Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@11:25:02 GMT

با پینوکس وبسایت دلخواهت را بساز

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۱۶۶۰

با پینوکس وبسایت دلخواهت را بساز

امروزه دیگر کمتر کسب‌و‌کاری است که به فکر داشتن وبسایت یا بستر ویژه‌ای در فضای مجازی نباشد و برایش هزینه نکند.

در بسیاری از امور اداری، روند اجرایی بسیاری از کارهای خدماتی و مشاغلی که با عرضه و فروش یک محصول سرو‌کار دارد به پلتفرمی نیاز پیدا می‌کنند که کسب‌و‌کار آنلاین خود را به کمکش مدیریت کنند یا آن ‌را به میزکاری برای خود تبدیل کنند اما یکی از چالش‌های بزرگ صاحبان مشاغل این است که برای استفاده از این ابزارهای مجازی آمادگی ندارند یا هنوز به طور کامل به روش‌های استفاده از آن مسلط نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مشکلی است که کارشناسان شرکت «توسعه سپهر ایرانیان وسام» راه حلی برای آن ارائه کرده‌اند.

یوسف علی‎پور، مدیر عامل و اسماعیل بحرانی فرد، رئیس هیأت مدیره شرکت «توسعه سپهر ایرانیان وسام» معتقدند بعد از چند سال تجربه در زمینه نرم‌افزار توانسته‌اند راهکاری برای ورود آسان به فضای مجازی پیدا کنند و با ارائه پلتفرم پینوکس حتی به افرادی خدمات ارائه دهند که با برنامه‌نویسی آشنا نیستند اما قصد راه‌اندازی وبسایت یا سرویس آنلاین را دارند. دانش و مهارت آنها در زمینه نرم‌افزار و داشتن تحصیلات مرتبط با این موضوع به آنها کمک کرده است تا بتوانند نیاز کسب‌و‌کارها در فضای مجازی را به خوبی درک کنند و برای برآورده‌کردنش، تدابیر لازم را بیاندیشند. گفتنی است محصول «پینوکس» در سال ۹۸ آماده و به بازار ارائه شده و شرکت «توسعه سپهر ایرانیان وسام» هم در سال ۹۹ مجوز شرکت‌های خلاق و نوآور را به دست آورده است.

پینوکس چه خدماتی ارائه می‎دهد؟

انواع سرویس‌های آنلاین را می‌توان بدون محدودیت با پلتفرم پینوکس پیاده‌سازی کرد که با نصب هر اپلیکیشن از مارکت پینوکس می‌توانید قابلیت جدیدی به وبسایت خود اضافه کنید و این اپلیکیشن‌‌ها به شکلی انعطاف‌پذیر و یکپارچه قابل مدیریت هستند.

چشم انداز پیش روی پینوکسی‎ ها

یوسف علی‌پور، مدیر عامل شرکت «توسعه سپهر ایرانیان وسام» می‌گوید: «ما اعتقاد داریم پینوکس می‌تواند در بازار‌های بین‌المللی نقش مهمی ایفا کند. چشم‎انداز ما ایجاد یک اکوسیستم تحت وب در جهان است که مشابه پلتفرم اندروید عمل کند.

برای مثال هر توسعه‌دهنده امکان توسعه اپلیکیشن‌های تحت وب و انتشار آن روی مارکت پینوکس را دارد. بنابراین اپلیکیشن‌های مختلف به شکل پازل در کنار هم قرار می‌گیرند و استفاده‎کنندگان این امکان را دارند که با چیدن اپلیکیشن‌ها در کنار هم یک سایت یا سرویس آنلاین را ایجاد کنند.»



اسماعیل بحرانی فرد، رئیس هیأت مدیره شرکت نیز می‌افزاید: «یکی از برنامه‌هایی که ما در پینوکس دنبال می‎کنیم راه‎اندازی پینوکس ابری است؛ یعنی پلتفرم پینوکس را با یک ثبت‎نام ساده به‌صورت کپسول‌شده در اختیار کاربران قرار دهیم و در پینوکس ابری این امکان فراهم است که میزان فضا و پهنای باند خود را مدیریت کنند.

مزیت‌های پینوکس در مقایسه با نمونه‎های مشابه

دسترسی به گرافیک و تنظیمات دلخواه یکی از معضل‌های همیشگی افرادی که تمایل به داشتن وبسایت و سرویس آنلاین دارند این است که پیچیدگی و رابط کاربری نامناسبی دارند مانند وردپرس(WordPress) که معماری آن قدیمی است. همچنین از طرفی سرویس‌های سایت‌ساز نمونه WIX هستند که قابلیت توسعه پذیری ندارند اما پینوکس با توجه به معماری نرم‎افزاری مدرن و Open Source بودن و طراحی ماژولار قابلیت استفاده گسترده‌تر و ساده‌تری را برای توسعه‌دهندگان و از طرفی برای وب‌مسترها به شکلی ساده و گرافیکی ارائه می‌کند.

خدمات رایگان

شما برای استفاده از هسته پینوکس هیچ هزینه‌ای پرداخت نخواهید کرد و استفاده از آن برای همیشه رایگان است. بسیاری از اپ‌های کاربردی پینوکس هم در مارکت به صورت رایگان قابل استفاده هستند.

خاصیت منبع باز

پینوکس به شکل منبع باز (Open Source) و تحت لایسنس MIT در گیت‎هاب منتشر شده است تا همه افراد از سراسر جهان که توانایی مشارکت در توسعه آن را دارند بتوانند سهمی مهم در رشد آن داشته باشند و همین باعث می‌شود پینوکس همیشه در مسیر رشد و توسعه قرار داشته باشد.

عدم نیاز به آموزش و مهارت طراحی سایت

اگر فردی به اصول طراحی سایت آشنا نباشد و بخواهد سایت خودش را بسازد یا سرویس آنلاین برای کسب‌و‌کارش راه اندازی کند، می‌تواند بدون نیاز به بسترهای خارجی و بدون این که لازم باشد آموزش‌های طولانی مدت ببیند از خدمات پینوکس استفاده کرده و بدون دردسر ایده‌هایش را در وب اجرایی کند.

مریم ملی - نشان ایرانی 2 / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مریم ملی نشان ایرانی 2 سرویس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۱۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند

به گزارش تایمز، در بحبوحه برنامه‌های دولت لندن برای سرکوب جاسوسی ادعایی چین، دانشگاهیان و محققان دانشگاه‌های بریتانیا توسط سرویس‌های امنیتی این کشور بررسی خواهند شد.

به گزارش ایسنا، بنا بر گزارش‌ها، این اقدامات پس از نشست روز پنجشنبه بین کن مک‌کالوم، مدیرکل ام‌آی۵ و معاونان ده‌ها دانشگاه برجسته، از جمله دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج، اعلام شد.

طبق گزارش‌ها، مک‌کالوم به مسوولان این دانشگاه‌ها هشدار داد که کشورهای متخاصم به طور فعال دانشگاه‌ها را هدف قرار می‌دهند تا فناوری‌هایی را که می‌تواند «اولویت‌های اقتدارگرا، نظامی و تجاری آنها را ارائه کند» بدزدند.

به گفته رئیس ام‌آی۵، بررسی محرمانه آسیب‌پذیری‌های بخش آموزش عالی بریتانیا نشان داده است که کشورهایی مانند چین «مکانیسم‌های آشکار و پنهان» را برای «کسب مالکیت معنوی و سرقت مزیت» به کار می‌گیرند.

بر اساس این گزارش، اکنون رایزنی‌ها در مورد یک سیستم جدید بررسی دولتی در حال انجام است که دانشگاهیان را که به تحقیقات حساس دسترسی دارند، توسط سرویس‌های امنیتی بررسی می‌شوند.

دولت همچنین به دنبال تأمین بودجه جدید برای مؤسسات آموزش عالی برای افزایش امنیت در اطراف سایت‌های حساس خواهد بود. طبق گزارش‌ها، دانشگاه‌ها همچنین می‌توانند در هنگام وارد شدن به مشارکت در تأمین مالی و همکاری با مؤسسات خارجی، ملزم شوند با سرویس‌های امنیتی مشورت کنند.

آلیسیا کرنز، رئیس کمیته منتخب روابط خارجی پارلمان انگلیس در پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) گفت دانشگاه‌ها برای مدت طولانی وانمود کرده‌اند که «نقشی در امنیت ملی ما ندارند» و می‌توانند «عاری از واقعیت‌های ژئواستراتژیک» عمل کنند.

پکن بارها هرگونه اتهام مرتبط با جاسوسی را رد کرده و آنها را به‌عنوان «تهمت‌های مخرب» رد کرده است. وانگ ونبین، سخنگوی وزارت امور خارجه به تازگی در یک نشست خبری گفت: «ما می‌خواهیم تکرار کنیم که این ادعا که چین می‌تواند اطلاعات بریتانیا را به سرقت ببرد، یک اتهام بی‌اساس و توهین بدخواهانه است و ما قاطعانه با این اتهام‌زنی مخالفیم. چنین اتهام‌زنی بدخواهانه‌ای علیه چین باید متوقف شود.»

به گزارش راشا تودی، ام‌آی۵ پیشتر از شناسایی بیش از ۵۰ دانشجوی چینی خبر داد که در دانشگاه‌های بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند و به ادعای این سازمان، آنها با ارتش آزادی‌بخش خلق مرتبط بودند و در سال‌های اخیر در نتیجه سرکوب آنچه این آژانس جاسوسی آن را دزدی فناوری مرتبط با امور دفاعی و سایر تحقیقات حساس دفاعی توصیف کرد، این کشور را ترک کرده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • کسب سهم مناسب از بازار با کار گروهی در سال ۱۴۰۲
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • مدیرعامل بانک ملی:کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • اهدای ۱۴ سری جهیزیه به ۱۴ زوج زیر پوشش بهزیستی در اصفهان
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان