Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@04:17:29 GMT

آغاز درمان سرپایی بیماران کرونا در مراکز ۱۶ ساعته

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۵۸۹۲۲

آغاز درمان سرپایی بیماران کرونا در مراکز ۱۶ ساعته

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، علیرضا دلاوری، به نحوه توزیع واکسن در واحدهای زیر مجموعه دانشگاه اشاره کرد و گفت: تا کنون ۴ نوع واکسن وارد کشور شده که ۳ نوع آن ( اسپوتنیک، سینوفارم و بهارات ) در زنجیره توزیع قرار گرفته و هرکدام با درصد و میزانی از ایمنی مطرح هستند.

وی میزان کل واکسن‌های تحویل شده به دانشگاه علوم پزشکی تهران را ۲۵ هزار و ۴۰۰ دوز واکسن عنوان کرد و افزود: این میزان واکسن به بخش‌های درمان، بهداشت، برخی بیماران خاص، بهشت زهرا، سالمندان کهریزک، جانبازان و پارک بانان، سازمان نظام پزشکی و اورژانس ۱۱۵ اختصاص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، سپس به حواشی تزریق واکسن اشاره کرد و گفت: عملاً نحوه توزیع و تخصیص واکسن بر اساس دستورالعمل تنظیم شده در وزارت بهداشت به دانشگاه ابلاغ می‌شود. در واقع این تقسیم بندی بر اساس سند واکسیناسیون کشور توزیع می‌شود که در آن خط مقدم درمان کرونا در وهله نخست قرار دارند و افراد دیگر در اولویت قرار نمی‌گیرند. بر اساس این سند، افرادی ایمن می‌شوند که سود آن برای تمام کشور باشد و حتی سالمندان در فاز دوم هستند، از این رو باید تزریق واکسن را بر اساس سند پیش ببریم.

دلاوری، یکی از مهم‌ترین استراتژی‌ها را بحث واکسن خواند و گفت: قطعاً در روزهای آتی ظرفیت تزریق واکسن باید افزایش پیدا کند. چنانچه تعداد دوزهای تزریق واکسن افزایش یابد، قطعاً بخش بهداشتی نیازمند کمک بخش‌های دیگر دانشگاه به خصوص درمان خواهد بود.

وی همچنین از آغاز درمان سرپایی و تجویز دارو در مراکز ۱۶ ساعته خبر داد و گفت: خوشبختانه در ماه‌های گذشته وزارت خانه اجازه درمان سرپایی و اجازه تجویز دارو در مراکز سرپایی را صادر کرد که این کار بار مراجعات را از دوش بیمارستان‌ها کم می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران مراکز 16 ساعته تزریق واکسن بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۸۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازدیلی میل، به زودی وصله هایی کوچک جایگزین تزریق واکسن برای کودکان می شود. پزشکان امیدوارند این گزینه های بدون درد جایگزین تزریق واکسن با سرنگ شوند تا به این ترتیب والدین بیشتری به واکسینه کردن فرزندانشان ترغیب و از شیوع بیماری های مذکور جلوگیری شود. نیازی نیست وصله های گفته شده توسط پرسنل پزشکی آموزش دیده به بدن کودکان منتقل شوند.

آنها به نام وصله های میکروآرایه نیز معروف هستند به وسیله مجموعه ای از برجستگی های میکروسکوپی که به لایه رویی پوست نفوذ می کنند، دارو را به بدن می رسانند و دیگر نیاز به تزریق نیست.

از سوی دیگر واکسن های مایع حتما باید در یخچال نگهداری شوند و پرسنل آموزش دیده آنها را تزریق کنند و در کنار این موارد باید ایمنی و دور انداختن سرنگ ها نیز در نظر گرفته شود. اما وصله های جدید در مقابل حرارت مقاوم هستند، حمل ونقل آنها ساده تر است و انتقال آنها به بدل به آموزش کمی نیاز دارد. طبق نتایج تحقیق که در نشریه لنسنت منتشر شده، این امر سبب می شود انتقال واکسن به مناطق دور افتاده در انگلیس و همچنین سراسر جهان ساده تر باشد.

در آزمایش مذکور ۱۲۰ کودک ۹ تا ۱۰ ماهه، ۱۲۰ کودک نوپا ۱۵تا ۱۸ ماه و ۴۵ بزرگسال ۱۸تا ۴۵ ساله در گامبیا شرکت کردند. وصله ریز سوزن که روی بازوی آنها قرار گرفت واکنش ایمنی در بدنشان ایجاد کرد به اندازه واکنش ایمنی حاصل از تزریق واکسن های معمول قدرتمند بود.

آزمایش انتقال یک دوز از واکسن به وسیله وصله ریز سوزن نشان داد از هر ۱۰ کودک بیش از ۹ نفر در مقابل ابتلا به سرخک محافظت و تمام نوزادان پس از دریافت درمان در مقابل سرخجه نیز ایمن شدند.

کد خبر 6093759 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال