Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری، حسین مرعشی طی یادداشتی نوشت؛ تصور می‌کنم در زمان ریاست‌جمهوری بنی‌صدر بود که به‌دلیل بی‌توجهی او در مقام رییس قوه مجریه به مصوبات مجلس وقت در بازنگری قانون اساسی این اختیار به اختیارات رییس قوه مقننه اضافه شد که اگر دولت طی ۱۰ روز از اجرای قانون مجلس سر باز زد یا به هر دلیلی ابلاغ آن را به تعویق انداخت، رییس مجلس رأساً می‌تواند وارد میدان شود و خود قانون را از طریق اعلام در روزنامه رسمی ابلاغ کند؛ ابلاغی که دولت را ملزم به اجرای آن خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که از اختیارات مجلس و در راس آن رییس مجلس در قانون اساسی بر می‌آید، مجلس در دفاع از مصوباتش نیازی به جنجال‌آفرینی یا ماجراجویی ندارد. قانون روشن است و اختیارات آن عیان. اما اینکه مجلس یازدهمی‌ها در اقدامی مثل رویکرد دیروزشان بحث شکایت از رییس‌جمهور به قوه قضاییه را مطرح می‌کنند حکایت از آن دارد که جمعی در تلاشند تا از هر فرصتی برای رودررویی و کشمکش سیاسی و جناحی استفاده کنند.

 متأسفانه در شرایطی که اولویت‌های اساسی کشور پرداختن به امور و دغدغه‌های مردم است و مشکلات معیشتی و اقتصادی بر دوش مردم سنگینی می‌کند و نیازمند همراهی، هماهنگی و همدلی قوا با هم برای چاره‌جویی از این مشکلات است جمعی در خانه ملت و به نام مردم به‌گونه‌ای رفتار می‌کنند که ماحصلش جز افزایش هزینه‌های جناحی نیست. این جمع متأسفانه در آستانه انتخابات به‌گونه‌ای گام بر می‌دارند و رفتار می‌کنند که گویی می‌خواهند رقیب را تمام و کمال به گوشه رینگ هدایت کنند.

البته این روند یعنی به راه انداختن بازی‌های بچگانه برای حاشیه‌سازی‌های مکرر و جنجال‌آفرینی بی‌ثمر از سوی مجلس اگرچه با هدف جلب توجه افکار عمومی و تخریب رقیب انتخاباتی صورت می‌گیرد اما می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد.

به این معنا که مردم در لابه‌لای این رفتارهای هیجانی و جناحی حاشیه سازان  متوجه شوند نتیجه عدم‌مشارکت جدی‌شان در انتخابات اسفند ۹۸ به تصاحب اکثریت مجلس از سوی تفکر و افرادی منجر شده است که به جای گره‌گشایی از مسائل مردم و کشور مدام بازی‌های بچگانه طراحی می‌کنند و به همین دلیل عزمشان را جزم می‌کنند که با مشارکت در انتخابات سطح افراد انتخابی را بالاتر ببرند

پربیننده ترین احتمال تصویب رتبه بندی فرهنگیان در هفته معلم رتبه بندی فرهنگیان مشمول نیروهای خدماتی نیست اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ماه رمضان از کی شروع می‌شود؟ ابلاغ پرداخت بسته حمایتی رمضان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شکایت از روحانی برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۶۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه اعلام شد

اسامی نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه انتخابیه مجلس شورای اسلامی مرحله دوم منتشر شد.

پیش از این، جبهه مردمی ایران قوی در مرحله نخست ـ ۱۱ اسفند ماه ـ فهرست انتخاباتی خود را اعلام کرده بود.

حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات:

۱_ علیرضا سلیمی

۲_محمدحسین حسین زاده بحرینی

۳_عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی

۴_زهره طبیب زاده نوری

۵_ مجتبی رحماندوست

۶_ ابراهیم عزیزی

۷_ حسین صمصامی

۸_ زهره سادات لاجوردی

۹_ سید نظام الدین موسوی

۱۰_ پیمان فلسفی

۱۱_ ابوالقاسم جراره

۱۲_ فاطمه قاسم پور

۱۳_ سمیه رفیعی

۱۴_ مجتبی زارعی

۱۵_ محمد سراج

۱۶_ سمیه گل پور

حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو:

۱_ علی جعفری آذر

۲_ رضا صدیقی

۳_ محمدحسین فرهنگی

۴_ سید محمدرضا میرتاج الدینی

حوزه انتخابیه شبستر:
محمود طاهری

حوزه انتخابیه میانه:
سید مرتضی حسینی

حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز:

امید علی رعنایی بیله سوار

حوزه انتخابیه سمیرم:
رحیم کریمی

حوزه انتخابیه لنجان:
حسین رجائی ریزی

حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس:

مصطفی سعیدی سیرائی

حوزه انتخابیه ورامین پیشوا و قرچک:

حسین نوش آبادی

حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف:

علی مولوی حقیقی

حوزه انتخابیه مشهد و کلات:

کاظم معتمدی فر

حوزه انتخابیه آبادان:
صادق کمائی
سید محمد مولوی

حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر:
ابراهیم متینیان

حوزه انتخابیه خدابنده:
سعید رفیعی

حوزه انتخابیه زنجان و طارم:
محمد اسماعیلی

حوزه انتخابیه شیراز و زرقان:
سیداسماعیل حسینی
ابراهیم عزیزی

حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد:
سیروس سجادیان

حوزه انتخابیه کرمانشاه:
عبدالرضا مصری
جهانبخش امیری

حوزه انتخابیه گنبد کاووس:
قرجه طیار

حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی:
محمدرضا ملکشاهی راد
هادی هاشمی نیا

حوزه انتخابیه قائم شهر، سواد کوه و جویبار:
علی کشوری
مصطفی معلمی

حوزه انتخابیه ملایر:
احمد آریائی نژاد

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزد‌های حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • دور اول انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه ورامین بدون شکایت برگزارشد
  • کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی
  • فهرست جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان: طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تایید شد/ موارد ردصلاحیت حسن روحانی متعدد است/ برخی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب هنوز به قوت خود باقی است
  • فهرست نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه اعلام شد
  • فیلم کنایه شورای نگهبان به گفته‌های حسن روحانی
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • پاسخ سخنگوی شورای نگهبان به ادعای حسن روحانی
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»