Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازوند گفت: با توجه به شرایط ویژه ناشی از ویروس کرونا، صدا و سیمای مرکز ایلام با تولید و پخش برنامه های مذهبی و معنوی، فضایی متناسب با حال و هوای ماه مبارک رمضان در منازل مردم ایجاد خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، « محمد بازوند» در گفت و گو با خبرنگاران، اظهار کرد: رسانه استانی مرکز ایلام با هدف پر کردن خلا برگزاری مراسم های مذهبی حضوری در هیئت های مذهبی و مساجد با تولید و پخش برنامه های متنوع  مذهبی و  معنوی و ایجاد فضایی نشاط آور در ایام ماه مبارک رمضان مهمان خانه های مردم استان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل صدا و سیمای مرکز ایلام هدف از تولید و پخش این برنامه ها را ترویج فرهنگ معنوی، ایجاد ارتباط با خالق یکتا، تشریح فضیلت های ماه مبارک رمضان و دستگیری از نیازمندان برشمرد و گفت: برنامه های متنوع و مخاطب پسند صدا وسیمای مرکز ایلام در ایام ماه مبارک رمضان۱۴۰۰، میهمان سفره سحر و افطار روزه داران ایلامی است.

 

بازوند به ویژه برنامه های سیمای مرکز ایلام در ایام ماه مبارک رمضان پرداخت و افزود: برنامه های زنده روژیه تی ویژه افطار و سحوره ویژه سحر ،تفسیر قرآن کریم با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام،تفسیر نهج البلاغه، تفسیر احکام ،طب ستنی اسلامی، برنامه هایی با موضوع احسان و نیکوکاری و اکرام و ایتام با حضور خیرین، ویژه برنامه شب های قدر، روز قدس و عید فطر، برنامه خانواده و کودک و نوجوان، پخش سریال ها و مستندهای مذهبی از جمله برنامه های است که از قاب تلویزیون ایلام به سمع و نظر مخاطبان خواهد رسید.

 

وی با اشاره به اینکه مخاطبان رادیو ایلام نیز درایام مبارک رمضان شنونده برنامه های متنوعی از معاونت صدای مرکز خواهندبودگفت:برنامه های زنده آساره واران ویژه افطارو سحرگاه عاشقی ویژه سحر و همچنین برنامه هایی همچون سخنرانی مذهبی، جمع خوانی وترتیل قرآن و دیگر برنامه های تامینی از جمله برنامه های رادیو ایلام در این ایام است.

 

مدیرکل صدا وسیمای مرکز ایلام با اشاره به ویژه برنامه های تدارک دیده شده در معاونت خبر ایلام برای ماه رمضان ۱۴۰۰گفت:دست اندرکاران این معاونت با تهیه و تولید گزارش هایی با موضوع ماه مبارک رمضان همچون حضور قاریان، حافظان و مفسران برجسته استان، گزارش های فاخر تولیدی همچون اهمیت دعا و نیایش و توکل، ترویج فرهنگ ایثار و بخشش در جامعه، گزارش های موضوعی همچون روزه داری در شرایط خاص و تهیه و ارسال اخبار مکتوب، ارتباط زنده با شبکه های خبر سراسری مخاطبان خودرا در جریان حال و هوای ماه مبارک رمضان در استان قرار خواهند داد.

 

بازوند به اقدامات معاونت فضای مجازی مرکز و تهیه و تدارک برنامه هایی متناسب با حال و هوای ماه مبارک رمضان در شبکه های اجتماعی اشاره کرد و گفت: برنامه هایی نظیر تولید بنر دعای روزانه ماه مبارک رمضان، بارگذاری ادعیه ویژه ماه ،تولید و بارگذاری آداب روزه دار، تهیه و تولید آیتم های بهداشتی و حفظ سلامت روزه داران، بارگذاری جمع خوانی قرآن کریم، تهیه و تولید مسائل شرعی در قالب ویدئو ،پوستر و بنر، تهیه و تولید توصیه های پزشکی در رابطه با روزه و شرایط کرونا، ایجاد پویش سفره های رمضانی در شبکه های اجتماعی از جمله برنامه های معاونت فضای مجازی رسانه استانی در ایام ماه مبارک رمضان است.

پایان پیام/92

منبع: شبستان

کلیدواژه: رمضان صدا و سیما ایلام ایام ماه مبارک رمضان سیمای مرکز ایلام تهیه و تولید برنامه هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۴۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد. آقای مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گفت: همه ما مدیون تلاش‌ها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفت‌ها و دستاورد‌های کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.
آقای مخبر با تأکید بر اینکه باید از انگیزه‌های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در برنامه‌های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه‌ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.
وی همچنین بر ضرورت بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش‌های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم. 
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.
معاون اول رییس جمهور آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامه‌های مرتبط با انسداد بی سوادی هر چه سریع‌تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود. 
وی افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه گذاری است که بهره وری بسیار بالایی دارد چرا که هیچ سرمایه گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت آموزی، کار‌های انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار میرود و مهارت آموزی یکی از بهترین ابزار‌ها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.
در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 
در این نشست همچنین راهکار‌های جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه‌های مرتبط برنامه‌ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند. 
همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه‌های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع‌تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • سریال «ماه شرف خانم» در سیمای مرکز کردستان تولید می‌شود
  • برنامه های دسته روی ویژه سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) در ایلام
  • یادواره ۵۲ شهید کارگر دامغان برگزار شد
  • ۱۲۰ ثانیه با اخبار ایلام
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی یازدهم اردیبهشت
  • آغاز به کار سامانه و سایت مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی از ۱۷ اردیبهشت
  • باید برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان تلاش کنیم
  • تلاش دولت برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند