Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، روزنامه صهیونیستی «جروزالم پُست» دوشنبه (امروز) گزارشی درباره حادثه روز یکشنبه در تاسیسات نطنز منتشر کرد و از تدارک و برنامه‌ریزی طولانی برای «حمله» به این تاسیسات خبر داد.

این روزنامه چاپ فلسطین اشغالی در گزارش خود مدعی شد: «جروزالم پست مطلع شد که حمله به تاسیسات کلیدی ایران در نطنز از مدت‌ها قبل از مذاکرات جاری هسته‌ای در وین میان ایران و قدرت‌های جهانی تدارک و برنامه ریزی شده بود».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جروزالم پست در گزارش خود خبر داد، احتمال این موضوع که انجام «حمله به نطنز» با هدف تاثیر گذاشتن روی مذاکرات جاری در وین انجام شده باشد، وجود دارد.

این رسانه صهیونیستی نوشت: «اگرچه کاملا محتمل است که زمانبندی دقیق این حمله در نهایت دادن چراغ سبز برای وادار کردن جمهوری اسلامی به عقب گرد در میز مذاکرات باشد اما کار روی خود عملیات از مدت‌ها قبل انجام شده بود».

این روزنامه همچنین افزود: «به طور گسترده‌ای این حمله به اسرائیل نسبت داده شده است خواه از طریق حمله فیزیکی یا از طریق حمله سایبری».

در ادامه این گزارش آمده است: «در زمان برنامه ریزی برای این عملیات، هنوز مشخص نبود که دقیقا چه زمانی ایالات متحده و ایران درباره بازگشت به توافق هسته‌ایران ۲۰۱۵(برجام) مذاکرات جدی خواهند داشت البته مدت زیادی بود که نیت اعلامی جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده (برای بازگشت به برجام) مشخص شده بود».

بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران روز یکشنبه (۲۲ فروردین) اعلام کرد: بامداد امروز حادثه ای در بخشی از شبکه توزیع برق مجتمع غنی سازی شهید احمدی روشن ( نطنز ) رخ داد که خوشبختانه صدمات انسانی و آلودگی به دنبال نداشته است.

علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی هم در واکنش به حادثه در بخشی از شبکه توزیع برق تاسیسات غنی سازی نطنز گفت: اقدام علیه مرکز غنی سازی نطنز، نشان دهنده شکست مخالفان پیشرفت های صنعتی و سیاسی کشور برای جلوگیری از توسعه چشمگیر صنعت هسته ای از یک سو و مذاکرات موفق برای رفع تحریم های ظالمانه است.

سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در نشست هفتگی با خبرنگاران درباره این موضوع صحبت کرد.

وی در پاسخ به سؤالی درباره اتفاق روز گذشته اظهار داشت: اتفاق ناگواری که در نطنز رخ داد و بارها رژیم صهیونیستی از قبل می‌گفت و این روزها هم از منابع متعدد شنیده می‌شود که تایید می‌کنند که این رژیم پشت این داستان بوده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه انتقام از رژیم صهیونیستی در زمان و مکانش انجام می‌شود، گفت: سانتریفیوژهایی که دیروز در پی حادثه نطنز از مدار خارج شد از نوع IR1 بود و با سانتریفیوژهای پیشرفته جایگزین می‌شود.

منبع: الف

کلیدواژه: برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۳۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات آتش‌بس غزه در قاهره هیچ پیشرفتی نداشت

آفتاب‌‌نیوز :

این منبع که شبکه سی‌بی‌اس نام او را فاش نکرد، گفت که دور دوم مذاکرات امروز ادامه خواهد یافت.

برجسته‌ترین نقاط اختلاف هنوز حول محور حمله به رفح و همچنین توقف دائمی جنگ است که اسرائیل قاطعانه با آن مخالف است.

دیروز یک مقام اسرائیلی گفت که حماس با پافشاری بر درخواست توقف جنگ در نوار غزه، مانع از امکان دستیابی به توافق آتش‌بس در غزه می‌شود.

این مقام اسرائیلی تاکید کرد، اطلاعاتی مبنی بر اینکه اسرائیل با پایان دادن به جنگ در چارچوب توافق مبادله اسرا موافقت کرده یا اینکه تل‌آویو به میانجی‌ها تضمین‌هایی برای توقف جنگ داده است، نادرست است.

حماس روز گذشته اعلام کرد که نمایندگان این گروه برای دستیابی به توافق، با رویکردی مثبت راهی قاهره شدند.

به نوشته العربیه، این جنبش افزود، به دنبال توافقی است که خروج اسرائیل از غزه، بازگشت آوارگان و توافق جدی برای مبادله گروگان‌ها و زندانیان را تضمین کند.

اسرائیل، روز گذشته، به حماس یک هفته مهلت داد تا با پیشنهاد آتش‌بس موافقت کند، در غیر این صورت نیرو‌های اسرائیلی به رفح حمله خواهند کرد.

در همین حال ویلیام برنز، رئیس سازمان «سیا» نیز برای شرکت در مذاکرات مبادله گروگان‌ها و برقراری آتش‌بس در غزه وارد قاهره شد.

به گفته مقامات اسرائیلی، تقریباً ۱۲۹ اسیر اسرائیلی از حدود ۲۵۰ زندانی که در ۷ اکتبر توسط حماس بازداشت شدند، هنوز در غزه هستند.

طبق برآورد‌های اسرائیلی حدود ۳۵ نفر از آن‌ها طی درگیری‌ها جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: سایت انتخاب

دیگر خبرها

  • وزیر اسرائیلی: به حمله ایران پاسخ داده‌ایم
  • وزیر اسرائیلی: به حمله ایران پاسخ دادیم
  • فیلم| اسرائیل در دو راهی آتش‌بس یا ادامه جنگ
  • مذاکرات آتش‌بس غزه در قاهره هیچ پیشرفتی نداشت
  • اولین اظهار نظر مقامات اسرائیلی در خصوص حمله پهپادی این رژیم به اصفهان
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • چرا ایران یکی از دشوارترین کشورها برای حمله است؟ پاسخ رسانه برزیلی
  • جزئیات توافق پیشنهاد شده به حماس؛ سه مرحله در ۱۲۴ روز
  • اسرائیل برنامه‌ حمله به رفح را به آمریکا گزارش داد
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران