Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@10:41:33 GMT

تلاش چین برای پرکردن شکاف جهانی واکسیناسیون

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۰۱۵۷

تلاش چین برای پرکردن شکاف جهانی واکسیناسیون

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین تلاش می‌کند تا شکاف واکسیناسیون تکان دهنده بین کشورها را پر کند.

رئیس سازمان جهانی بهداشت  هفته گذشته در کنفرانس خبری خود در ژنو اعلام کرد توزیع جهانی واکسن کووید-۱۹ به شکل تکان دهنده ای، نابرابر است و با اعلام این مطلب از کشور‌های جهان درخواست کرد تا از ابتکار «کووَکس» سازمان جهانی بهداشت حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس گزارش WHO، در میان بیش از ۷۰۰ میلیون دز واکسن که تاکنون در سطح جهان تجویز شده، کشورهای ثروتمند بیش از ۸۷ درصد دریافت کرده‌اند ، در حالی که کشورهای کم درآمد فقط ۰.۲ درصد سهم داشته‌اند.

چین همچنان طرفدار برابری واکسیناسیون جهانی است.سخنگوی وزارت امور خارجه چین در تاریخ ۳۰ مارس ( ۱۳روز پیش) اعلام کرد، چین در حال ارائه کمک به واکسن به ۸۰ کشور و ۳ سازمان بین المللی و صادرات به ۴۰ کشور به علاوه و همکاری تحقیق و توسعه واکسن با بیش از ۱۰ کشور است.

طی هفته گذشته، چین دو محموله واکسن کووید ۱۹ متعلق به شرکت سینوفارم را به لبنان اهدا کرده و یک محموله ۱۵۰ هزار دوزی نیز  به السالوادور فرستاده است.

دو کاندید واکسن کووید ۱۹ چینی در مرحله نهایی ارزیابی توسط لیست استفاده اضطراری WHO هستند و «تصمیم نهایی» بین ۲۶ آوریل تا ۳ مه اتخاذ خواهد شد.

در هفته گذشته، سه کشور دیگر استفاده اضطراری از نامزدهای واکسن کووید ۱۹ چینی را تأیید کردند. پاناما و پاکستان استفاده از واکسن سینوواک و شیلی نیز واکسن کن‌سینو را تأیید کرده است.


کشورهایی که واکسن چینی را دریافت کرده اند

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون شکاف واکسن کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۰۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر کل استاندارد استان گفت: بازرسانی از کشور‌های آمریکا، کانادا، کره جنوبی، مکزیک و پاکستان شرایط آزمایشگاه‌های انطباق کشور را بررسی کردند و با ۹۷ درصد آرا گواهی انطباق برای ایران نیز صادر شد.
میر نظامی افزود: رفع موانع صادراتی برای تجار ایرانی، کاهش هزینه‌های صادرات و سرعت بخشیدن در صادرات و واردات از مزایای پیوستن ایران به این سازمان جهانی است.
او ادامه داد: تا قبل از این تجار و بازرگانان برای ارزیابی و انطباق محصولات صادراتی و وارداتی مجبور به استفاده از آزمایشگاه‌های ارزیابی و انطباق کشور ثالث بودند، اما هم اکنون می‌توانند از ظرفیت آزمایشگاه‌های همکار و انطباق استاندارد استفاده کنند.
هم اکنون ۴۱ آزمایشگاه همکار و انطباق در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • واکاوی ریشه‌های اعتراضات ضداسرائیلی در دانشگاه‌های آمریکا
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق