Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، «محمدباقر قالیباف» ‌ روز دوشنبه در دیدار با «چانگ سیه کیون» نخست وزیر کره جنوبی با اشاره به اینکه مجموعه تحولات و شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کنونی نشان می­دهد قرن ۲۱، قرن آسیاست گفت: چند سال پیش در نشستی در استرالیا  که شهرداران کشورهای آسیایی در آن حاضر بودند اشاره کردم که چشم انداز این قرن متعلق به آسیاست و پس از گذشت حدود ۱۳سال از آن زمان، اکنون این موضوع به روشنی مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییس مجلس شورای اسلامی افزود: معتقدیم قاره پهناور، کهن و تاریخی آسیا از توانمندی­ فراوانی برخوردار است. لذا گسترش همگرایی میان کشورهای آسیایی راهبرد مهمی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  کشورهای آسیایی باید همکاری­های همه جانبه از جمله صنعتی، فناوری و فرهنگی را اولویت قرار داده و  پیشتازان صلح و پیشرفت دنیا باشند،‌ افزود: از سفر نخست وزیر کره جنوبی به تهران خرسندیم. اما متأسفانه فعلاً کره جنوبی جایگاهی در مناسبات اقتصاد خارجی ایران ندارد و روابط اقتصادی و سیاسی که در بالاترین سطوح قرار داشت تنزل کرده است.

وی اضافه کرد: اگر  سفیر کره جنوبی در بازار تهران از مردم سوال کند که رفتار کره جنوبی از سال ۲۰۱۸ تاکنون چطور بوده، متوجه می‌شود که این رفتار اصلا قابل قبول نیست و ذهنیت مردم نسبت به شما منفی است.

قالیباف با بیان اینکه همه ملت‌­های دنیا از جمله ملت متمدن و با فرهنگ ایران، دوستان خود را در روزهای سخت می­شناسند و با انتقاد جدی از اقدام بانک­‌های کره در مسدود کردن دسترسی ایران به منابع ارزی خود، افزود: انتظار ما از نخست وزیر کره جنوبی این است که راه ­حل­های فوری و عملی برای حل مشکل منابع ارزی ایران ارائه و پول‌­های بلوکه جمهوری اسلامی آزاد شود.

وی ادامه داد: انتظار مردم ایران از طرف کره جنوبی برآورده نشده است؛ حتی تجار که ارتباط مردمی خوبی با کره داشتند نیز از روال پیش آمده ناخرسند هستند.

رییس مجلس شورای اسلامی خطاب به نخست وزیر کره جنوبی، گفت: شما فرد با تجربه‌ای در عرصه سیاست و مدیریت کلان کشور هستید. بر همین اساس باید آثار شکست سیاست فشار حداکثری ترامپ را مشاهده و به خوبی درک می­‌کنید. البته معتقدم هیچ مانعی نمی‌­تواند سبب همکاری­‌های خوب دو کشور از جمله در حوزه بشردوستانه، مسائل درمانی مانند کرونا، تامین کالاهای اساسی و... شود و امیدوارم این همکاری­ها در بهترین سطح انجام شود.

رییس قوه مقننه اظهار کرد: امیدوارم این سفر آغاز مجدد همکاری‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور در شصتمین سالگرد مناسبات دیپلماتیک باشد.

رییس مجلس شورای اسلامی به آمادگی  همکاری­‌های پارلمانی دو کشور تأکید کرد و گفت: این همکاری‌­ها می‌­تواند سبب توسعه روابط دو کشور شود وی از رییس مجلس کره برای سفر به تهران دعوت کرد.

 در ادامه چانگ سیه کیون نخست وزیر کره جنوبی با اشاره به اینکه به عنوان یک مقام دولتی و بعد از ۴۴ سال اولین نخست وزیری است که به ایران سفر می کند، گفت: البته در سال های گذشته به عنوان رئیس مجلس به ایران سفر کرده بودم و با مقامات عالی‌رتبه ایران دیدار داشتم لذا امیدوارم این سفر آغاز مجدد روابط خوب با ایران باشد.

وی با اشاره به اینکه سال آینده مصادف با شصتمین سالگرد مناسبات دیپلماتیک ایران و کره جنوبی است، اظهار داشت: در فرهنگ کره اعداد ۶۰ و ۷۰ مهم هستند لذا سال آینده می تواند سرآغاز روابط خوب دو کشور باشد.

در این دیدار نیز نخست وزیر کره جنوبی با اشاره به روابط تاریخی خوب دو کشور افزود: بدون شک رفت و آمد مقامات دو کشور سبب حفظ این روابط شده است؛ اما متاسفانه از سال ۲۰۱۸ به بعد روابط دو کشور دچار مشکل شد که برای رفع آن تلاش می­‌کنیم.

وی ضمن تائید سخنان رییس مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه قرن آینده، قرن آسیا است، ادامه داد: بر این اساس اعتقاد دارم ایران و کره جنوبی به عنوان دو کشور آسیایی باید روابط خود را حفظ و مستحکم کنند.

نخست وزیر کره جنوبی با اشاره به سخنان رییس مجلس شورای اسلامی در خصوص همکاری های فنی، صنعتی، تکنولوژی و فرهنگی و سابقه حضور  نیروی کار کره‌ای در ایران، تصریح کرد: در دهه هفتاد میلادی کره در احداث دو پروژه پالایشگاهی در خرمشهر و اصفهان فعال بود.

وی با اشاره به اینکه امروز از خیابان سئول در تهران عبور کرده، افزود: در سئول هم خیابانی به نام تهران وجود دارد که گران ترین خیابان کره محسوب می‌شود و شرکت‌­های فعال در عرصه دیجیتال همگی در آنجا فعالیت می‌کنند و هیچ اسم خارجی به غیر از تهران در سئول دیده نمی‌شود.

نخست وزیر کره جنوبی با بیان اینکه کشورش با ایران همکاری‌­های خوبی در عرصه ورزش، نیز دارد، افزود: این همکاری‌ها در حوزه تکواندو بوده و درحوزه فوتبال نیز با یکدیگر رقابت تنگاتنگی داریم.

وی با اشاره به اینکه در سفر خود به ایران تعدادی از مسئولان اقتصادی و سیاسی کره جنوبی حضور دارند تا راه حل‌هایی برای روابط دو کشور پیدا کنند، اظهار کرد: با توجه به جایگاه جمهوری اسلامی ایران در مناسبات خارجی کره جنوبی نهایت تلاش را برای فائق آمدن بر مشکلات انجام خواهیم داد.

نخست وزیر کره جنوبی خاطر نشان کرد: امیدوارم دعوت رئیس مجلس کشورمان برای سفر به کره را بپذیرید زیرا این سفر می‌تواند آغاز روابط جدید دو کشور باشد و سبب حل مشکلات شود.

در این دیدار «مجتبی ذوالنور» رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، «محمدرضا پورابراهیمی» رییس کمیسیون اقتصادی و «روح الله متفکر آزاد» رییس گروه دوستی و مقامات ذیربط وزارت امورخارجه و مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: رییس مجلس شورای اسلامی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۵۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پتروشیمی‌ها برای کمک به رفع مشکل ناترازی انرژی آماده اند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد مهدوی ابهری دبیر انجمن صنفی پتروشیمی‌ها در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: در شرایط خاص شرکور که ما در جنگ اقتصادی هستیم حرکت روبه جلو جای شکر گذاری دارد.

وی ادامه داد: ما در نعمت خدادادی منابع طبیعی را داریم و شکر این نعمت ایجاب می‌کند که از این منابع خوب استفاده کنیم و استفاده از این منابع هیدروکربنیک ایجاد ارزش افزوده از آنهاست. علارقم جنگ اقتصادی وزارت نفت کار‌های بزرگی انجام داده است. در صنعت پتروشیمی نیز این توان وجود دارد و تعداد زیادی از آنها بدون وجود کمک خارجی موفق به انجام کار‌های فنی و توسعه‌ای شده است.

مهدوی تاکید کرد: ورود بخش خصوصی به سرمایه گذاری در بخش بالادستی نفت از کار‌های بزرگ وزارت نفت بود. برای رفع مشکل ناترازی گاز جز سرمایه گذاری برای توسعه میادین گازی و صرفه جویی راهی نبود و برای هر دو قسمت پتروشیمی‌ها اعلام آمادگی کردند. این تفاهم برای توسعه اقتصاد ملی بسیار مهم است و قطعا باعث پیشرفت خواهد شد شعار سال جهش تولید است و این امر الزامات دارد و از مهمترین آنها به ایجاد فضای کسب و کار می‌توان اشاده کرد. بخش خصوصی باید وارد کار شود چرا که خودش نیازمند این کار است و باعث رشد کشور نیز خواهد شد.  

وی ادامه داد: مبادا قرارداد‌ها طوری شود که فردا شورای استان‌ها دستورات خارج از عرفی را برای تغییر روند قرارداد‌ها صادر کنند و از وزیر محترم برای مراقبت از این امر تقاضا دارم. پتروشیمی صنعت پیشران کشور و مزیت کشور است و باید از آن‌ها مراقبت کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش نرخ ارز قطعا ادامه دارد
  • استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • سیگنال بانک مرکزی به بازار ارز/ استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • استفاده از منابع مسدودی آزاد شده ارزی کلید خورد | ارز حج امسال از این طریق به کشور عربستان منتقل شد
  • پتروشیمی‌ها برای کمک به رفع مشکل ناترازی انرژی آماده اند
  • ولیعهد عربستان: با کوچ اجباری فلسطینیان مخالفیم
  • فوری /بودجه نیروهای مسلح در سال ۱۴۰۳ اعلام شد /تصویب جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه‌ها
  • مخالفت ولیعهد عربستان با کوچ اجباری فلسطینیان
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است