Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@16:15:47 GMT

سرمایه‌گذاری صنعتی ۲۲۵درصد رشد کرد

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۱۵۲۴

سرمایه‌گذاری صنعتی ۲۲۵درصد رشد کرد

به گزارش اقتصادآنلاین، «مهدی صادقی‌نیارکی» توسعه سرمایه‌گذاری در بخش‌های صنعتی و روند افزایشی تولید محصولات منتخب صنعتی را از جمله اقدام‌های انجام شده در سال «جهش تولید» برشمرد و گفت: در حوزه توسعه و تعمیق ساخت داخل نیز توسط صنایع سراسر کشور در بخش‌های مختلف صنعتی سه میلیارد و۵۰۰ میلیون دلار داخلی‌سازی انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رهبر انقلاب چهار سال متوالی شعار سال را به بخش تولید و صنعت اختصاص دادند و پارسال با تلاش صنعتگران کشورمان توانستیم شاهد رشد مناسبی در بخش تولید کشور باشیم.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، به مرور وضعیت صنایع با شیوع ویروس کرونا پرداخت و گفت: در شرایطی بخش صنعت کشور توانست رشد صنعتی را رقم بزند که شیوع ویروس کرونا شرایط نامساعدی برای بخش مولد کشور ایجاد کرده بود، اما در حوزه تولید محصولات مورد نیاز مردم برای مقابله با این بیماری شاهد جهش خوبی بودیم.

رشد ۲۲۵ درصدی سرمایه‌گذاری صنعتی در ۱۱ ماهه سال ۹۹

صادقی‌نیارکی با تشریح وضعیت شاخص‌های کلان صنعت در سال گذشته خاطرنشان‌کرد: میزان سرمایه‌گذاری صنعتی با رشد ۲۲۵ درصدی به بیش از ۱۸۰ هزار میلیارد تومان در ۱۱ ماهه پارسال رسید که این میزان تا پایان سال روند افزایشی داشته است.

وی، افزایش ۲۳ درصدی اشتغال صنعتی را از دیگر اقدام‌هایی برشمرد که در سال جهش تولید بستر را برای فعالیت ۱۲۱ هزار نفر فراهم کرد.

جهش تولید ۲۰ محصول منتخب صنعتی

این مقام مسوول همچنین از جهش تولید ۲۰ محصول منتخب صنعتی خبر داد و ابراز امیدواری‌کرد: این روند در سال ۱۴۰۰ با همکاری همه نهادها و دستگاه‌های اجرایی حفظ شود و شاهد بهبود وضعیت صنعت ۱۴۰۰ باشیم.

پربیننده ترین قیمت هر تن سیمان به ۳۶۰هزارتومان افزایش یافت انتخاب الکترونیک، گام‌های بلندی برای خودکفایی در صنعت برداشته است تولیدات انتخاب الکترونیک بهتر از مشابه خارجی است تامین ریل هفت محور راه آهن کشور، دستاورد بزرگی است توسعه محورهای همکاری میان انتخاب الکترونیک و دانشگاه اصفهان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاری برجام سرمایه گذاری جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۱۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟