Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تلاش معاونت علمی و فناوری، محصولات ایران‌ساخت به بازار جهانی راه یافت، برنامه‌ای که منجر به دریافت مجوز‌های بین‌المللی برای ۱۱۵ شرکت شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری، مهدی قلعه‌نوی رییس مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی گفت: سال ۹۹، از نظر مبادلات و تعاملات بین‌المللی سالی سخت و دشوار بود، اما تلاش‌های معاونت برای گسترش تبادلات جهانی ادامه یافت و به نتیجه هم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: یکی از اولویت‌های معاونت علمی در این چند سال، تسهیل ورود محصولات دانش‌بنیان به بازار‌های بین‌المللی است. تحقق این هدف نیز سازوکار‌های خود را دارد. اما تلاش‌ها به ثمر نشست و با وجود همه مشکلات توانستیم ارتباط خود را با دنیا حفظ کنیم.

 

به گفته قلعه‌نوی، از دیگر تلاش‌های این مرکز، تسهیل ورود محصولات دانش‌بنیان به بازار‌های جهانی پس از دریافت استاندار‌های بین‌المللی است. سال گذشته، با تلاش مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری حدود ۱۳ شرکت موفق به دریافت استاندارد‌ها و مجوز‌های بین‌المللی شدند. اما از شروع این برنامه تاکنون ۱۱۵ شرکت مجوز‌های ورود به بازار جهانی را دریافت کردند.

 

رییس مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی بیان کرد: این شرکت‌ها و محصولات آن‌ها وارد بازار جهانی شده و برخی از آن‌ها به فروش بالایی نیز دست یافته‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استاندارد بین المللی معاونت علمی و فناوری تبادلات جهانی محصولات دانش بنیان تعاملات بین المللی بین المللی معاونت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۵۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، تیمی متشکل از معلمان و دانش‌آموزان ایرانی از مدارس شهرهای تهران، مشهد، کرمان و اصفهان در بزرگترین رویداد بین‌المللی ایده و فناوری کشور ترکیه با عنوان «یک ایده یک جهان» موفق به کسب ۵ مدال طلا در رشته‌های مختلف شدند.

حسن دیدبان وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول با حضور در این روادید بین‌المللی با نخبگان افتخار آفرین ایرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان و انجمن مخترعین ترکیه میزبان این دوره از مسابقات بود. این رویداد جهانی که در حمایت از ایده، استارتاپ‌ها و مخترعین جهان در کشور ترکیه در شهر استانبول برگزار شد میزبان تیم‌هایی از ۲۴ کشور دنیا از جمله ایران، کانادا، چین، تایوان، آمریکا، مالزی، اندونزی و امارات متحده عربی به صورت حضوری و غیرحضوری در ۱۰ زیرگروه مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی بود.

در این دوره از مسابقات که در استانبول برگزار شد، بیش از ۲۷۳ ایده و طرح نوآورانه مختلف با هم به رقابت پرداختند. بخش جوایز ویژه این مسابقات، به ۵ طرح برتر تقدیم شد که ۲ جایزه ویژه آن، سهم تیم‌های ایرانی شد.

این رویداد مهم فرصتی بزرگ برای مخترعان و نوآوران جوان است تا دستاوردهای خود را به مجامع علمی و سازمان‌های علمی-تحقیقاتی در سطح بین‌المللی معرفی کنند و با کسب اطلاعات از فناوری های روز دنیا خود را برای ورود به بازارهای جهانی آماده سازند.

دیگر خبرها

  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر