Web Analytics Made Easy - Statcounter

ذوالفقاری در نشست کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا که با حضور وزیر بهداشت تشکیل شد، گفت: باید صدای واحدی از کشور در عرصه مقابله با کرونا بیرون بیاید و نباید با تصمیم گیری های مختلف و چندگانه به اعتماد عمومی در کشور آسیب بزنیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، حسین ذوالفقاری معاون امنیتی وزیر کشور و رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در شصت و چهارمین جلسه کمیته که در محل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و با حضور دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت برگزار شد با تشریح این امر که رویکرد کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا بر تصمیم سازی قرار دارد؛ گفت: بنای تصمیم گیری کمیته بر اولویت حفظ جان و سلامت مردم بوده و در طی شصت و سه جلسه ای که از سوی کمیته برگزار شده است؛ تصمیمات با اجماع نظر همه دستگاههای ذیربط با محوریت دیدگاهها و نظرات تخصصی وزارت بهداشت اتخاذ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امنیتی وزیر کشور با تشریح اقدامات کمیته در طول ۱۴ ماه اخیر روند ورود بیماری کرونا به کشور؛ گفت: مهم‌ترین ماموریت کمیته در کنار تصمیم سازی برای ستاد ملی، ایجاد هماهنگی و هم‌افزایی میان دستگاه‌های ذیربط در مدیریت و کنترل بیماری کرونا بوده و است.
ذوالفقاری با بیان اینکه طرح هایی نظیر تب سنجی سراسری در کشور، مشارکت مردمی و فاصله گذاری اجتماعی و طرح جامع هوشمند محدودیت ها با پیشنهاد کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در کشور اجرایی گردید؛ گفت: کمیته امنیتی کرونا با آمادگی کامل در تلاش برای مهار موج جدید بیماری در کشور است و در این راستا ایده ها و طرح های لازم را به ستاد ملی کرونا ارائه می‌دهد.
وی در این خصوص گفت: کمیته امنیتی کرونا کماکان بر طرح مدیریت جامع هوشمند محدودیت ها به عنوان راهکاری اثر بخش در کنترل بیماری در کل کشور تاکید دارد.
رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا در بخش دیگری از صحبت هایش به مساله تهیه واکسن کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: امروز واکسن به موضوع مطالبات عمومی تبدیل شده و در این خصوص طبق گزارش مسئولان ارشد وزارت بهداشت از کانال های مختلفی نظیر خرید از هند، روسیه، چین، کوبا و کواکس در کشور در حال پیگیری است.
وی اضافه کرد: طبق گزارش مسئولان وزارت بهداشت با توجه به ظرفیت موتاسیونی ویروس کرونا، واکسن ایمنی صد درصدی ندارد و باید سازگاری با کرونا که همان حفظ پروتکل های بهداشتی است محور برنامه ریزی در کشور باشد.
ضرورت تک صدایی و اجماع نظر در موضوع مقابله با کرونا از دیگر بحث های جلسه امروز کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی بود و در این خصوص ذوالفقاری خاطر نشان کرد: باید صدای واحدی از کشور در عرصه مقابله با کرونا بیرون بیاید و نباید با تصمیم گیری های مختلف و چندگانه به اعتماد عمومی در کشور آسیب بزنیم.
معاون وزیر کشور همچنین به دستور کار امروز جلسه در خصوص مدیریت بیماری کرونا در ایام مبارک ماه رمضان اشاره کرد و گفت: برابر مصوبات ستاد ملی درخصوص مراسم های احیاء شب های قدر، روز قدس و عید فطر کمیته بررسی و پیشنهادات را به ستاد ملی ارائه می نماید.
قابل ذکر است که در نشست امروز کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری وزیر بهداشت، ضمن تقدیر از عملکرد افتخار آفرین کمیته طی یک سال گذشته؛ گفت: وقتی کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا تشکیل شد، به نماینده وزارت بهداشت در این کمیته که جناب دکتر رئیسی هستند؛ گفتم در راس این کمیته انسانی به واقع مخلص و فداکار نشسته است.
وی اضافه کرد: عملکرد کمیته طی ۱۴ ماه اخیر گویای مسیر درست کمیته در شناسایی ظرفیت های کشور در امر مقابله با کرونا است که امید می رود این مسئولیت شناسی و قدم رو به جلو کماکان تا مهار کامل بیماری تداوم یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا وزارت بهداشت حسین ذوالفقاری وزارت كشور کروناویروس خیز چهارم کرونا اجتماعی و انتظامی مدیریت مدیریت بیماری کرونا مقابله با کرونا وزارت بهداشت کمیته امنیتی ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۸۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن نامی ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با حضور استاندار کرمانشاه و مدیران دستگاه‌های اجرایی استانی در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی برای بحران ۲ مؤلفه اصلی مدیریت بحران است، افزود: وقوع حوادث غیر مترقبه زمان نمی‌شناسد، بنابراین باید برای هر نوع حادثه‌ای از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، گفت: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با بیان اینکه حوزه مدیریت بحران مورد توجه مقام معظم رهبری است، خاطرنشان کرد: در حال خرید یک سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی پیشگیری، آمادگی و بازسازی و باز توانی از ارکان مدیریت بحران دانست و تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هر حادثه‌ای ضروری است.

نامی به وقوع سیل‌های اخیر در برخی از استان‌های کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

وی با اشاره به مخاطرات احتمالی در این مناطق، اضافه کرد: ایجاد سیل بند عرضی و جلوگیری از ساخت و سازها در بستر رودخانه‌ها از اقدامات لازم برای جلوگیری و پیشگیری از خطرات سیل در این مناطق است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه برای در امان ماندن از سیلاب‌ها راهی به جز اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوانداری در کشور نداریم، تصریح کرد: با اجرای این پروژه‌ها علاوه بر حفظ و ذخیره آب‌های زیرزمینی، از فرسایش خاک نیز در هنگام وقوع سیلاب جلوگیری می‌شود.

کد خبر 6089801

دیگر خبرها

  • بیماری صنعت خودرو در کشور مدل مدیریت آن است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مدیریت باید سرمایه‌گذاری در بحث تولید را تثبیت کنند
  • ببینید | بیماری بیرون‌زدگی چشم چیست؟
  • بیماری بیرون‌زدگی چشم چیست؟ + فیلم
  • رادان: موضوع حجاب اصلا موضوع امنیتی نیست
  • سردار رادان: در طرح نور، رئیس جمهور از ما حمایت کرده است
  • نگاه ما به موضوع حجاب و عفاف هرگز امنیتی و انتظامی نیست