Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی توانگر عضو شورای‌عالی اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: به نظر باید بین دولت و حتی بخش‌های آن و ستاد مقابله با کرونا تفاوت قائل شد. در داخل دولت، وزارت بهداشت تقریبا با دست خالی تلاش مثال زدنی و درخوری برای مقابله با کرونا داشته است.

وی افزود: کادر درمان یک حماسه ماندگار خلق کرد و خاطره رشادت‌های دوران دفاع مقدس را برای ما زنده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان وزارت بهداشت هم در متن ماجرا پیگیری‌ها و تلاش‌های زیادی را داشتند و جا دارد به وزیر بهداشت و معاونان ایشان خداقوت بگوییم ولی مشکل اصلی در پشتیبانی ضعیف سایر بخش‌های دولت از وزارت بهداشت است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: درباره ستاد مقابله با کرونا، متاسفانه قضاوت مثبتی نمی‌توانیم داشته باشیم. به ویژه در موضوع سفرهای نوروزی امسال که مجوز این ستاد برای سفرها، نقش مهمی در انتشار گسترده ویروس و اوج‌گیری پیک چهارم کرونا داشت. عجیب این که این مجوز با وجود مخالفت صریح وزارت بهداشت صادر شد.

توانگر در ادامه سخنانش در پاسخ به این پرسش که برخی می‌‌گویند ستاد مقابله با کرونا برای جبران زیان بخش گردشگری که طی یک سال اخیر بیشترین زیان را از شیوع کرونا دیده است، چنین مجوزی را برای سفرهای نوروزی داد. نظر شما چیست، گفت: بله به نظر استدلال دوستان همین بوده است ولی مطمئن باشید تعطیلی گسترده‌ای که اکنون ناگزیر از اعمال آن شده‌اند، زیان به مراتب بیشتری به نسبت رکود گردشگری در صورت ممنوعیت سفرهای نوروزی، به جا خواهد گذاشت. الان مجبور به تعطیلی بخش‌های بیشتری از فعالیت‌های اقتصادی شده‌ایم.

وی در همین راستا خاطرنشان کرد: سازوکار تصیم گیری در ستاد مقابله با کرونا چگونه است که به نظر دستگاه تخصصی، یعنی وزارت بهداشت در این زمینه بی اعتنایی می کند؟

توانگر تصریح کرد: متاسفانه نحوه تصمیم‌گیری در این ستاد غیرشفاف است. ابتدای شکل‌گیری مجلس یازدهم پیگیری کردیم تا از مجلس هم نماینده‌ای در این ستاد حضور داشته باشد. مهمتر از همه، نحوه بررسی و تصویب پیشنهادها در این ستاد است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به گفته دکتر قاضی‌زاده هاشمی، نایب رئیس مجلس و نماینده مجلس در این ستاد، تصمیمات این ستاد بدون رای‌گیری و صرفا با جمع‌بندی شخص رئیس‌جمهور مصوب می شود.

وی اظهار داشت: این نحوه تصمیم‌گیری شخصی برای موضوع بسیار مهم و حساس و دارای ابعاد پیچیده تخصصی، واقعا تکان دهنده است. به ویژه زمانی که می‌بینیم در روزهای نخست اوج‌گیری موج چهارم کرونا، رئیس جمهور در جلسه ستاد کرونا به اطمینان اعلام می‌کند، موج چهارم نه فقط در ایران بلکه در همه جای دنیا فروکش کرده است. آن هم در شرایطی که بیش از یک ماه از هشدارهای جدی وزیر و سایر مسئولان وزارت بهداشت در قبال اوج‌گیری موج چهارم گذشته بود.

توانگر در پاسخ به این سوال که مجلس برای اصلاح روند تصمیم گیری در این ستاد چه اقداماتی را می تواند و باید انجام دهد، گفت: دکتر شهریازی، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در نامه‌ای به رئیس قوه قضائیه نسبت به ترک فعل ستاد مقابله با کرونا و رئیس این ستاد اعلام شکایت کرده است و به نظرم دستگاه قضایی می‌تواند از باب ترک فعل وارد شود و با تعللی که ستاد کرونا در مواجهه با موج چهارم کرونا داشت، برخورد کند. مجلس هم حتما پیگیری خواهد کرد که نحوه تصمیم‌گیری در این ستاد اصلاح شود و دستگاه‌های تخصصی مربوطه یعنی وزارت بهداشت وزن بالاتری در تصمیم‌گیری در این ستاد داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت کمیسیون اقتصادی مجلس مجتبی توانگر نماینده تهران ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت موج چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۲۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا،  وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس شانگهای در آستانه قزاقستان با دبیر کل وزارت دفاع هند دیدار و گفت‌وگو کرد.

امیر آشتیانی در دیدار با دبیر کل وزارت دفاع هند با اشاره به اشتراکات تمدنی، تاریخی و فرهنگی بر ضرورت رایزنی در خصوص موضوعات دو جانبه، منطقه ای و بین المللی میان دو کشور تاکید کرد.

وزیر دفاع ایران با اشاره به واقع شدن دو کشور در یک منطقه راهبردی اظهار داشت: ظرفیتهای متعدد همکاری تهران و دهلی نو می‌تواند در برقراری صلح و امنیت در منطقه حساس غرب آسیا و شبه قاره هند به کار گرفته شود.

وزیر دفاع ایران با توجه به تحرکات داعش در منطقه بر ضرورت همکاری مشترک جهت پیشگیری از قدرت گیری این گروه تروریستی و نیز رایزنی در خصوص تحولات منطقه افغانستان تاکید کرد.

امیر آشتیانی با اشاره به اهمیت همکاری‌های دفاعی و نظامی دو کشور در برقراری ثبات و امنیت در منطقه آمادگی خود را جهت توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی میان دو کشور با طرف هندی در حوزه های مختلف اعلام کرد.

دبیر کل وزارت دفاع هند نیز در این دیدار ضمن ابراز همدردی و تسلیت شهادت مستشاران نظامی جمهوری اسلامی ایران در سوریه بر ضرورت برقراری امنیت و وآرامش منطقه تاکید کرد.

وی با اشاره به حوزه تمدنی مشترک دو کشور بر ضرورت توسعه همکاری‌های اقتصادی و زیر ساختی به ویژه مشارکت دهلی نو در پروژه بندر چابهار تاکید کرد.

دبیر کل وزارت دفاع هند با اشاره به اهمیت همکاری های دفاعی دو کشور بر ضرورت توسعه هرچه بیشتر مناسبات فیمابین در حوزه های دریایی، شرکت در رزمایش دریایی،  تحقیقات دفاعی، آموزشی و  تبادل دانشجو تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه تاکید کرد
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • تأکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت: زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگار‌های الکترونیک؛ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد