاهش ذخیره‌سازی‌های نفت موفق بود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دبیرخانه اوپک، محمد سانوسی بارکیندو در نشست کمیته بین‌المللی پولی و مالی، بخشی از نشست‌های صندوق بین‌المللی پول و شورای حکام بانک جهانی از طریق ویدیوکنفرانس شرکت کرد.

در این نشست تلاش‌های مداوم جهانی برای بهبود عواقب اقتصادی ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا در کمی بیش از یک سال گذشته مورد توجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بارکیندو با بیان اینکه اقتصاد جهانی و بازار جهانی نفت در حال پشت‌سرگذاشتن شدیدترین بحران‌های تاریخ معاصر است، افزود: به‌تازگی شاهد بهبود چشم‌انداز در هر دو بخش بوده‌ایم.

در گزارش اخیر ماهانه بازار نفت اوپک پیش‌بینی شده است که رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۱، ۵.۴ درصد افزایش یابد، این در حالی است که برآورد شده تقاضای جهانی نفت روزانه حدود ۶ میلیون بشکه افزایش یابد و عرضه کشورهای غیراوپک به حدود یک میلیون بشکه در روز برسد.

دبیرکل اوپک با تأکید بر اهمیت همکاری‌های بین‌المللی انرژی در پاسخگویی به تردیدهای کلان، از توافقنامه همکاری (DoC) به‌عنوان چارچوبی موفق و اثبات‌شده یاد کرد که از ثبات بازار نفت در طول دو نوسان شدید حمایت کرده است.

بارکیندو گفت: اوپک و ۱۰ کشور غیراوپک با حمایت این توافقنامه در پاسخ به شرایط همه‌گیری کرونا و کاهش شدید تقاضای نفت، سریع و قاطعانه عمل کردند تا با محدودیت داوطلبانه تولید، به ثبات بیشتر بازار نفت کمک کنند.

وی افزود: این محدودیت عرضه داوطلبانه، بزرگ‌ترین و طولانی‌ترین نوع آن در تاریخ صنعت نفت است که تا سال ۲۰۲۲ ادامه دارد.

دبیرکل اوپک تصریح کرد: کشورهای عضو اوپک و شریکانش در توافقنامه همکاری، با هدفی مشترک متحد شدند و با همبستگی و اتحاد توانستند به چالش‌های بازار به‌طور مؤثری پاسخ دهند و بر تعهد تزلزل‌ناپذیر خود برای ایجاد ثبات پایدار در بازار نفت صحه گذاشتند.

بارکیندو اظهار کرد: این تلاش‌های مشترک در کاهش سطح بالای ذخیره‌سازی‌های تجاری نفت موفق عمل کرده است.

کد خبر 5186710

منبع: مهر

کلیدواژه: قیمت نفت محمد بارکیندو غیر اوپک تولید نفت ویروس کرونا قیمت مرغ قیمت دلار قیمت نفت سهام عدالت وزارت راه و شهرسازی شاخص کل بورس صندوق بین المللی پول نهاده های دامی بانک مرکزی ایران وزارت جهاد کشاورزی وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت سکه بهار آزادی سند همکاری ایران و چین بازار نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۴۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت

شرکت نفت دولتی امارات عربی متحده (ادنوک) حداکثر ظرفیت تولید نفت خام خود را بی‌سروصدا، به روز کرده است.

به گزارش ایسنا، ادنوک این رقم را در وب سایت خود، به روز کرده، اما اعلام رسمی انجام نداده است. ظرفیت جدید ۴.۸۵ میلیون بشکه در روز، بالاتر از ظرفیت تولید ۴.۶۵ میلیون بشکه در روز است که در سال ۲۰۲۳ منتشر شد. ظرفیت تولید گاز طبیعی این شرکت، ۱۱.۵ میلیارد فوت مکعب در روز اعلام شده است.

شرکت نفتی دولتی امارات قصد دارد ظرفیت تولید نفت خود را تا سال ۲۰۲۷، به پنج میلیون بشکه در روز افزایش دهد که این هدف سالها پیش تعیین شده بود.

افزایش ظرفیت تولید در حالی صورت می‌گیرد که طبق آمار منابع ثانویه اوپک، تولید نفت امارات عربی متحده در مارس، کاهش یافت. این کاهش در راستای تلاش اوپک برای رساندن تولید به سطوح مورد توافق به منظور متوازن کردن بازارهای جهانی نفت بوده است.

امارات عربی متحده که سومین تولیدکننده بزرگ عضو اوپک است، در گذشته با این گروه اختلاف پیدا کرده، زیرا بی صبرانه به دنبال افزایش تولید نفت خود و بهره برداری از ظرفیت افزایش یافته بوده است.

 تابستان گذشته، امارات عربی متحده اعلام کرد به کاهش تولید داوطلبانه اوپک نمی‌پیوندد و سال‌ها استدلال کرده است که باید به این کشور اجازه داده شود تا با افزایش ظرفیت تولید خود، نفت بیشتری تولید کند. در نهایت، در ژوئن سال میلادی گذشته، اوپک پلاس، سهمیه تولید امارات عربی متحده را به ۳.۲۱۹ میلیون بشکه در روز برای سال ۲۰۲۴ افزایش داد.

کاهش تولید فعلی اوپک، یک اقدامی احتیاطی است که قرار است تا آخر ژوئن ادامه پیدا کند. با این حال، در  نشست اوپک پلاس در اول ژوئن، مشخص خواهد شد که آیا اوپک باید کاهش تولید را بیشتر تمدید کند یا اینکه روند احیای تدریجی کاهش تولید را آغاز می‌کند.

هیثم الغیص، دبیرکل اوپک، به کسانی که آغاز پایان دوران نفت را پیش‌بینی می‌کنند، هشدار داده که مبادا با این پیش‌بینی‌های خطرناک، سیاست‌های انرژی را تقویت کنند که به هرج‌ومرج انرژی دامن می‌زند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، اوپک اصرار دارد که پیش‌بینی‌هایی که انقلاب خودروی برقی و گذار سبز را به‌طور کلی پیش‌بینی می‌کنند، بر اساس واقعیت نیستند و حساب کردن روی این کاهش تقاضای ساختگی برای نفت، می‌تواند منجر به سیاست‌هایی شود که در نهایت باعث می‌شود توازن بین عرضه و تقاضای نفت بهم خورده و بازار با کمبود عرضه و افزایش قیمت نفت روبرو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است
  • ظرفیت تولید نفت امارات بی‌سروصدا افزایش یافت
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • ثبات دلار مبادله‌ای/یورو کاهش یافت
  • ۶ میلیون متر مکعب روان آب در استان سمنان ذخیره سازی شد