Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی با اشاره به شرایط جدید فاز دوم تست بالینی واکسن «کووپارس» گفت: افراد با فشار خون و دیابت کنترل شده می‌توانند وارد مطالعه تست بالینی این واکسن شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسین فلاح مهرآبادی  در خصوص آخرین وضعیت واکسن «کووپارس» گفت: فاز اول تست بالینی این واکسن که تزریق به ۱۳۳ داوطلب بود به اتمام رسیده و تاکنون ۶۴ نفر نوبت دوم را دریافت کردند و به همین ترتیب مابقی داوطلبان، بر اساس تاریخی که مقرر شده (۲۱ روز بعد از تزریق اول) نوبت دوم را دریافت خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه رازی با بیان اینکه تا یک ماه آینده گزارش اولیه و آنالیز بینابینی فاز اول تست انسانی این واکسن را به سازمان غذا و دارو ارسال می‌کنیم، گفت: بر اساس نتایج فاز یک، می‌توانیم وارد فاز دوم شویم.   وی در خصوص مزیت‌های واکسن نسبت به سایر واکسن‌ها تاکید کرد: این واکسن نوترکیب کمترین عارضه را دارد و مطالعه ما هم در داوطلبان، نشان می‌دهد که عارضه آن‌چنانی برای افراد نداشته است؛ همیشه مختصر عوارض واکسن در افراد وجود دارد ولی تاکنون در فاز اول تست بالینی واکسن کووپارس، عارضه‌ای که منجر به مشکل شود نداشتیم.   به گفته فلاح مهرآبادی، همچنین در فاز اول ابتلاء به کرونا هم نداشتیم اما در کل موضوع ابتلاء به کرونا در فاز سوم تست انسانی بررسی خواهد شد.   وی با تاکید بر اینکه البته در پروتکل این واکسن، مجوز فاز دوم دریافت شده، گفت: ولی این مجوز مشروط بر این است که نتایج مرحله اول تست خوب باشد و در کمیته اخلاق به تصویب برسد. پیش بینی می‌شود از اوایل خردادماه فاز دوم تست انسانی را شروع کنیم ۰   معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه رازی اضافه کرد: در فاز دوم این تست انسانی ۵۰۰ داوطلب وارد مطالعه می‌شوند که این تعداد به دو گروه تقسیم خواهند شد؛ گروه اول واکسن با دوز مشخص شده از نتایج فاز اول و گروه دوم واکسن نما یا «پلاسبو» دریافت می‌کنند.   وی با اشاره به شرایط فاز دوم تست این واکسن افزود: در فاز اول ۱۸-۵۵ سال وارد مطالعه شدند اما در فاز دوم سن افزایش می‌یابد به این صورت که افراد ۱۸-۷۰ ساله می‌توانند داوطلب شوند؛ البته که شرایط دیگری هم همچون ورود داوطلبان با فشار خون و دیابت کنترل شده نیز جز شرایط خواهد بود و ما این افراد را در مطالعه قرار خواهیم داد.   فلاح مهرآبادی با تاکید بر اینکه تاکنون نزدیک به ۵ هزار داوطلب در سامانه ثبت نام کرده‌اند، افزود: فاز دوم این تست نیز از تهران و البرز داوطلب می‌پذیرد و در فاز سوم نیز از کل کشور می‌توانیم افراد را وارد مطالعه کنیم.   انتهای پیام/
 منبع: مهر

منبع: دانا

کلیدواژه: وارد مطالعه فاز دوم تست تست بالینی تست انسانی فاز اول اول تست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۹۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو: امکان دستیابی به توافق ضعیف است/ وارد رفح می‌شویم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از آسوشیتدپرس، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر پیش‌شرط حماس مبنی بر توقف کامل جنگ را رد کرد و به‌این‌ترتیب، امید خانواده‌های اسرای اسرائیلی برای حصول توافق را به باد فنا داد.

وی در تازه‌ترین اظهارات خود، با تکرار ادعای قدیمی، گفت: این فکر که قبل از رسیدن به همه اهدافمان، جنگ را متوقف می‌کنیم، اصلاً قابل‌بحث نیست. با توافق یا بدون توافق، ما وارد رفح می‌شویم و گردان‌های حماس را نابود می‌کنیم تا به پیروزی کامل برسیم.

کانال ۱۴ رژیم صهیونیستی هم گزارش داد که نتانیاهو، در دیدار با خانواده‌های اسرای اسرائیلی گفته است که در حال حاضر شانس دستیابی به توافق آتش‌بس بعید به نظر می‌رسد.

او مدعی شده است که «امکان دستیابی به یک سند تبادل اُسرا ضعیف است و ما عقب‌نشینی مطلق از نوار غزه را نمی‌پذیریم. تخلیه جمعیت از رفح در حال حاضر آغاز شده است و ورود به این منطقه به‌زودی انجام خواهد شد.»

به گزارش آنا، اظهارات نتانیاهو در حالی مطرح می‌شود که پیشنهاد تل‌آویو برای به سرانجام رساندن توافق تبادل اسرا، تعویق یا تعلیق حمله به رفح است و اصلاً بحث انصراف از این تصمیم را پیش نمی‌کشد.

در سوی مقابل، حماس هرگونه توافق آزادی اسرا را به دائمی شدن آتش‌بس و خروج نظامیان صهیونیست از غزه موکول کرده است.

در همین راستا، رسانه صهیونیستی «ماکور ریشون» گزارش داد که «یحیی السنوار» (رهبر حماس در غزه) توافقی را که منجر به توقف جنگ و خروج اشغالگران از غزه نشود، نمی‌پذیرد.

 روز گذشته، هیئتی از حماس برای بررسی پاسخ اسرائیل به طرح آتش‌بس ارائه‌شده از سوی قطر و مصر به قاهره رفت.

برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که در توافق جدید آزادی ۳۳ گروگان زنده و آتش‌بس در نوار غزه پیشنهاد شده است. گفته می‌شود که هیئت حماس پس از رایزنی‌های روز دوشنبه، قاهره را ترک کرده است و با پاسخ مکتوب بازمی‌گردد.

آمریکا و انگلیس تلاش می‌کنند که پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس را سخاوتمندانه جا بزنند.

«دیوید کامرون» وزیر خارجه انگلیس، درباره پیشنهاد ارائه‌شده به حماس گفت که «به ازای آزادی گروگان‌های اسرائیلی، آتش‌بس ۴۰ روزه و آزادی هزاران اسیر فلسطینی» اجرا خواهد شد.

در همین حال، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، در تماسی تلفنی با رهبران مصر و قطر، از اهرم فشار استفاده کرد و از آنها خواست «برای آزادی گروگان‌های نزد حماس تمام تلاششان را به کار ببرند» و این موضوع را «تنها مانع» امدادرسانی به غیرنظامیان در نوار غزه خواند.

تا دیروز، «سامح شکری» وزیر خارجه مصر به عنوان یکی از کشور‌های میانجی توافق، درباره حصول آتش‌بس خوش‌بین بود.

او در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد که به میزبانی عربستان برگزار شد، گفته بود: قاهره در خصوص آتش‌بسی جدید میان حماس و اسرائیل خوش‌بین است. اگر راهکار دودولتی را اجرا کنیم، تفکر مقاومت و سلاح ادامه نخواهد یافت.

هم‌زمان، رسانه‌های صهیونیستی مدعی شده‌اند که «هرزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل، آخرین جزئیات طرح حمله به رفح و برپایی اردوگاه پناه‌جویان در مرکز نوار غزه را نهایی کرده است.

«ینت نیوز» از تجمع تانک‌های اسرائیلی در مرز غزه و آمادگی آنها برای ورود به باریکه در صورت گرفتن چراغ سبز برای شروع تهاجم زمینی در رفح خبر داده است.

این رسانه به نقل از ارتش رژیم اشغالگر نوشت که از منظر حصول توافق تبادل اسرا یا آغاز تهاجم زمینی به رفح، ظرف ۴۸ تا ۷۲ ساعت آینده، تکلیف مشخص می‌شود.
 
این‌طور برآورد می‏‎شود که رژیم اسرائیل از گزینه «حمله قریب‌الوقوع به رفح» به‌عنوان اهرمی برای ترغیب حماس به قبول تازه‌ترین پیشنهاد آتش‌بس که همین حالا مشغول بررسی آن است، استفاده می‌کند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • راه‌های کنترل قند خون صبحگاهی در افراد دیابتی
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • نتانیاهو: امکان دستیابی به توافق ضعیف است/ وارد رفح می‌شویم
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم