Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سید کمال‌الدین میرجعفریان در نشست کارگاه ساماندهی کشتارگاه‌های دام خراسان رضوی در مشهد اظهار کرد: با ساخت ۶ کشتارگاه صنعتی دام در شهرستان‌های کلات، درگز، سبزوار، تربت‌حیدریه، قوچان، سرخس و ۲ کشتارگاه در فریمان شمار کشتارگاه‌های صنعتی دام در خراسان رضوی به ۱۲ مورد می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه در حال حاضر شهرستان‌های نیشابور، مشهد، فریمان و تربت‌جام دارای کشتارگاه صنعتی دام هستند و امسال کشتارگاه‌های درگز و شمال شهر مشهد در جاده کلات نیز به بهره‌برداری کامل می‌رسد، افزود:  هم‌اینک ۳۶ کشتارگاه سنتی دام در خراسان رضوی وجود دارد که سیاست استان تبدیل آن‌ها به کشتارگاه‌های صنعتی پیشرفته به‌صورت منطقه‌ای و تعطیل شدن کشتارگاه‌های سنتی است که در این راستا باید هشت کشتارگاه‌ صنعتی تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری کامل رسیده باشد.

وی ادامه داد: برای ساخت دومین کشتارگاه صنعتی دام در فریمان مقرر شد مجوز برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این زمینه داده شود تا این کشتارگاه ساخته و تا یک سال آینده به بهره‌برداری برسد.

میرجعفریان بیان کرد: به خاطر ماهیت توریستی شهرستان طرقبه - شاندیز و وجود استراحتگاه‌ها و رستوران‌های مختلف، میزان کشتار دام در آن زیاد است و دام این شهرستان در ۲ کشتارگاه سنتی کشتار می‌شود و از سوی دیگر شهرستان گلبهار در جوار طرقبه - شاندیز نیز کشتارگاه سنتی یا صنعتی ندارد.

وی یادآور شد: در این راستا مقرر است با محوریت فرمانداری چناران، ظرف ۲ هفته سرمایه‌گذار بخش خصوصی به‌منظور ایجاد کشتارگاه در غرب مشهد و پاسخگویی به نیاز ۲ شهرستان گلبهار و طرقبه شاندیز معرفی شود تا زمینه ایجاد آن فراهم شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: شهرستان تربت‌حیدریه بارانداز دام در خراسان رضوی است و کشتارگاه صنعتی ندارد ازاین‌رو مقرر شد فرمانداری آن شهرستان سرمایه‌گذار بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این زمینه را معرفی کند و تسهیلات لازم در اختیار وی قرار دهد تا کشتارگاه صنعتی ظرف ۶ ماه در این شهرستان ساخته شود و به بهره‌برداری برسد.

میرجعفریان افزود: فرمانداری زبرخان هم تقاضای ایجاد کشتارگاه صنعتی در این شهرستان را دارد و هم‌اینک سه کشتارگاه سنتی در زبرخان فعال است اما با توجه به گردشگر پذیر بودن این شهرستان، نیاز به ایجاد کشتارگاه صنعتی وجود دارد که مقرر شد فرمانداری طرح توجیهی – اقتصادی برای ایجاد این کشتارگاه را تهیه کند تا در کارگروه ساماندهی کشتارگاه‌های استان بررسی شود و به نتیجه منتهی گردد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی کشتارگاه صنعتی دام کشتارگاه سنتی دام استانداری خراسان رضوی کشتارگاه صنعتی دام دام در خراسان رضوی بهره برداری کشتارگاه سنتی صنعتی دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۸۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار

معاون اقتصادی استانداری کرمان گفت: مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال محقق شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حسن زاده معاون اقتصادی استانداری کرمان در جریان بازدید از شهرک صنعتی زرند گفت: شهرک صنعتی شماره ۲ زرند در سال ۱۳۸۶ تملک، ولی متاسفانه به دلایل مختلفی مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشد.

او افزود: سرانجام در ۲۷ فروردین ماه امسال پس از چهار بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی مجوز شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، پس از ۱۷ سال وقفه با همت تیم اقتصادی استان دریافت شد.

وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت و سرمایه گذاری شاهد راه اندازی صنایع مختلف و ایجاد اشتغال در این شهرک باشیم.

سپس حسین میجانی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان هم با اشاره به زیرساخت‌های موجود آب، برق و گاز افزود: از هم اکنون این شهرک آماده واگذاری به سرمایه گذاران واحد‌های مختلف تولیدی است.

شایان ذکر است طبق اعلام شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، سند تک برگ شهرک صنعتی زرند ۲ در چند سال اخیر آماده بوده، اما به دلیل مخالفت حفاظت محیط زیست مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشده بود که اواخر فروردین ماه امسال پس از ٤ بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، مجوز احداث و بهره برداری پس از ۱۲ سال کسب کرد.

همچنین بنا بر گزارش ها، به دلیل مخالفت سازمان غذا و دارو امکان استقرار واحد‌های صنعتی غذایی حتی تا رده سه نیز در شهرک مذکور و نیز ناحیه صنعتی بهشت وحدت، میسر نیست و شهرک فاقد زون غذایی است. 
موقعیت ۳۰ هکتاری دارای مجوز، در ضلع جنوب شرقی ناحیه صنعتی بهشت وحدت قرار دارد، همچنین مطالعات هیدرولوژی شهرک نیز برای کنترل سیلاب در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • کمربندی نسیم شمال بدون قطع یک‌ درخت احداث شد
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • آبگرفتگی و سیلاب در ۴ شهرستان خراسان رضوی
  • استاندار اردبیل: راه‌آهن اردبیل امسال به بهره‌ برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از 1100 مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال