Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-03@03:27:48 GMT

ما درون یک رایانه زندگی می‌کنیم!

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۸۴۶۴

ما درون یک رایانه زندگی می‌کنیم!

فیزیکدانان تحت حمایت شرکت مایکروسافت می‌گویند ما درون یک رایانه زندگی می‌کنیم که توانایی خودآموزی دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فیزیکدانان شرکت مایکروسافت یک مقاله تحقیقاتی که در مرحله پیش از چاپ است، منتشر کرده‌اند که اساساً جهان را به عنوان رایانه‌ای که یاد می‌گیرد، توصیف می‌کند. این تحقیق هنوز مورد بررسی قرار نگرفته، اما هیجان انگیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش آی ای، محققان نوشتند: ما رویکردی را در کیهان شناسی ارائه می‌دهیم که در آن جهان قوانین فیزیکی خاص خود را می‌آموزد. جهان این کار را با کاوش منظره‌ای از قوانین ممکن انجام می‌دهد که ما آن‌ها را به عنوان یک کلاس خاص از مدل‌های ماتریسی بیان می‌کنیم. ما نقشه‌هایی را کشف می‌کنیم که هر یک از این مدل‌های ماتریسی را در مطابقت با نظریه اندازه‌گیری/جاذبه و یک مدل ریاضی از یادگیری ماشین، مانند یک شبکه عصبی عمیق چرخه‌ای و تکرار شونده قرار می‌دهد.

محققان توضیح می‌دهند که این امر بین هر راه حل نظریه فیزیکی و اجرای یک شبکه عصبی مطابقت ایجاد می‌کند. آن‌ها در این رابطه مقاله‌ای با عنوان "جهان اتودیداکتیک" منتشر کرده‌اند؛ بنابراین جهان ما طبق نظر این دانشمندان چگونه کار می‌کند؟

فیزیکدانان استدلال می‌کنند که از آنجا که ما قوانین فیزیک را هنگام مشاهده آن‌ها درک می‌کنیم، بنابراین قوانین اصیل و بکر فیزیکی احتمالا قادر به یادگیری و حتی تکامل هستند. در حقیقت، ممکن است جهان حتی با انفجار بزرگ آغاز نشده باشد، بلکه با یک فعل و انفعال بین ذرات آغاز شده باشد.

این گفته ما را به کجا می‌کشاند؟ محققان می‌گویند: یک مفهوم این است که اگر تکامل قوانین واقعی باشد، به احتمال زیاد یک جهته است، زیرا در غیر این صورت باید معمول می‌بود که قوانین فیزیکی به حالت‌های قبلی خود بازگردند و شاید حتی یک حالت جدید پیدا کنند. یک حالت جدید تصادفی نیست، بلکه باید محدودیت‌های خاصی را برآورده کند، در حالی که وضعیت گذشته در گذشته محدودیت‌هایی را برآورده کرده بوده است.

از آنجا که جهان دائماً در حال تغییر است، پس ممکن است این بدان معنا باشد که برای ما غیرممکن باشد که هرگز فیزیک را متحد و یکپارچه کنیم. پس گویا چاره‌ای نداریم جز اینکه از خِرَد روزافزون جهان شگفت‌زده شویم و تمام تلاش خود را برای قدردانی از آن بکنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رایانه مایکروسافت قوانین فیزیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۸۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: ۱۵ پایگاه امدادی در استان در دست احداث است که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

محمد قدمی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص پیشگیری از کم کردن حوادث احتمالی در استان، اظهار کرد: در بحث پیشگیری از وقوع حوادث جمعیت هلال‌احمر لرستان، در کنار ستاد مدیریت بحران استان اقدامات خوبی را انجام داده است.

وی اضافه کرد: در لرستان ۱۵ پایگاه امدادی در دست احداث است که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و برای تکمیل آنها نیازمند ۱۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: برای تامین این اعتبار درخواست داریم مدیریت بحران کشور همکاری لازم را با جمعیت هلال‌احمر کشور داشته باشد.

قدمی بیان کرد: همچنین علاوه بر پایگاه‌های مذکور، پنج پایگاه امدادی دیگر مورد نیاز استان است و البته از محل اعتبارات استانی مدیریت بحران رقم اندکی برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: برای برای سرعت بخشیدن به تکمیل این پنج پایگاه امدادی به اعتبارات ویژه‌ای نیاز است و هم‌اکنون بین ۵ تا ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان اضافه کرد: همچنین نیازمند اعتباراتی برای تجهیزات انفرادی هستیم.

قدمی در ادامه با بیان اینکه فضای فیزیکی که در اختیار داریم نسبت به جمعیت هر شهرستان دو درصد است، تصریح کرد: در برخی شهرستان‌ها همچون رومشکان، چگنی و معمولان انبار اقلام نداریم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آمریکا در مقابل جنبش دانشجویان درون کشورش محکوم به شکست است/ هم افزایی و همراهی در مقابل خوی استکبار جهانی پیام ایستادگی به همراه دارد
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • استرالیا نخستین رایانه کوانتومی کاربردی جهان را می سازد
  • جریمه ۱۰ میلیارد ریالی به اتهام هدر دادن سوخت رایانه ای در خوروبیابانک
  • کشف بناهای ماقبل‌تاریخی که «مسیری به جهان پس از مرگ» بودند (+عکس)
  • یک «نقاشی» چگونه راز ساخت اهرام مصر را فاش کرد؟ (+عکس)
  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند
  • معرفی بهترین مستندهای جهان
  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان