Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:05:50 GMT

۱۰۵ صندوق قرض‌الحسنه مردم‌یار در نیشابور تشکیل شد

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۸۹۷۴

۱۰۵ صندوق قرض‌الحسنه مردم‌یار در نیشابور تشکیل شد

سرهنگ علی نیک‌یاد روز دوشنبه در مراسم اهدای ۹۵ سری جهیزیه افزود: طی یک سال گذشته در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی ۱۰۹ فقره تسهیلات اشتغال‌زایی به مبلغ ۵۷ میلیارد ریال به متقاضیان در نیشابور پرداخت شده است.

وی ادامه داد: ۴۵۱ گروه جهادی در زیرمجموعه سپاه نیشابور سازماندهی شده و پنج قرارگاه جهادی زیرمجموعه بسیج این شهرستان در حال فعالیت هستند و احیا و مرمت ۱۱ رشته قنات، ساخت و مرمت ۱۰۳ منزل برای نیازمندان، احداث ۲۱ چشمه حمام و دستشویی و بازسازی هفت مسجد، سه خانه عالم در سال گذشته از جمله فعالیت‌های بسیج نیشابور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج نیشابور گفت: طی این مدت ۴۶۳ عملیات فرهنگی انجام شده، ۳۵۹‌ کارگاه و کلاس آموزشی برگزار و ۶۵ شبکه در طرح بسیج همراه با کشاورزان با حضور در زمین‌های کشاورزی برای بهبود وضعیت کشاورزی شهرستان تشکیل شده است، همچنین توزیع و کشت ۲۴ هزار اصله نهال مثمر در اواخر سال گذشته به نیابت از ۲۴۰۰ شهید شهرستان به همت بسیج نیشابور انجام و ۱۴۷‌ نیروگاه خورشیدی نیز راه‌اندازی شده است.
وی افزود: پارسال ۴۰۷ فقره کمک جهیزیه، بیش از ۹۲ هزار سبد غذایی و بیش از ۲۹ سری سیسمونی برای نوزادان خانوارهای کم‌بضاعت تهیه و توزیع شده و ۱۴۷ فقره تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است و امروز هم ۹۷ سری کمک جهیزیه برای زوج های جوان کم‌بضاعت به ارزش هر سری ۱۱ میلیون تومان تهیه شده است.
سرهنگ نیک یاد ادامه داد: طی این مدت بیش از ۲ هزار و ۹۶۰ نفر خدمات پزشکی دریافت کرده‌ و ۵۳۰ نفر هم در بخش بیماری‌های خاص تحت درمان قرار گرفتند و در بخش کرونا اقداماتی از قبیل ضدعفونی، غربالگری، نظارت، قرنطینه، تولید و توزیع رایگان بیش از ۵۰ هزار ماسک در بین شهروندان به همت بسیج انجام شده است.
مرکز شهرستان  ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها نیشابور اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی وام قرض الحسنه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیشابور اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی نیشابور اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی وام قرض الحسنه اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۸۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است

رئیس سازمان مدیرت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی برای فعالان اقتصادی مشکل‌زا‌ شده است. - اخبار استانها -

مرتضی بهزادفر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد با اشاره به اولویت‌های سال مشارکت مردم در جهش تولید اظهار داشت: یکی از حوزه‌های فعالیت مردم در استان خراسان شمالی حوزه کشاورزی در روستاهاست. 

وی افزود: باید تامین مالی از جمله تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش برای تولید فراهم شده باشد تا بتوانیم در تولید به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم. مطالعات دقیق علمی نشان می‌دهد در استان خراسان شمالی بخش خصوصی به شدت وابستگی به تسهیلات تکلیفی و منابع بانکی است که باید این منابع با سهولت در اختیار فعالان بخش خصوصی قرار بگیرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی گفت: متاسفانه بانک‌های استان از منابع محدودی برخوردارند و این موضوع برای بخش خصوصی و فعالان اقتصادی مشکلاتی را فراهم کرده است. فاصله زمانی درخواست فعالان  تا اعطای تسهیلات بسیار زیاد شده و این اختلال باعث عدم رونق بخش خصوصی و فعالیت‌های اقتصادی است.

بهزادفر ادامه داد: در بخش کشاورزی صندوق‌های حمایت مالی از کشاورزان ایجاد شده که در این بخش 51 درصد منابع مرتبط با مردم و باقی منابع دولتی است که مردم در ساده‌ترین حالت ممکن می‌توانند از این صندوق استفاده بکنند. در دو سال اخیر منابع صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان و شهرستان‌ها بسیار خوب بوده و با برنامه‌ریزی دولت تقویت این صندوق‌ها در سال 1403 در اولویت است و ساز و کار این صندوق‌ها بسیار ساده‌تر از ساز کار بانک‌هاست.

وی با بیان اینکه تامین مالی یکی از الزامات جدی تحقق شعار سال است و باید برای این موضوع در سطح ملی و استانی راهکارهای ویژه‌ای دیده شود و تصریح کرد: 30 درصد اقتصاد استان خراسان شمالی وابسته به روستاست و بیش از 45 درصد از جمعیت استان در روستاها ساکن هستند و به همین خاطر در سند توسعه استان خراسان شمالی در سال 1403 یکی از فصل‌های مهم بحث توسعه روستایی است. در این زمینه جزو استان‌های پیشرو هستیم که سندهای مرتبط با برنامه هفتم نیز در استان در حال انجام است. اجرای طرح توان افزایی جوامع محلی در استان در حال انجام است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان شمالی ادامه داد: در این طرح با مشارکت مردم مدلی طراحی شده است که نظام تصمیم‌سازی از دل جوامع محلی بیرون آمده و مردم منابع اقتصادی را پای کار آورده٬ دولت نیز در این میان بخش تسهیلگری را بین مردم و بخش خصوصی و فعالان اقتصادی بر عهده دارد. از سوی دیگر بنا داریم تولیدات مردم به خوبی به بازار معرفی و در بازار دیده و به فروش برود در این مدل اتصال دقیق بازار به جوامع محلی مورد توجه است.

وی افزود: 15 نهاد دولتی و غیردولتی در بحث روستا در حال فعالیت هستند که متاسفانه بخش زیادی از این فعالیت‌ها همسو نیست و باید منابع تجمیع و فعالیت‌ها همسو شود تا اقتصاد روستایی به ویژه در استان خراسان شمالی با ایجاد زنجیره‌های تکمیلی راهبردی شکوفا شود.

انتهای پیام/311/.

دیگر خبرها

  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • بهره برداری از طرح های محرومیت زدایی در دهدلی شهرستان اردل
  • جانشین فرمانده‌کل‌سپاه پاسداران سخنران اجلاسیه شهدای شهرستان باشت
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است