Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@05:35:40 GMT

راه اندازی دومین شتابدهنده تخصصی در حوزه سلول بنیادی

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۱۱۱۱

راه اندازی دومین شتابدهنده تخصصی در حوزه سلول بنیادی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عباس متولیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراسم افتتاح شتاب‌دهنده تخصصی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: این مجموعه، دومین شتاب دهنده تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی ایران است و پیش از این شتابدهنده سلامت دیجیتال راه اندازی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حمایت از تیم‌های فناور و کمک به ایده‌های جدید در حوزه سلول‌های بنیادی و طب بازساختی را از مهمترین اهداف این شتابدهنده جدید اعلام کرد و افزود: تیم‌های فناور بین ۶ ماه تا یکسال وارد فرایند شتابدهی می‌شوند.

متولیان اظهار کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی، تجاری سازی و بازاریابی از جمله اقدامات این مجموعه است تا تیم‌های فناور بتوانند محصول خود را به تولید اولیه برسانند.

وی افزود: در هر دوره ۵ تا ۱۰ تیم فناور در این مجموعه حضور خواهند یافت و در دوره شتابدهی مورد حمایت قرار می‌گیرند.

متولیان با بیان اینکه شتابدهنده سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در فضایی به مساحت ۴۸۰ متر مربع در ۲ طبقه راه اندازی شده، خاطرنشان کرد: هزینه‌ای که تاکنون صرف این شتاب دهنده شده حدود ۲ میلیارد تومان بوده که با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تأمین شده است.

کد خبر 5187108

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی ایران شتابدهنده تخصصی سلول بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری واکسن کرونا گوگل فیس بوک ویروس کرونا نفت و گاز شرکت های دانش بنیان ایالات متحده امریکا کلاب هاوس موبایل کشاورزی سلول بنیادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۱۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 

ایسنا/خراسان جنوبی استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت:  لیزیک و یا PRK  به معنی لیزر در ضخامت قرنیه بوده و این عمل در افرادی که نزدیک بینی، دوربینی و آستیگماتیسم دارند، موثر بوده و باعث کاهش وابستگی فرد به عینک و لنز تماسی می‌شود.

محمدحسین داوری، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه توسعه ارائه خدمات تخصصی چشم پزشکی، مورد نیاز استان است اعلام کرد و گفت: یکی از پیشرفته ترین دستگاه‌های حذف عینک و رفع عیوب انکساری چشم در مرکز فوق تخصصی و چشم پزشکی نور بیرجند نصب و راه اندازی می‌شود. 

وی بیان کرد: برای اولین بار در بیرجند، این کلینیک بخش خصوصی با یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های لیزر دنیا ( لیزر تکنولاس آلمان  NEW 317 TENE O2 ) در رفع عیوب انکساری چشم آماده خدمت رسانی به همشهری‌ها و هم استانی‌ها است.

داوری بیان کرد: با خرید این دستگاه پیشرفته و دستگاهای جانبی تشخیصی دیگر از جمله دستگاه توپوگرافی ارب اسکن (orb scan)  و تومی (Tommy)  و دستگاه ابرومتری ( Z WAVE)  مجموعه تجهیزات چشم پزشکی استان تکمیل شده است.

استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: تا قبل از این بیماران به استان‌های مجاور خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان مراجعه می‌کردند که با نصب و راه‌اندازی این دستگاه بیماران نیاز به عزیمت به خارج  استان و تحمل رنج سفر و هزینه‌های اضافی نخواهند داشت.

وی تصریح کرد: لیزیک و یا PRK  به معنی لیزر در ضخامت قرنیه بوده (Laser Assisted in Situ Keratomileusis LASIK) و این عمل در افرادی که نزدیک بینی، دوربینی و آستیگماتیسم دارند، موثر بوده و باعث کاهش وابستگی فرد به عینک و لنز تماسی می‌شود.

داوری با بیان اینکه بهبودی بینایی در لیزیک چشمگیر و سریع است، گفت: بیشتر افراد روز بعد از عمل، بدون نیاز به عینک یا لنز تماسی قادر به رانندگی هستند که با این حال تا رسیدن به بینائی نهایی و کامل، حدود دو تا سه هفته و در بعضی موارد چند ماه زمان لازم است.

استاد گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: اخیرا یکی از مباحث مهمی که در عرصه چشم پزشکی مطرح است بحث جراحی روی قرنیه بری رفع عیوب انکساری است که با ابداع دستگاه اگزایمر یک انقلاب در این زمینه در جهان رخ داده است و با دستگاه اگزایمر با کنترل رایانه‌ای، در ضخامت قرنیه بیمار با لیزر تغییراتی داده می‌شود و عیوب انکساری چشم بیمار برطرف می‌شود.

 وی بیان کرد: برای مطلوب بودن عمل لیزیک  و یا PRK "مهارت جراح" و "دقت دستگاه" حائز اهمیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران