Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، امیر سرتیپ حاتمی با حضور در جمع کارکنان و مدیران ستاد وزارت دفاع که به صورت ویدئو کنفرانسی نیز در سراسر سازمان ها و صنایع وزارت دفاع در سطح کشور پخش شد؛ با درود به ارواح طیبه شهدا، امام شهدا و همه ی کسانی که در راه اعتلای میهن از جان گذشتند، شروع سال جدیدی که همزمان با ولادت حضرت بقیه الله الاعظم –حضرت ولی عصر(ع) مقارن شد را بسیار مبارک عنوان و کرد و گفت: انشالله سال 1400 شکوفایی و پیشرفت های توامان در همه زمینه های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و بویژه در صنعت دفاعی شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
امیر حاتمی با بیان رویدادها و تحولات سال 99 از جمله شیوع و همه‌گیری ویروس کرونا در سراسر کشور،تعطیلی بسیاری از مراکز و متضرر شدن مردم در حوزه اقتصادی و در نهایت فشاراقتصادی حداکثری دشمن گفت: در کنار این تلخی‌ها و سختی‌ها، اما کرونا جلوه‌های زیبایی از جمله ایثار و ازخودگذشتگی‌های کادر درمان، برگزاری صدها و هزاران مرحله‌ رزمایش‌های کمک های مؤمنانه توسط ملت بزرگ ایران اسلامی، فعالیت‌های دستگاه های مختلف دولتی و تولیدی برای رساندن ما یحتاج مردم که همه آنها قابل تقدیر و افتخار است.
 
وزیر دفاع همچنین با بیان اینکه اقدامات دشمن در جنگ علیه ملت ایران، منحصر به نبرد اقتصادی نبود گفت: در سال 1399 اقدامات تروریستی و خرابکارانه‌ای نیز در اقصی‌ نقاط کشور صورت گرفت که ترور دانشمند برجسته‌ هسته‌ای و دفاعی کشور شهید محسن فخری‌زاده یکی از موارد بود و با وجود اینکه تلاش می کرد دستاوردها و موفقیت های علمی کشور را متوقف کند، راه این شهید والامقام و برنامه های ایشان با قدرت ادامه یافت و در نهایت یکی از اقدامات ایشان در خصوص به نتیجه رساندن واکسن کرونا با موفقیت حاصل شد و چندی پیش فاز اول کارآزمایی بالینی واکسن « فخرا» با حضور وزیر بهداشت رونمایی شد.
 
وزیر دفاع با بیان اینکه جوانان ایرانی در سال 99با وجود همه‌ دشمنی‌ها و سختی‌ها تسلیم نشدند و در زمینه‌های مختلف علمی و اجرایی افتخارات متعددی آفریدند گفت: در بررسی و مرور برنامه ها، اقدامات و رخدادهای سال 1399 در وزارت دفاع در سال (جهش تولید) می توان به موفقیت ها، سد شکنی ها، تحریم شکنی ها و دستیابی به اهداف متعالی و تعامل چشمگیر و اثربخش با نیروهای مسلح، تحقق انتظارات فرماندهی معظم کل قوا و حرکت در مسیر انتظارات دولت به عنوان اولویت های نخست اشاره کرد.
 
وزیر دفاع تدوین یک برنامه جامع و کامل و بلندپروازانه برای سال 1399 علیرغم وجود تحریم های ظالمانه، حرکت پرشتاب و پر حجم و با اراده و انگیزه تمام، توسط همه سازمان های صنعتی، خدماتی ، علمی و پژوهشی وزارت دفاع، تعامل گسترده هدفمند و تنگاتنگ با نیروهای مسلح، رضایت و تشویق فرماندهی معظم کل قوا در چندین نوبت، همسان سازی حقوق بازنشستگان و بهبود معشیت نیروهای مسلح، پیشرفتهای قابل توجه در حوزه های موشکی، هوایی، پهپادی، الکترونیک، تسلیحات رزم زمینی، جغرافیای، منابع انرژی، صنعت هوایی، صنعت دریایی ، حوزه پدافندی و سایر حوزه ها را مهمترین رویدادهای کلان وزارت دفاع در سال 99 برشمرد.
 
 
امیر سرتیپ حاتمی با تبیین شعار سال 1400 گفت: مقام معظم رهبری برای سال جدید شعار (تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی) را انتخاب کردند تا باز هم با این شعار به نوعی اهمیت رونق تولید یعنی شعار سال 98 و جهش تولید یعنی شعار سال 99 و شکوفایی تولید و گردش پُر توان چرخ صنایع و کارخانجات کشورمان را یادآوری کنند.
 
وی افزود: در سال 1400 می بایست بطور خاص و ویژه از تولید و تولیدکننده و کارآفرینان حمایت و پشتیبانی شود و تمام موانع و بوروکراسیهای زائد در برابر تولید و فعالان این حوزه از سر راه برداشته و رفع شود تا کارآفرینان و تولیدکنندگان روانتر و بی دغدغه و با سرعت بالایی چرخهای تولید، خدمات و .... اقتصاد ایران را به حرکت درآورند.
 
امیر حاتمی با بیان اینکه برای تحقق شعار امسال در اولین قدم باید در وزارت دفاع به "رونق و جهش تولید" به چشم یک هدف و برنامۀ کارشناسی شده نگاه کنیم و تمام توان و امکانات خودمان را به حمایت از تولید، تولیدکننده و کارآفرینان معطوف کنیم گفت: تا جایی که توان داریم باید با رفع موانع و جذب منابع، تولید را رونق دهیم و همه ی بخش های وزارت دفاع نیز باید این مهم را در اولویت برنامه های خود قرار دهند.
 
امیر حاتمی در پایان گفت: تحقق شعار سال از آنجا برای ما اهمیت دارد که در نهاد وزارت دفاع ظرفیت های بالا و متمایزی برای تحقق این شعار به برکت انقلاب اسلامی وجود دارد که می بایست از آن حداکثر استفاده را بنماییم و هیچ بخش و مجموعه ای نبایستی در حوزه تولید و پشتیبانی بلا استفاده باقی بماند.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: وزارت دفاع وزیر دفاع شعار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۴۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید

محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد در نشست شورای معاونین و روسای سازمان‌های جهاد کشاورزی سراسر کشور، ضمن تقدیر از تلاش معاونین و مدیران وزارت متبوع برای عملکرد مثبت و موفقیت‌آمیز آن‌ها در ایجاد و کنترل آرامش در بازار، گفت: در حال حاضر نهاده‌های مورد نیاز کشور تا پایان شهریور ماه تامین است.

وزیر جهاد کشاورزی با یادآوری روزهای آغازین تصدی‌اش بر وزارت جهاد کشاورزی، افزود: در حالی که برای آرامش بازار و تامین نیاز مردم بیش از ۱۰۰ هزار تن از ذخایر گوشت و مرغ کشور در عید سال ۱۴۰۲ به بازار عرضه شده بود، از تیر ماه همان سال در ذخایر استراتژیک کنجاله، گوشت و مرغ به صفر رسیده بودیم اما با مدد الهی و همت شما مدیران توانستیم مشکلات را پشت سر گذاشته و امروز با یک تجربه موفقیت‌آمیز می‌توانیم سال ۱۴۰۳ را با شرایط بسیار خوبی پیش ببریم.

اوبر ضرورت تبیین و به تصویر کشیدن عملکرد موفقیت‌آمیز وزارتخانه از سوی مسوولان تاکید کردوگفت: امسال اجرای طرح‌های آبخیزداری و طرح‌های کوچک تامین آب، اولویت نخست و اجرای طرح‌های آب و خاک اولویت دوم برنامه‌های وزارتخانه است.

نیکبخت خطاب به روسای سازمان‌ جهاد کشاورزی استان‌های سراسر کشور که به صورت وبیناری در این جلسه حضور داشتند، گفت: مشارکت مردم را جدی بگیرید تا فعالیت‌های آبخیزداری و طرح‌های آب و خاک تقویت شود، آبخیزداری یعنی تولید آب و حفاظت از خاک، و با توجه به این که دانش و اجرای طرح‌های آبخیزداری در حال حاضر در کشور بومی شده با ایجاد بستر مناسب برای مشارکت مردم، قطع یه یقین می‌توانیم به موفقیت‌های خوبی دست یابیم.

وزیر جهاد کشاورزی از اجرای طرح‌های شیلاتی شامل صید و صیادی، آبزی‌پروری، پرورش ماهی در قفس، پرورش میگو و ماهیان سردآبی و گرمابی، به عنوان حوزه مناسب دیگری برای جذب سرمایه‌گذاری نام برد و افزود: توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و صنایع غذایی از راهکارهای اصلی جلوگیری از ضایعات مواد غذایی است که با فرآوری و تبدیل محصولات درجه ۳ و ۴، علاوه بر ایجاد ارزش افزوده، می‌توان چرخه بازرگانی را به حرکت درآورد .

او به نقش و اهمیت توسعه گلخانه‌ها با توجه به محدودیت منابع آبی کشور و نیز عملکرد تولید و بهره‌وری غیرقابل مقایسه گلخانه‌ها با تولید در فضای باز اشاره و بر تسریع در صدور مجوزها و برداشتن موانع احداث گلخانه‌ها از پیش پای سرمایه‌گذاران و مردم تاکید کرد.

نیکبخت، از صنعت دام و طیور به عنوان چهارمین فرصت طلایی برای سرمایه‌گذاری و تولید محصولات صادراتی نام برد و گفت: در سال جهش تولید هستیم و وظیفه داریم در همه محصولات کشاورزی بخصوص محصولات اساسی تولید حداکثری داشته باشیم.

او با بیان اینکه نقش موسسه‌های علمی و دانش‌بنیان نخبگان و دانشجویان در طراحی و اجرای الگوهای مناسب کشت با توجه به اقلیم ۴ فصل کشور مهم است، افزود: در این راستا همکاران ما در سازمان تات وظیفه خطیری برعهده دارند و تلاش می‌کنند با کمک تولیدکنندگان و کشاورزان، جهش تولید براساس علم و دانش پیش رود.

وزیر جهاد کشاورزی حداکثرسازی تولید را راهبرد وزارت جهادکشاورزی برشمرد و گفت: ما هیچ محدودیت و توقفی در تولید نداریم، هم باید بتوانیم ذخایر استراتژیک را از محل تولید داخل تامین کنیم و هم باید مراقبت کنیم که حلقه‌های فرآیند تولید تا صادرات با حداقل نوسان، حفظ شود.

به گفته او، در این مسیر جذب سرمایه و ثروت مردم به عنوان سرمایه‌گذاران اصلی می‌تواند راهگشا باشد، بنابراین نباید این اندیشه وجود داشته باشد که صرفا با تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه و تسهیلات بانکی می‌توان کشاورزی را توسعه داد که اگر این نگاه را داشته باشیم دچار انفعال و ایستایی خواهیم شد.

مقام‌عالی وزارت ادامه داد: باید بستر جذب سرمایه‌های مردمی و بخش خصوصی را فراهم کنیم و با رفع محدودیت‌ها و موانع، صدور مجوزها را سرعت بخشیم.

نیکبخت شکل‌گیری واحدهای کوچک روستایی با محوریت تولید را مهم خواند و گفت: مراقبت کنید طرح هادی در زمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود.

او از خرید بیش از ۶۰ هزار تن دانه‌های‌ روغنی تاکنون در کشور خبر داد و گفت: کالایی که در سال ۱۴۰۲ توسط وزارتخانه خرید می‌شد، امروز توسط کارخانه‌های روغن‌کشی و واردکنندگان روغن خام خریداری می‌شود و این یعنی صنعت در خدمت تولیدکننده قرار گرفته است.

گفتنی است؛ حل مشکل مسکن کارکنان وزارت جهادکشاورزی، تکریم ارباب رجوع و مقابله با هرگونه رانت و فساد، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد توجه و تاکید وزیر جهاد کشاورزی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • روسیه: حمله تروریستی پهپادی بر فراز «بلگورود» خنثی شد
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • آخرین جزییات از دوره جدید کالابرگ
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • توضیحات وزیر کشور درباره انسداد مرز‌ها
  • وزیر کشور: اقدامات استان کرمان در ایجاد زنجیره ارزش قابل توجه است
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران