Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش ایرنا، منابع خبری پاکستان روز دوشنبه تصریح کردند، شهرهای مختلف این کشور شاهد تجمع و تحصن صدها هواداران گروه تحریک لبیک است و نهادهای مجری قانون از بیم تظاهرات معترضان در اسلام‌آباد، تدابیر شدید امنیتی در پایتخت پاکسـتان وضع کردند.

مسوولان این گروه مذهبی در اعتراض به بازداشت "امیر سعد" رئیس تحریک لبیک، تنها چند روز مانده به موعد برگزاری تظاهرات سراسری این گروه در اعتراض به عدم اخراج سفیر فرانسه از پاکستان، به خیابان آمده و اعلام کردند: آنان تا زمان پذیرش مطالبه گروه تحریک لبیک از سوی دولت پاکستان، آزادی رهبر معترضان و اخراج سفیر فرانسه دست از تحصن بر نمی‌دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت پاکستان بیست و هفتم آبانماه ۱۳۹۹ خواسته اصلی هزاران نفر از معترضان به توهین شارلی‌ابدو به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص) که در مجاورت اسلام‌آباد پایتخت این کشور دست به تحصن زده بودند، مبنی بر اخراج سفیر فرانسه و کاهش روابط دیپلماتیک با این کشور را پذیرفت و قول داد که این موضوع را در پارلمان ملی مطرح کند.

فراخواندن سفیر پاکستان از فرانسه و تحریم رسمی کالاهای فرانسوی در شهرهای پاکستان از دیگر مطالبات متحصنین بود که در توافق‌نامه مشترک میان نمایندگان دولت و معترضان قید شد.

منابع خبری پاکستان گزارش دادند: هواداران گروه تحریک لبیک قرار بود ۳۱ فروردین (۲۰ آوریل) در اعتراض به عدم تعهد دولت به مطالبه صورت گرفته مبنی بر اخراج سفیر فرانسه، دست به تظاهرات بزنند اما رئیس این گروه توسط پلیس بازداشت شد.

هم اکنون شهرهای کراچی، لاهور، راولپندی و مولتان شاهد تحصن معترضان است و فضای اسلام‌آباد پایتخت پاکستان نیز امنیتی شده و نیروهای ضدشورش برای هرگونه رخداد ناخوشایند در حالت آماده باش هستند.

گروه نهضت تحریک لبیک، بزرگترین نهاد مذهبی در پاکستان که طی ماه‌های اخیر علیه اسلام هراسی در فرانسه، دست به تحصن و تظاهرات زده بود، قرار بود ۲۸ بهمن گذشته (۱۶ فوریه) دوباره در اسلام آباد دست به تحصن بزند که با توافق میان معترضان و دولت، این گردهمایی اعتراضی به ۳۱ فروردین (۲۰ آوریل) موکول شد.

حزب جمعیت علمای اسلام به رهبری «مولانا فضل الرحمان» با اعلام حمایت از تظاهرات ضدفرانسوی در محکومیت توهین به مقدسات مسلمانان، به دولت هشدار داد که اگر مطالبه معترضان پذیرفته نشود، هزاران نفر از حامیان این حزب نیز به خیابان‌ها خواهند آمد.

پیش‌تر دولت پاکستان قرار بود مطالبه گروه‌های مذهبی این کشور مبنی بر برخورد جدی دیپلماتیک و سیاسی با اقدامات اسلام ستیزانه پاریس و همچنین اخراج سفیر فرانسه از پاکستان، را در پارلمان مطرح کند.

«عمران‌خان» نخست وزیر پاکستان چهارم آبانماه ۹۹ اظهارات و مواضع رییس جمهوری فرانسه درباره انتشار کاریکاتورهای موهن علیه پیامبر اسلام را موجب جریحه‌دار شدن احساسات مسلمانان جهان دانست و تاکید کرد: اظهارات مکرون باعث تشدید اسلام‌ هراسی و فضاسازی برای افراط‌گرایان می‌شود. 

برچسب‌ها اسلام هراسی فرانسه پاکستان شارلی ابدو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسلام هراسی فرانسه پاکستان اسلام هراسی فرانسه پاکستان شارلی ابدو اخبار کنکور اخراج سفیر فرانسه اسلام آباد تحریک لبیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۸۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا با گارد ایالتی  (+عکس)

دانشگاه های آمریکا دیروز (چهارشنبه) صحنه تظاهرات گسترده دانشجویان و اساتید در حمایت از غزه و اعتراض به ارتکاب جنایات جنگی اسراییل علیه فلسطینی ها بود و همزمان پلیس و مقامات ایالتی در اقداماتی هماهنگ تلاش کردند با دستگیری های گسترده و تهدید به اخراج دانشجویان، کمپ های تحصن دانشجویان را در دانشگاه هایی چون تگزاس، کلمبیا و کالیفرنیا برچینند.

به گزارش عصرایران به نقل از نیویورک تایمز، موجی از اعتراضات طرفداران فلسطین در روز چهارشنبه با تجمع دانشجویان در دانشگاه‌های سراسر آمریکا که در برخی موارد با سرکوب پلیس مواجه شدند، گسترش یافته و تشدید شد.

مدیران دانشگاه از تگزاس تا کالیفرنیا برای پاکسازی معترضان و برچیدن اردوگاه‌های تحصن اعتراضی در دانشگاه‌های خود مانند دانشگاه کلمبیا به نیروهای پلیس متوسل شدند و پلیس هم تنها در دانشگاه تگزاس در شهر آستن بیش از 100 نفر از دانشجویان و از جمله یک عکاس خبری را با خشونت دستگیر کرد.

در همان زمان، اعتراضات جدید در مکان هایی مانند پیتسبورگ و سن آنتونیو ادامه یافت. دانشجویان در همبستگی با اعتراضات دانشجویی دانشگاه کلمبیا موج جدیدی از اعتراضات دانشجویی ضداسراییلی را در دانشگاه های آمریکا کلید زده اند.

معترضان در چندین دانشگاه گفتند که خواسته های آنها شامل واگذاری دانشگاه هایشان از شرکت های مرتبط با کمپین نظامی اسرائیل در غزه، افشای این سرمایه گذاری ها و به رسمیت شناختن ادامه حق اعتراض بدون مجازات است.

تظاهرات حتی به دانشگاه های خارج از ایالات متحده نیز تسری یافت و دانشجویان در پردیس‌های دانشگاهی در قاهره، پاریس و سیدنی استرالیا گرد هم آمدند تا از فلسطینی‌ها حمایت کنند.

همزمان با ظهور اعتراضات جدید، "مایک جانسون" رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا، روز چهارشنبه (دیروز) از دانشگاه کلمبیا در نیویورک بازدید کرد، جایی که مقامات دانشگاه به دنبال مذاکره با رهبران معترض برای پایان دادن به اردوگاه حدود 80 چادری بودند که هنوز در چمن مرکزی دانشگاه برپاست.

جانسون در سخنانی در دانشگاه کلمبیا گفت، "نعمت شفیق" رئیس دانشگاه اگر نتواند فورا اوضاع را تحت کنترل درآورد، باید استعفا کند و او را "مدیری ناتوان" خواند که نتوانسته امنیت دانشجویان یهودی را تضمین کند.

او همچنین تهدید کرد که ممکن است زمان مناسبی برای فراخوانی گارد ملی وجود داشته باشد و اگر دانشگاه ها نتوانند تظاهرات را تحت کنترل داشته باشند، کنگره باید لغو بودجه فدرال آنها را بررسی کند.

قانونگذاران جمهوری خواه، ماه هاست که مدیران دانشگاه های آمریکا را متهم کرده اند که برای محافظت از دانشجویان یهودی در محوطه دانشگاه ها به اندازه کافی تلاش نمی کنند.

 جالب اینکه بسیاری از معترضان دانشجویی خود یهودی تبارند و مساله اعتراضات به هیچ وجه ارتباطی با دین یهودیت ندارد و معترضان مخالف جنایات جنگی اسرائیل و حق بقای فلسطینی ها در نوار غزه هستند.

یکی از بزرگ‌ترین تظاهرات‌های دانشجویی روز چهارشنبه در دانشگاه تگزاس بود، جایی که ده‌ها افسر پلیس، با تجهیزات ضد شورش و برخی از آنها سوار بر اسب، راه معترضان را در دانشگاه دولتی برتر این ایالت، مسدود کردند. در جریان درگیری های دیروز در دانشگاه تگزاس بیش از 100 دانشجو و یک عکاس خبری با خشونت بیش از حد پلیس بازداشت شده اند.

"گرگ ابوت" فرماندار تگزاس دیروز در توییتی در شبکه اجتماعی "ایکس" تهدید کرد که دستگیری ها تا زمانی که معترضان متفرق نشوند ادامه خواهد داشت. او نوشت: " این معترضان جایشان در زندان است. دانشجویانی که در هر کالج یا دانشگاه دولتی در تگزاس به اعتراضات پر از نفرت و یهودستیزی می‌پیوندند، باید اخراج شوند."

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فشار کنگره برای عزل روسای 3 دانشگاه آمریکا به خاطر اعتراضات ضداسراییلی دانشجویان گسترش اعتراضات دانشجویی در آمریکا (فیلم) غلیان جنبش ضداسراییل در دانشگاه های آمریکا

دیگر خبرها

  • حج آغاز راهی طولانی برای گسترش معنویت در جامعه است
  • تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا
  • گسترش اعتراضات دانشجویی در پایتخت آمریکا
  • تحصن حامیان فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا؛ دانشجویان چه می‌خواهند؟
  • سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا با گارد ایالتی  (+عکس)
  • سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا با گارد ملی  (+عکس)
  • سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا  (+عکس)
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
  • شورش بزرگ در دانشگاه های آمریکا / حمایت واشنگتن از اسرائیل بالاخره کار دستش داد/ تلاش دولت برای سرکوب معترضان عدالتخواه با بهانه «یهودی ستیزی»