Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز؛ این نهاد وام دهنده مستقر در واشنگتن اعلام کرد که دورنمای اقتصادی این منطقه شامل حدود ۳۰ کشور از موریتانی تا قزاقستان که در سه ماهه سوم سال گذشته (۲۰۲۰)، با کاهش اقدامات محدود کننده برای مهار ویروس کرونای تازه، شاهد بهبود  اقتصادی بود،  همچنان بسیار نامشخص و نامطمئن است و مسیرهای بهبود به سرعت در واکسیناسیون، میزان اتکاء به بخش های به شدت آسیب دیده از همه گیری مانند گردشگری و سیاست های مالی این کشورها بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهاد آزور میدر بخش آسیای غربی و میانه این نهاد پولی جهان مستقر در واشنگتن به رویترز گفت: با اینکه بهبود اقتصادی آغاز شده، اما مسیر آن ناهموار و بی ثبات است. علت نامشخص بودن دورنمای این منطقه، ادامه حضور عوامل بازمانده از دوره پیش از کووید ۱۹ به ویژه برای کشورهایی است که  سطح بالای بدهی دارند.

صندوق بین المللی پول افزود: سطوح تولید ناخالص داخلی سال آینده (۲۰۲۲) کشورهای نفت خیز حوزه خلیج فارس، قزاقستان و مغرب با واکسیناسیون زودهنگام به میزان ۲۰۱۹ خواهد رسید، اما انتظار می رود بهبود وضع و رسیدن دیگر کشورهای این منطقه یک سال بیشتر طول بکشد.

این نهاد در گزارشی از دورنمای منطقه ای و اقتصادی افزود: نیاز بالا به تامین مالی ممکن است فضای سیاست مورد لزوم برای حمایت از بهبود اقتصادی را تیره و تار کند. تقاضای پائین و رکود در بهای کالاها در سال گذشته، درآمدهای کشورها را کاهش داد، به گونه ای که کسری سالانه در غرب آسیا و شمال آفریقا از ۳.۸ درصد تولید ناخالص داخلی در ۲۰۱۹ به ۱۰.۱ درصد در ۲۰۲۰ افزایش یافت. این بحران بسیاری از کشورها را وادار به افزایش بدهی کرد که بخشی با بهره برداری از نقدینگی موجود در بازارهای جهانی به منظور  به دست آوردن توانایی هزینه کردن بیشتر مورد نیاز برای کاهش دادن تاثیرهای منفی همه گیری بود.

صندوق بین المللی پول با توجه به افزایش احتمالی نیازهای مالی بازارهای نوپدید این منطقه از ۷۸۴ میلیارد دلار در دوره ۲۰۱۸ – ۲۰۱۹ به حدود یک تریلیون و یک صد میلیارد دلار در دوره ۲۰۲۱ – ۲۰۲۲، هشدار داد که پیش بینی می شود این نیازها در ۲ سال آینده افزایش یابد.

برچسب‌ها کرونا واشنگتن کووید-19 قرنطینه آسیای غربی اقتصادی واکسیناسیون خلیج فارس واکسن کرونا پروندهٔ خبری تبعات کرونا بر اقتصاد ایران و جهان از نگاه اساتید دانشگاه سقوط بی‌سابقه بهای نفت ؛ اقتصاد جهان زیر سایه کرونا اقتصاد پساکرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا واشنگتن کووید 19 کرونا واشنگتن کووید 19 قرنطینه آسیای غربی اقتصادی واکسیناسیون خلیج فارس واکسن کرونا اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۴۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی حقیقی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان در دیدار با عباس صوفی نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی از فعالیت مجدد منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال خبر داد.

وی در حالی از این خبر مسرت‌بخش پرده برداشت که توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه همدان، فامنین و قهاوند وارد فازی جدی می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۴ سال مسکوت بود، ادامه داد: این منطقه در آستانه فعالیت مجدد و واگذاری است. جهان‌آباد یکی از ظرفیت‌های مهم اقتصادی استان همدان تلقی و بستر خوب و اثرگذاری برای توسعه به شمار می‌رود.

حقیقی عنوان کرد: با توجه به تنش‌های آبی در منطقه، در جهان‌آباد زمینه مناسبی برای ایجاد «بندر خشک» وجود دارد، امیدواریم با حمایت نمایندگان، این موضوع عملیاتی شود و رفتن به سوی این کار مزایای بسیاری دارد که از جمله آن جلوگیری از هدررفت منابع است.

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با بیان اینکه منطقه ویژه جهان‌آباد و رونق آن یکی از دغدغه‌های اصلی ما تلقی می‌شود، ادامه داد: به اعتقاد من همدان نیاز به صنعت خودروسازی دارد و منطقه جهان‌آباد این ظرفیت را دارد که در این زمینه کمک‌حال باشد.

عباس صوفی با بیان اینکه یکی از محور‌های اصلی توسعه اقتصاد، پویاییِ شهرک‌های صنعتی است، تبیین کرد: برنامه‌ریزی برای فعال کردن واحد‌های تولیدی در روستاها، یکی از اهداف مهم ما خواهد بود و تمام تلا‌ش‌ها در نگاه کلان، توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • حمیدرضا عزیزی، پژوهشگر بنیاد علم و سیاست آلمان: ایران در حمله به اسرائیل به کشورهای منطقه هم هشدار داد، هم اطمینان خاطر/ تهران قواعد درگیری با تل آویو را بازتعریف کرد/ همسایگان عربی ایران به دنبال موازنه و مفاهمه با تهران خواهند بود/ توانمندی موشکی ایران
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران / عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران /عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟