Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@09:47:52 GMT

ماجرای به آب بستن شیر چه بود؟

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۵۲۷۴

ماجرای به آب بستن شیر چه بود؟

به گزارش ایسنا، در پی انتشار فیلم پرکردن بطری شیر با آب، در فضای مجازی، محمودرضا طاهری، مدیرکل استاندارد تهران، برای بررسی زوایای مختلف این موضوع، صبح امروز، به صورت سرزده از این واحد تولیدی، در تهران بازدید کرد.

وی در این رابطه توضیح داد که از زمان انتشار این فیلم، تولیدات این واحد را زیرنظر داشتند و با بازرسی انجام‌شده، تخلف و عدم انطباقی در خصوص فرآورده شیر دیده نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طاهری افزود: مطابق روال واحدهای لبنی برای توزیع شیر، مازاد شیر توزیع‌شده به واحدهای صنفی و عرضه، توسط اتومبیل حمل شیر، به کارخانه برگشت داده و هزینه آن به توزیع‌کننده پرداخت می‌شود. با پیگیری و بررسی فیلم، مشخص شد توزیع‌کننده متخلف، به طمع گرفتن هزینه بیشتر از کارخانه، بطری‌های پلمب را باز و آن را با آب مخلوط کرده‌است.

این مقام مسؤول با تاکید بر اینکه باید ترتیبی در فرآیند کنترل کیفیت واحدهای لبنی اتخاذ شود تا واحدهای لبنی از پذیرفتن بطری‌هایی که پلمب آن بازشده‌است‌، خودداری کنند، گفت: به واحد تذکر دادیم تا نقص این فرآیند را اصلاح و در این زمینه دقت لازم را اعمال کنند، تا دست افراد سودجو کوتاه شود.

اخیرا ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می‌داد در یک خودروی حمل لبنیات، افرادی مشغول ترکیب آب با محتویات شیر داخل ظروف بودند. 

در پی انتشار این ویدیو رییس پلیس فتای تهران بزرگ نیز اعلام کرد: در جریان تحقیقات اولیه مشخص شد هر ۳ نفر از عوامل توزیع شیر در سطح شهر تهران بودند. این افراد با حکم قضایی بازداشت و در جریان اظهارات خود مدعی شدند که  تمام بطری های شیر محصولات مرجوعی و تاریخ گذشته بوده و آنان قصد داشته اند با اضافه کردن اب به آنها و افزایش تعداد بطری ها از شرکت تولید این محصولات سوءاستفاده کنند و قصدی برای فروش آن به مردم نداشتند. در تحقیقات انجام شده مشخص شد که هیچکدام از این بطری های پر شده در بین شهروندان توزیع نشده بود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۵۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با استدلال علمی گفت: نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند.

به گزارش مشرق، معصومه تکلو ضمن تاکید بر سلامت آب‌های آشامیدنی و معدنی بسته بندی، افزود: امکان ندارد ارگان نظارتی مهمی مثل سازمان غذا و دارو بدون مطالعه و لحاظ مسائل فنی و بهداشتی برای فرآورده‌ای مجوز مصرف و پروانه بهداشتی صادر کند کما اینکه عدول از تعهدات توسط شرکت هم می‌تواند موجب ابطال موقت یا دائم مجوز شود.

وی با اشاره به اینکه طرح مباحث فنی و علمی اصولاً در رسانه‌های عمومی نیست، تصریح کرد: گاهی ناچار هستیم برای اطمینان بیشتر مردم نکاتی را گوشزد کنیم مثل اینکه گرانول پلیمر مورد مصرف جهت بسته بندی آب‌های بسته بندی شده، پلیمر پلی اتیلن ترفنالات است که از دو منومر اتیلن گلایکون و اسید ترفتالیک تحت خلأ دما و زمان معین و با ایجاد پیوند کوالانسی بین دو منومر مذکور در راکتور پتروشیمی تولید می‌شود.

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: این شرکت پترو شیمی تندگویان دارای گواهی مناسب برای مصرف انسان از آزمایشگاه‌های داخل و خارج کشور است، لذا قرار گرفتن بطری آب در معرض نور آفتاب و یا انجماد آن در فریز، قادر به تخریب بطری‌های یکبار مصرف آب و خروج ترکیبات فتالات از پلیمر نمی‌شود.

تکلو در پایان به مردم این اطمینان را داد که با توجه به کنترل سه سطحی سلامت آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی در سازمان غذا و دارو، با خیال راحت از آنها استفاده کنند و بدانند کوچک‌ترین تهدید سلامتی در فرآورده‌های غذای و آشامیدنی در اولین زمان ممکن به اطلاع آنها خواهد رسید.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • نحوه ساخت آب‌نما با بطری پلاستیکی (فیلم)
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا
  • قرارداد خرید اتوبوس برقی از چین منع انتشار داشته است
  • زاکانی به حواشی قرارداد چینی واکنش نشان داد/ شکایت می‌کنیم
  • ماجرای انتشار بوی عجیب در بندرترکمن چه بود؟
  • ماجرای کلیپ جنجالی یک عروس ۱۴ساله