Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان حکیم زاده عصر دوشنبه در گفت و گو با ایرنا درکرج اظهارداشت: دراین دولت افزایش نرخ ثبت نام در دوره ابتدایی از ۹۷.۸ به ۹۸.۱۸ رسید که این میزان افزایش بیشتر در مناطق کمتر برخوردار صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: آماربازماندگان دراین دولت نیز از جذب ۱۴ هزار دانش آموز به بیش از ۳۰ هزار نفر رسید.

حکیم زاده یکی از نکات مهم در تعمیم دوره پیش دبستانی برای نخستین بار در دولت تدبیر و امید را  تصویب ردیف خاصی برای توسعه پیش دبستانی در مناطق محروم و دوزبانه با حمایت دولت ذکر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با تصویب این ردیف اعتباری این امکان مهیا شد تا در مناطق کمتر برخوردار رشد قابل توجهی حاصل شود که حتی از میانگین کشوری هم درصد پوشش پیش دبستانی بیشتر است.

وی بیان داشت: بطوری که نرخ پوشش پیش دبستانی از میانگین ۳۸ درصد در سال ۹۲-۹۳ به بالای ۷۰ درصد در سال تحصیلی ۹۸-۹۹ رسید.

حکیم زاده یادآورشد: نرخ پوشش پیش دبستانی در روستاها از ۲۳.۳ درصد در سال‌های ۹۲-۹۳ به ۶۵.۷ درصد رسید.

وی ادامه داد: نرخ ۹ درصد پوشش پیش دبستانی در سال ۹۲- ۹۳ استان سیستان و بلوچستان در سال تحصیلی گذشته به بالای ۸۰ درصد رسید و دراستان‌های خوزستان، خراسان شمالی، ایلام و کرمان هم شاهد افزایش قابل توجه نرخ پوشش پیش دبستانی شدیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: آماده‌سازی کودکان برای ورود به مدرسه به ویژه در مناطق دوزبانه و کمتر برخوردار یکی از شروط لازم برای تحقق عدالت آموزشی است.

وی افزود: تعداد دانش‌آموزان دختر در مناطق عشایری افزایش داشته و تعداد مدارس شبانه‌روزی‌ تاسیس شده برای دانش‌آموزان عشایری هم  ۱۱ درصد افزایش یافته است.

حکیم زاده تاکید کرد: حرکت از حافظه محوری به سمت یادگیری عمیق ،پایدار و مهارت‌محوری ،ممنوعیت ورود کتاب‌های کمک آموزشی، کمک درسی تستی و ورود موسسات از دیگر اقدامات موثر دولت تدبیر و امید در مدارس ابتدایی است.

برچسب‌ها البرز دولت تدبیر و امید وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز دولت تدبیر و امید وزارت آموزش و پرورش البرز دولت تدبیر و امید وزارت آموزش و پرورش اخبار کنکور پوشش پیش دبستانی حکیم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیگیری املاک آموزش و پرورش گفت: با پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش ۶ هزار سند مالکیت برای املاک آموزش و پرورش صادر شده است. بیشترین اسناد صادر شده برای املاک استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و کردستان بوده است که هر سه استان هم از استان‌های مرزی ما هستند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: این موضوع نشان می‌دهد وزارت آموزش و پرورش در پیگیری ۶۰۰۰ سند مالکیت بیشتر به استان‌های مرزی و کمتر برخوردار توجه داشته است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال ۱۴۰۳ بسیاری از چالش‌هایی که به واسطه کمبود معلم داشتیم برطرف خواهد شد و مهر ۰۳ مهر ماه آرامی خواهیم داشت و به جای دغدغه کمبود معلم باید از این پس به دنبال رشد کیفیت معلم باشیم.

فرهادی با بیان اینکه به افزایش تعداد کلاس‌های درس و کاهش تراکم کلاس‌ها هم وزارت آموزش و پرورش توجه زیادی داشته است؛ گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات جهادی سازمان نوسازی مدارس، ۸۰ درصد مدارس کشور تراکم کمتر از ۳۵ نفر و ۴۷ درصد مدارس تراکمی کمتر از ۲۶ نفر دارند؛ همچنین ۴۷ درصد از کلاس‌های مقطع ابتدایی کمتر از ۲۶ نفر دانش آموز دارند و این نشان می‌دهد در خصوص کاهش کلاس‌های با تراکم بالا وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به خوبی عمل کرده است.

فرهادی تاکید کرد: کمتر از ۲ درصد مدارس ابتدایی در مرز تراکم ۴۰ نفره هستند که امیدواریم با ادامه نهضت مدرسه سازی دیگر شاهد کلاس‌های درس بالای ۳۵ نفر نباشیم.

وی با اشاره به نهضت مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار گفت ۲۴ هزار دانش آموز داریم که در مدارس عشایری درس می‌خوانند که با پیگیری دولت و شخص وزیر هیچ بازمانده از تحصیلی نداشته باشیم.

در حال تکمیل..

کد خبر 6090788 علی قدمی

دیگر خبرها

  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی