Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@14:15:09 GMT

ضرورت پرهیز از جراحی زیبایی در دوران پیک کرونا

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۵۷۸۴۸

ضرورت پرهیز از جراحی زیبایی در دوران پیک کرونا

مسعود حسن‌پور روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا با بیان اینکه در حال حاضر شیوع کرونا هر یک از جنبه‌های زندگی بشر را تحت تاثیر قرار داده، افزود: گرچه نمی‌توان همه فرآیندهای زندگی را تعطیل کرد اما با توجه به شدت شیوع این بیماری در حال حاضر، می‌توان برخی جراحی‌ها را به تعویق انداخت.

وی تصریح کرد: نکته حائز اهمیت به منظور جلوگیری از ابتلا به کرونا، رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط کلینیک‌ها و مراکز بهداشت و درمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن پور افزود: اکنون بیمارستان‌ها و مراکز جراحی زیبایی عمدتا بدون بیماران مبتلا به کرونا است؛ آنتی بادی و علائم بالینی مراجعان نیز توسط کادر درمان کنترل و تست کنترل ویروس نیز انجام می‌شود. هر یک از علائم بالینی همچون گلو درد و... هم مانع از انجام عمل جراحی خواهد بود.

به گفته این جراح، مراکز درمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز تحت نظارت و کنترل این وزارتخانه و انجام تست‌های پی سی آر و... قرار دارند.

حسن‌پور همچنین یادآور شد: بیمارستان‌های دولتی براساس دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی موظف به پذیرش بیماران کرونایی هستند، اما مراکز درمانی خصوصی فاقد از بیماران مبتلا به کرونا است. بنابراین اصل اولیه به منظور پیشگیری از این بیماری به هنگام اعمال جراحی، رعایت ضوابط بهداشتی است.

وی تاکید کرد: برخی بیماران نیز قبل از عمل جراحی خواهان تضمین پزشک برای جلوگیری از ابتلا به کرونا می‌شوند در صورتی که این بیماری می‌تواند در آمد وشدها و... نیز منتقل شود و به عمل جراحی مرتبط نخواهد بود.

حسن‌پور ادامه داد: بنابراین برای تعویق جراحی زیبایی نیازسنجی باید توسط متقاضی (بیمار) انجام پذیرد؛ اما در دوران پیک کرونا (شدت شیوع بیماری) می‌تواند به تعویق افتاده و با کنترل اوضاع و کاهش شدت کرونا مراجعه و عمل انجام شود.

حسن‌پور یادآور شد: این افراد همچنین پس از جراحی زیبایی به دلیل مراجعه به مراکز درمانی و ارتباط با بیماران، کادر پرسنل و جراحی، باید حداقل ۲ هفته (در دوران نقاهت) از ارتباط نزدیک با اطرافیان خودداری کنند.

به گفته وی، این توصیه به اشخاصی که از مسافرت بازمی‌گردند، با افراد مشکوک در تماس بوده‌اند نیز پیشنهاد داده می‌شود.

این جراح و متخصص گوش و حلق وبینی توصیه کرد: این بیماران همچنین پس از جراحی به منظور تقویت سیستم ایمنی از میوه‌جات و سبزیجات، قرص جوشان (ویتامین سی)، زینک، و ویتامین دی استفاده کنند.

حسن‌پور با اشاره به اهمیت شست وشوی بینی و دهان افزود: شست وشوی بینی و دهان نیز در این بیماران پس از جراحی حائز اهمیت است، اما بدون شک برای جلوگیری از ابتلاء به این بیماری باید پروتکل‌های کلینیک‌ها و مراکز درمانی مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اتاق جراحی باز در مراکز درمانی، جلوگیری از ازدحام و رعایت فاصله فیزیکی بین بیماران از جمله این نکات جهت پیشگیری از کرونا است.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۳۲ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و حدود دو میلیون و ۸۶۰ هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است که بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به این ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش این ویروس نیز در انگلستان، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

به گزارش ایرنا، بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا از ابتدای شیوع (اسفند ۹۸) تاکنون حدود ۱۳۲ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و حدود دو میلیون و ۸۶۰ هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است که بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به این ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

جهش این ویروس نیز در انگلستان، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

ویروس جهش یافته کرونا اوایل بهمن سال گذشته در انگلیس مشاهده شد و سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱۶ بهمن ماه از شناسایی اولین مورد ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی در ایران خبر داد.

وی همچنین ۲۵ بهمن سال گذشته با بیان اینکه ویروس کرونای انگلیسی در کشور چرخیده است، گفت: ‌روزهای سختی در انتظار ما بوده و باید خود را آماده کنیم.

با وجود افت محسوس تلفات کرونا در پی رعایت پروتکل های بهداشتی پیش از آغاز سال جدید، اما سفرهای نوروزی که برخلاف توصیه های ستاد ملی مقابله با کرونا صورت پذیرفت، بار دیگر وضعیت کشور را به شرایط قرمز کرونایی بازگرداند و از اوایل هفته دوم فروردین تلفات کرونا سه رقمی شد.

سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت روز (یکشنبه) گفت: ۲۱ هزار و ۶۳ بیمار جدید کرونا در کشور شناسایی شدند و با فوت ۲۵۸ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۶۴ هزار و ۴۹۰ نفر رسید.

وی افزود:‌ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲۱ هزار و ۶۳ نفر بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده اند و دو هزار و ۷۸۰ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۷۰ هزار و ۱۴۱ نفر رسید.

برچسب‌ها ویروس کرونا اختصاصی ایرنا بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اختصاصی ایرنا بهداشت و سلامت ویروس کرونا اختصاصی ایرنا بهداشت و سلامت اخبار کنکور ویروس نیز جراحی زیبایی مراکز درمانی ویروس کرونا کووید ۱۹ حسن پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۷۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • نامطمئن بودن روش پیکر تراشی برای لاغری
  • چرا برای کاهش ‌وزن‌ نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • شرم از بدن
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا