Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، کاخ سفید اعلام کرد آمریکا مشارکتی در حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران نداشته است.

کاخ سفید همچنین اعلام کرد: ما گزارش‌ها در خصوص حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را پیگیری می‌کنیم؛ اما نمی‌توانیم در خصوص عامل آن گمانه زنی کنیم.

کاخ سفید در خصوص مسأله اوکراین نیز مدعی شد: ما از افزایش تجاوز‌های روسیه به مرز‌های اوکراین نگران هستیم و در خصوص این مسأله در خلال نشست آتی ناتو بحث و تبادل نظر خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشتر نیز وزیر دفاع آمریکا که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده، اعلام کرده بود از گزارش‌ها در خصوص گزارش‌ها در خصوص حادثه تأسیسات هسته‌ای نطنز آگاه است؛ اما از اظهار نظر در خصوص آن خودداری کرد.

وزیر دفاع آمریکا همچنین اعلام کرده بود: تلاش‌های دیپلماتیک با ایران در خصوص توافق هسته‌ای ادامه می‌یابد.

گفتنی است روز گذشته ایران اعلام کرد حادثه‌ای در شبکه توزیع برق مرکز هسته‌ای نطنز رخ داده است. این حادثه، هیچ تلفات و آلایندگی نداشته است. علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، این حادثه را مظهر تروریسم هسته‌ای دانست.

همچنین صبح امروز کنستانتین کاساچیوف، نایب رئیس شورای فدراسیون روسیه گفت که اگر دخالت تل آویو در حادثه دیروز شبکه توزیع برق تأسیسات هسته‌ای ایران در نطنز تأیید شود، آژانس بین المللی انرژی اتمی باید اقدامات اسرائیل را به دقت بررسی کند.

وی در صفحه فیسبوک خود نوشت: بگذارید تأکید کنم که اگر دخالت تل آویو در حادثه شبکه توزیع برق در تأسیسات هسته‌ای نطنز تأیید شود، اقدامات آن مشمول کنوانسیون بین المللی مقابله با اقدامات تروریسم هسته‌ای می‌شود و آژانس بین المللی انرژی اتمی باید آن را به دقت بررسی کند.

این مقام روس، به کنوانسیونی اشاره داشت که مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سیزدهم سپتامبر ۲۰۰۵ آن را تصویب کرده است. این کنوانسیون از هفتم ژوئیه ۲۰۰۷ میلادی به اجرا گذاشته شده است و رژیم صهیونیستی یکی از امضا کنندگان آن است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کاخ سفید تأسیسات نطنز تأسیسات هسته ای ایران کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۸۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم

به گزارش قدس آنلاین، «ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به این که آیا ادعای روزنامه کویتی الجریده را تایید می‌کند که با نقل قول از یک منبع مطلع ایرانی مدعی شده بود، ایران نامه‌ای از آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای پس از رسیدن به تفاهم‌های امنیتی دریافت کرده است، گفت: نظری درباره روش‌های ارتباط برقرار کردنمان با ایران نمی‌دهم، جز این که با ایران مذاکرات مستقیمی درباره برجام(توافق هسته‌ای) نداریم، نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر.

مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین، در مارس ۲۰۲۱ با مشارکت اعضای اصلی توافق آغاز شد. اما چند ماه بعد، با وجود پیشرفت‌هایی که انجام شده بود، این مذاکرات به دلیل برخی مسائل فرابرجامی از سوی شرکای غربی توافق، از جمله ادعای حمایت نظامی ایران از مسکو در جنگ اوکراین، ادعایی که از سوی مسکو و تهران رد شده است، همچنین ادعای نقض حقوق بشر علیه ایران در زمینه امور داخلی آن، به بن‌بست رسید.

ایران ذیل این توافق متعهد شده بود که در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن، برنامه هسته‌ای خود را محدود کند.

مقامات ایران تاکید کرده‌اند در صورتی که طرفین توافق اراده سیاسی لازم را نشان دهند، آماده نهایی کردن توافقی برای لغو کلیه تحریم‌ها در وین هستند.

در همین راستا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری دوشنبه گذشته خود گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان استفاده کرده و از چارچوب‌های دیپلماتیک که تامین کننده منافع ملی ایران است کناره‌گیری نکرده است.

کنعانی با بیان اینکه طرفی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران، خاطرنشان کرد:  شرکای آمریکا در حوزه برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت در مسیر بی‌اثرسازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این زمینه نیز توفیق‌های زیادی داشته است، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک برای احقاق حقوق ملت ایران استفاده کنیم و طبیعتاً در نشست‌های بین‌المللی و دیدارها با  طرف‌هایی که در موضوع برجام می‌توانند ایفای نقش کنند یا اساساً نقش تعریف شده‌ای در این زمینه دارند این موضوع مطرح می‌شود.

کنعانی گفت: سازمان ملل و دیدارهایی که در جریان آن انجام می‌شود همواره فرصتی است که موضوع رفع تحریم‌ها نیز در آن مطرح شود.

پاتل در بخش دیگری از این نشست خبری، در پاسخ به سوالی درباره امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف، گفت: به طور کلی، ما به هر کسی که توافق‌های کاری ایران را در نظر دارد، توصیه می‌کنیم که مراقب خطر بالقوه تحریم‌ها باشد. اما در نهایت، دولت پاکستان، خود، می‌تواند درباره مقاصد سیاست خارجی‌اش اظهار نظر کند.
 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • سردار فدوی: امام خمینی (ره) خبیثان آمریکایی و صهیونیسم را مورد حمله مستقیم قرار داد/ 92 درصد از کشورهای جهان طی 200 روز گذشته، همان مطالب 60 سال پیش امام خمینی در خصوص آمریکا را تکرار کردند
  • خداوند در حادثه طبس، نصرت خود را آشکار کرد
  • کاخ سفید: هنوز در خصوص دیدار بایدن و اردوغان برنامه‌ریزی نشده است
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود
  • بازرگان: بمب اتم برای نزدن است/ کریمی: قدرت الزاماً تابعی از سلاح نیست +فیلم
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم