Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-29@15:06:06 GMT

خیز مایکروسافت برای خرید شرکت هوش مصنوعی

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۰۲۴۰

خیز مایکروسافت برای خرید شرکت هوش مصنوعی

ایتنا - بلومبرگ نیوز که برای نخستین بار خبر این مذاکرات را منتشر کرد، اعلام کرده بود این مذاکرات ادامه دارد و همچنان ممکن است به نتیجه نرسد.
مایکروسافت سرگرم مذاکرات پیشرفته برای خرید شرکت هوش مصنوعی و فناوری گفتار نیوآنس کامیونیکیشنز به ارزش حدود ۱۶ میلیارد دلار است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، یک منبع آگاه از مذاکرات اظهار کرد: قیمت مورد مذاکره می تواند ارزش هر سهم شرکت نیوآنس را حدود ۵۶ دلار تعیین کند و ارزش این شرکت را به ۱۶ میلیارد دلار برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این توافق ممکن است بزودی اعلام شود. چنین قیمتی ۲۳ درصد بالاتر از قیمت نهایی معاملات سهام نیوآنس در روز جمعه خواهد بود.

بلومبرگ نیوز که برای نخستین بار خبر این مذاکرات را منتشر کرد، اعلام کرده بود این مذاکرات ادامه دارد و همچنان ممکن است به نتیجه نرسد.

شرکت نیوآنس که فناوری تشخیص صدای این شرکت به راه اندازی دستیار سوتی سیری اپل کمک کرد، نرم افزار برای بخشهای مختلف از بهداشت و سلامت گرفته تا صنایع خودروسازی می سازد.

ارزش سهام نیوآنس امسال ۳.۴ درصد رشد کرده و به حدود ۱۳ میلیارد دلار رسیده اما همچنان از رشد ۹.۹ درصدی شاخص اس اند پی ۹۰ عقب تر است. سهام مایکروسافت ۱۵ درصد رشد داشته است.

بر اساس گزارش رویترز، توافق با نیوآنس دومین توافق بزرگ مایکروسافت پس از خرید ۲۶.۲ میلیارد دلاری شبکه اجتماعی لینکدین در سال ۲۰۱۶ خواهد بود.

بلومبرگ نیوز ماه گذشته گزارش کرده بود مایکروسافت سرگرم مذاکره برای خرید اپلیکیشن چت صوتی بازی ویدیویی دیسکورد به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد دلار است. این غول نرم افزاری در قراردادی که امسال بسته شد، شرکت سازنده بازی ویدیویی زِنی مکس مدیا را به مبلغ ۷.۵ میلیارد دلار خریداری کرد.

مایکروسافت چند دهه قبل با انجام پروژه های تحقیقاتی و تمرکز بیل گیتس، یکی از موسسانش برای یافتن راههایی برای ساده تر صحبت انسان با رایانه ها با استفاده از انگلیسی سلیس، وارد عرصه هوش مصنوعی شد. این شرکت در سالهای اخیر هزاران کارمندش را به کار در بخش هوش مصنوعی گمارده و ابزارهایی را برای مشتریانش عرضه کرده که می توانند با استفاده از آنها، اپلیکیشنهایی بسازند که صحبت را درک و ترجمه می کنند و تصاویر را شناخته و موارد غیرطبیعی را تشخیص می دهند. این شرکت هوش مصنوعی را پیشران مهم فروش آینده خدمات ابری می داند. مایکروسافت در این فضا با رقابت شدید شرکتهایی نظیر گوگل و آمازون روبروست که سرمایه گذاری سنگینی در این بخش انجام داده اند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: مایکروسافت هوش مصنوعی میلیارد دلار هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۰۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس آمار گمرک ایران، میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به ۴۸۹ میلیون دلار رسید.

بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

همچنین عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی شامل کف‌پوش‌های غیرمخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار بوده است.

بر این اساس، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال قبل آن ۱۲ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده‌اند.

بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است و عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پودباف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه‌های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

کد خبر 6089881 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۴۷ هزار تن انواع کالا از گمرکات مازندران
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!