Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ایران در آژانس گفت: آژانس باید اقدام صورت گرفته در نطنز را محکوم کند و این موضوع در نشست های آژانس مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، کاظم غریب آبادی در سخنانی با بیان اینکه بعد از حادثه روز یکشنبه در نطنز، من هم به مدیرکل آژانس و هم معاون وی اطلاع دادم که از نظر ما این اقدام "خرابکاری" است و نقش و مسوولیت رژیم صهیونیستی در این حادثه کاملا بارز است گفت: آژانس باید در این رابطه به مسوولیت های خودش عمل کند و این اقدام را محکوم کند و در نشست های آژانس مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم چنین روز سه شنبه نیز نامه ای را در این رابطه تنظیم می کنیم و برای مدیرکل می فرستیم.

وی ادامه داد: برابر قطعنامه های مختلف که کنفرانس عمومی بین‌المللی آژانس تصویب کرده و چندین قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل بر آن صحه گذاشته است، هرگونه حمله یا تهدید به حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز مغایر منشور ملل متحد، حقوق بین الملل و اساسنامه آژانس است که حتی در برخی از موارد متضمن ورود شورای امنیت به این مسایل است. مسوولیت آژانس هم در این‌باره سنگین است اما متاسفانه سازمان‌های بین‌المللی وابسته هستند و در قبال ایران به مسوولیت خود عمل نمی‌کنند، اما این نافی آن نیست که از آنها طلبکار نباشیم و مسوولیت هایشان را یادآوری نکنیم. در این رابطه هم پیگری می‌کنیم و هر تصمیمی کشور بگیرد طبعا باید پیگیری کنیم.

نماینده ایران در آژانس خاطرنشان کرد: حتما این حادثه از نوع خرابکاری است و مستقیما بر عهده رژیم صهیونیستی آن را می دانیم. از نظر ما هدف آنها تضعیف روحیه و تلاش دانشمندان در این عرصه است، اما تجربه به ما نشان داده است که ایران اسلامی هرگاه با این فشارها رو به رو شده قوی ظاهر شده است و در این حادثه هم بلافاصله فرایند جایگزینی ماشین های آسیب دیده فراهم شد و ماشین های IR-1 که یک سو دارند با ماشین هایی از این نوع با پنجاه درصد قدرت بیشتر جایگزین خواهند شد. این یک تصمیم فنی است و این کار الان شروع شده و ماشین های جدید در نطنز بلافاصله نصب می شود.

وی تاکید کرد که فرایند غنی سازی در نطنز متوقف نشده است.

غریب آبادی گفت: هم چنین ایران چندین اقدام فنی دیگر هم برنامه ریزی کرده است که ظرف هفته جاری اعلام می‌شوند. ما هم در عرصه فنی و هم توسط دستگاه های ذی‌ربط اقدامات متقابل دیگر را در دستورکار قرار خواهیم داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کاظم غریب آبادی رژیم صهیونیستی تروریسم هسته ای حادثه نطنز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۸۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

 وزیر صمت گفت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت است اما در مناطق آزاد قابل اجر است.

به گزارش تسنیم عباس علی آبادی عصر امروز در حاشیه همایش تجاری ایران و چین در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران جمع خبرنگاران اظهار داشت:  ده هزار شرکت دانش بنیان ایرانی برای چینی ها فرصت خوبی است. 

وی افزود: ما در حوزه انرژی از ظرفیت‌های بالایی برخورداریم که می توانیم در اختیار چینی ها قرار دهیم و در حوزه برق نیز توانایی هایی در تراز جهانی داریم، ضمن اینکه چینی ها نیز از توانمندی هایی برخوردار هستند که ما میتوانیم از آن استفاده کنیم.

علی آبادی بیان داشت: وقتی از صد کشور دنیا بیش از 2 هزار و 500 بازرگان و فعال اقتصادی در یک نمایشگاه شرکت میکنند بسیار افتخار آمیز است و فکر میکنم امسال سال توسعه ایران با کشورهای دیگر باشد و بتوانیم رکوردهای تازه ای را ثبت کنیم. 

وی با اشاره به اجلاس آفریقا بیان داشت: در جلسه ای که با مقامات ارشد آفریقایی نیز برگزار شد احساس خوبی داشتم زیرا آفریقایی ها علاقمندند شرکای تازه ای برای خود انتخاب کنند و ایران می تواند یکی از شرکای تجاری آنها باشد. 

وی با بیان اینکه این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال است اظهار داشت: برای جهش تولید باید در سمت توسعه بازار حرکت کرد و این نمایشگاه می تواند در این زمینه موثر باشد.

وی بیان داشت: از تمام شرکت‌ها خواسته ایم که‌پیش برنامه ارائه دهند که ارز را به چه منظور می خواهند و این مساله ممکن است مورد کدورت تولیدکنندگان قرار گرفته باشد. 

علی آبادی بیان داشت: برای اینکه بتوانیم از منابع ارزی استفاده بهتری داشته باشیم باید کنترل های بیشتری داشته باشیم و خوب این موضوع باعث کندی در تخصیص ارز شده و لذا امروز دستورات تازه ای داده ام که یک مقدار در تخصیص ارز شتاب بدهند. 

وی افزود: البته ممکن است در مواردی که قبلا به راحتی تخصیص ارز میدادیم الان محدودیت ایجاد کرده باشیم و این مساله به علت سیاست های جدید است اما سیاست های ما به سمت بهبود است و هدف ما این است که ضمن استفاده از ظرفیت های داخلی نیازهای جامعه را تامین کنیم لذا بین واردات و تولید سیاست گذاری انجام داده ایم که در نهایت منفعت آن برای مردم است.

وی در خصوص واردات خودروهای کارکرده گفت: در خصوص خودروهای کارکرده دولت لایحه ای به مجلس تقدیم کرد این لایحه تصویب شد و در بازگشت، وزارت صمت متعهد به تهیه آیین‌نامه شد و این آیین نامه تهیه و به دولت ارسال شد و تا زمانی که این آیین‌نامه مراحل خود را طی نکند و ابلاغ نشود، نظر وزارت صمت به تنهایی قابل اجرا نیست و باید در انتظار مصوبه د‌ولت بود تا زمان ابلاغ کاری نمیتوانم انجام دهم. 

علی آبادی گفت: اما مصوبات خودروهای کارکرده در مناطق آزاد و اقتصادی قابل اجرا است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 
  • واردات خودرو‌های کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • وزیر صمت: واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت
  • مالکان خودروهای توقیف شده در پارکینگ برای ترخیص ماشین اقدام کنند
  • وضعیت حقوق بشر در ایران برای اولین بار به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • انتشار گزارش مکتوب از وضعیت حقوق بشر در ایران
  • کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • تصمیم کمیساریای عالی حقوق بشر؛ محکومیت دیگری به جای آمریکا