Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@16:34:31 GMT

نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری در زمستان ۹۹ کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۰۸۸۹

نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری در زمستان ۹۹ کاهش یافت

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری، علی شهریارپور با اعلام این خبر افزود: نتایج این طرح، نرخ مشارکت اقتصادی جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر استان را در فصل زمستان معادل ۴۳.۵ درصد اعلام کرد، که ۲.۶ درصد از متوسط نرخ مشارکت اقتصادی کشور بالاتر است.  

وی اظهار داشت: بیشترین رقم نرخ بیکاری فصل زمستان در بین استان‌های کشور عدد ۱۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ درصد و متوسط کشوری آن معادل ۹.۷ درصد بوده است که این نرخ‌ها نشان می‌دهند اگرچه نرخ بیکاری استان از متوسط کشوری آن  بالاتر است اما جایگاه استان در بین استانهای کشور نسبت به سالهای قبل بهبود یافته است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری با یادآوری این نکته که تمرکز بر تحلیل و تفسیر نرخ بیکاری به صورت منفرد و بدون ارتباط با دیگر شاخص‌ها نمی‌تواند وضعیت بازار نیروی کار را به درستی تبیین کند، افزود: شاخص نسبت اشتغال که از ترکیب و تلفیق  ۲ شاخص نرخ مشارکت و نرخ بیکاری حاصل می‌شود اطلاعات جامع‌تری از بازار نیروی کار را منعکس می‌کند.

شهریارپور ادامه داد: با وجود این‌که نرخ بیکاری استان در فصل زمستان ۱۳۹۹ از نرخ بیکاری کشور بالاتر بوده است، نسبت اشتغال استان در این فصل  برابر۳۸.۲ درصد و این شاخص در سطح کشور معادل ۳۷.۸ درصد بوده است که به بیان دیگر این اعداد نشان دهنده این است که از هر یک هزار نفر جمعیت در سن کار استان ۳۸۲ نفر و از هر یک هزار نفر جمعیت در سن کار کشور ۳۷۸ نفر در زمستان ۱۳۹۹ شاغل بوده‌اند و بالاتر بودن نرخ بیکاری استان از متوسط نرخ بیکاری کشور در حالی که نسبت اشتغال استان نیز از نسبت اشتغال کل کشور بالاتر بوده است، نشان از وضعیت خاص استان چهارمحال و بختیاری از منظر عرضه نیروی کار دارد.

وی، تفاوت ساختار سنی جمعیت استان با ساختار سنی جمعیت کشور را از مهمترین دلایل بالاتر بودن عرضه نیروی کار استان نسبت به سایر نقاط کشور دانست و اظهار داشت: برای برای مدیریت مطلوب  نیروی کار در استان و کاهش نرخ بیکاری تلاش و همت مضاعف مدیران و همراهی و همدلی مردم مهمترین راهکار محسوب می‌شود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است.

برچسب‌ها بیکاری توسعه ایران سازمان برنامه و بودجه جهش تولید چهارمحال وبختیاری اقتصاد مقاومتی اشتغال زایی نرخ بیکاری کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیکاری توسعه ایران سازمان برنامه و بودجه بیکاری توسعه ایران سازمان برنامه و بودجه جهش تولید چهارمحال وبختیاری اقتصاد مقاومتی اشتغال زایی نرخ بیکاری کارآمدی دولت اخبار کنکور چهارمحال و بختیاری نسبت اشتغال نرخ بیکاری نیروی کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۰۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد

سید مهدی فرحی شامگاه یکشنبه در حاشیه بازدید از غرفه چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران گفت: میزان صادرات غیرنفتی برنامه‌ریزی شده برای سال‌جاری با ۲۳ درصد رشد نسبت به سال گذشته ۶۰ میلیارد دلار پیش‌بینی شده است.

وی اظهار داشت: این برنامه پیش‌بینی شده در بحث صادرات غیرنفتی جز با مشارکت همه استان‌های کشور محقق نمی‌شود.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی برضرورت ارتقای بهره‌وری، تعریف برنامه‌های راهبردی، حمایت‌ها و پشتیبانی‌های ملی از جمله تامین مواد اولیه، زیرساخت‌ها و مشارکت‌های مردمی برای تحقق برنامه صادرات غیرنفتی در کشور تاکید کرد.

وی در خصوص اهمیت زنجیره ارزش محصولات گفت: چهارمحال و بختیاری از جمله استان‌های پیشتاز و نمونه در عرصه تعریف و معرفی زنجیره ارزش به شمار می‌رود.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی اضافه کرد: با تعریف و شناسایی زنجیره‌های ارزش‌ساز در استان‌ها و تبدیل آن‌ها به ارزش اجرایی و معرفی مدیران راهبر باید بهره‌وری را چند برابر کرد.

فرحی یادآور شد: تعریف زنجیره‌های ارزش در استان‌ها موجب ارتقای بهره‌وری، صادرات، تولید، اشتغال‌زایی و نوآوری در استان می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • کاهش ۸ درصدی نرخ بیکاری در استان مرکزی طی سال گذشته
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی در کشور انجام شد
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری