Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@00:47:07 GMT

شایع ترین علامت کرونا در جهان چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۸۸۸۳

شایع ترین علامت کرونا در جهان چیست؟

داده های رسمی نشان می دهند نیمی از مبتلایان به کرونا هیچ علامتی ندارند اما هنوز خستگی شایع ترین علامت ابتلا به این بیماری است.

به گزارش برنا؛ داده های اداره ملی آمار انگلیس نشان داد که ۵۳ درصد از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور علایم هشداردهنده ای از جمله تب و سرفه ندارند.

در نظرسنجی که ۱۰ هزار نفر در ماه های دسامبر و مارس در سراسر انگلیس مورد بررسی قرار گرفت - نشان داد سرایت بدون علامت کرونا بیش از آنچه در گذشته تصور می شد، رایج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان پیش از این معتقد بودند که افراد بدون علامت یک سوم کل موارد جدید ابتلا به عفونت کرونا را تشکیل می دهند. داده های اداره ملی آمار انگلیس بیانگر آن است که در میان افراد دارای علامت ابتلا به کرونا، خستگی شایع ترین علامت و به دنبال آن سردرد و سرفه بود.

این در حالی است که سرویس همگانی سلامت انگلیس تنها تب، سرفه های جدید و مدام و از دست دادن حس چشایی و بویایی را به عنوان علایم برجسته کرونا اعلام کرده است.

با این حال کمتر از یک پنجم (۱۸ درصد) از مردم از دست دادن حس چشایی و بویایی را تنها علامت خود اعلام کردند.

روسای بهداشت به دلیل وارد نکردن دامنه وسیعی از عوارض جانبی مرتبط با این بیماری در فهرست یاد شده، بارها مورد انتقاد قرار گرفته اند.

سارا کرافتس یک آمارشناس اداره ملی آمار انگلیس گفت: تجزیه و تحلیل ما طیف وسیعی از علایمی را برجسته می کند که مردم می توانند با کووید تجربه کنند.

وی یادآور شد: علایم خستگی، سردرد و سرفه هنوز هم بیشترین آلودگی به ویروس را نشان می دهد، در حالی که فقط از هر پنج نفر یک نفر تنها از دست دادن حس چشایی یا بویایی را تجربه می کند.

این محقق ادامه داد: تقریباً نیمی از افراد مورد آزمایش حتی درحالی که بار ویروس در بدن آنها زیاد بود، هیچ علامتی را گزارش ندادند.

کوفاتش خاطرنشان کرد: این موضوع تأکید می کند که افراد جامعه ممکن است ندانسته ویروس داشته و آن را بالقوه به دیگران منتقل کنند.

وی افزود: بسیار مهم است که ما همچنان به اندازه گیری سطح عفونت در جمعیت و جمع آوری اطلاعات در مورد علایم ادامه دهیم تا بتوانیم تغییراتی را که ممکن است غیرقابل شناسایی باشد، شناسایی کنیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا علایم کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۸۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • دانیال 120 دقیقه با سرفه بازی کرد!
  • شایع ترین نوع سرطان در استان
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟