Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ کلنگ احداث تونل کبیرکوه به‌عنوان یکی از تونل‌های بزرگ کشور سال ۸۹ به زمین زده شد اما متأسفانه با گذشت بیش‌از ده سال تکمیل این پروژه به پایان نرسیده است و مسئولان نبود اعتبار را علت این تاخیر می‌دانند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام؛ کلنگ احداث تونل کبیرکوه به‌عنوان یکی از تونل‌های بزرگ کشور سال 89 به زمین زده شد اما متأسفانه با گذشت بیش‌از ده سال تکمیل این پروژه به پایان نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این‌که استان ایلام جزو مناطق کوهستانی محسوب می‌شود انجام پروژه‌های راه‌سازی آن هزینه‌بر  است و ضروری است مسوولان استانی و کشوری توجه بیشتری به تکمیل پروژه‌های راهسازی در استان داشته باشند و با جذب اعتبارات ملی روند تکمیل پروژه‌ها را تسریع بخشند.

حذف گردنه‌های خطرناک

مردانی یکی از شهروندان آبدانانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم گفت: تکمیل پروژه تونل کبیرکوه برای مردم شهرستان آبدانان و دره‌شهر از اهمیت بالایی برخوردار است  بیش‌از ده سال است که مسئولان استانی تنها به دادن وعده جهت تکمیل این پروژه اکتفا کرده‌اند.

وی افزود :این تونل با توجه حذف گردنه‌های خطرناک مسیر آبدانان به دره‌شهر ، کاهش آمار تصادفات را در پی دارد و ضروری است مسئولان به این پروژه توجه بیشتری داشته باشند.

اهمیت راه‌ها در آبادانی و پیشرفت مناطق

کیانی یکی از شهروندان دره‌شهری نیز دراین‌باره به خبرنگار تسنیم گفت: سطح پیشرفت و آبادانی هر منطقه‌ای را می‌‌توان با وضعیت راه‌های آن سنجید و وضعیت نامطلوب راه‌های مواصلاتی شهرستان دره‌شهر  سبب شده این شهرستان از مسیر توسعه و پیشرفت عقب بماند.

2500 میلیارد تومان طرح عمرانی در سال جهش تولید به بهره‌برداری رسید

استاندار قزوین: تعیین تکلیف یک طرح عمرانی خارج از محدوده شهر فقط در کمیسیون زیربنایی انجام می‌شود288 طرح عمرانی در محلات عشایری کشور به بهره برداری می رسد

 

وی افزود: کوهستانی بودن استان ایلام یکی از دلایل اصلی غیراستاندارد بودن مسیرهای مواصلاتی استان است ازاین‌رو تکمیل پروژه‌های راه‌سازی آن اعتبارات بالایی را می‌طلبد.

لزوم جذب اعتبارات ملی

با توجه به تخصیص اعتبارات محدود و هزینه‌بر بودن پروژه‌های راه‌سازی  باید نمایندگان استان و مسئولین استانی در جهت جذب اعتبارات ملی تلاش نمایند تا شاهد تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان در حوزه راه‌سازی  باشیم.

بر اساس گفته‌های نماینده حوزه جنوب استان ایلام در مجلس شورای اسلامی طی ماه‌های گذشته، این پروژه با جذب اعتبار بنا بود تا پایان دولت دوازدهم به بهره‌برداری برسد ،وعده‌ای که مانند دیگر وعده‌های مسئولان به سرانجام نرسید و با نزدیک شدن به پایان دولت دوازدهم همچنان این پروژه با مشکلات اعتباری مواجه است.

پیشرفت 60 درصدی پروژه

عبدالله بهادری مدیر کل راه و شهرسازی استان ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت:این پروژه از سال 89 آغاز شده است و تا کنون بیش از 200 میلیارد اعتبار به آن اختصاص داده شده است که به دلیل بزرگی و سختی عملیات، این تونل با کمبود اعتباری بالغ بر 400 میلیارد مواجه است.

وی افزود: این پروژه که از بزرگ ترین پروژه‌های کشور به شمار میرود، بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و از لحاظ فنی نیز جهت تامین تهویه و سیستم روشنایی نیازمند اعتبار است.

افتتاح پروژه تا 2 سال آینده

مدیر کل راه و شهرسازی در ادامه با بیان اینکه تمامی عملیات این طرح عظیم توسط پیمانکاران بومی استان در حال اجرا است افزود: مسوولان راه و شهرسازی استان، مشاور و پیمانکاران در تلاشند در صورت تأمین اعتبارات لازم در کمترین زمان ممکن پروژه به بهره‌برداری برسد.

از آنجایی که افتتاح این پروژه از یک سو تاثیر بسزایی در توسعه ی استان به خصوص شهرستان آبدانان دارد و از سوی دیگر کاهش آمار تصادفات را به دنبال دارد ضروری است از سوی مسوولان کشوری و استانی مورد توجه بیشتری قرار گیرد تا هر چه زودتر شاهد بهره‌برداری از آن باشیم.

انتهای پیام/180/ش

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهره برداری تکمیل پروژه ها پروژه های راه تونل کبیرکوه استان ایلام جذب اعتبار راه سازی دره شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۰۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، سلامت صفری ظهر شنبه در نطق پیش از دستور جلسه رسمی شورای شهر اردبیل اظهار کرد: وجود پروژه های نیمه کاره اقدامات بزرگ انجام یافته را کم ارزش می کند.

وی با تاکید بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام خاطرنشان کرد: انتظار داریم تمامی برنامه‌ها و پروژه های شهرداری در قالب برنامه مصوب پیش رود.

سخنگوی شورای شهر اردبیل با بیان اینکه تعداد ۵۰۰ پروژه عمرانی داریم که ۱۰ درصد آنها بزرگ و مهم هستند، افزود: بعضی از آنها ۱۰ سال است که در سرفصل برنامه ها تکرار و بعضی ها در جمع بندی و درصدگیری ها حیات خلوت بعضی از مسئولین هستند که نگران هستیم روزی تعدادی از این پروژه ها به جنازه ای در شهر تبدیل شوند.

صفری با بیان اینکه وجود پروژه های نیمه کاره ارزش کارهای انجام یافته را هم پایین می‌آورد، تصریح کرد: اولویت بندی و اتمام زمانبندی پروژه‌ها مشخص نیست و از شهردار درخواست داریم اتمام حداقل ۱۰ درصد پروژه‌های مهم را اولویت بندی و زمان‌بندی کند.

صفری گفت: پروژه های پل بسیج، بالخلی چای، خروجی محله شهریار، تکمیل حلقه شهردار الکترونیک و شهر هوشمند، پلاک هوشمند، خیابان ۴۵ متری سید صدرالدین، انتقال بازار آهن فروشان و تمهیدات احداث باغ شریعت از جمله پروژه های اولویت دار است که شهرداری باید برای اتمام آنها چاره اندیشی کند.

وی ادامه داد: تعریض پل آقا باقر، شروع نهضت آسفالت معابر، تفکیک زباله از مبدا، توسعه گلخانه و تبدیل به نمایشگاه گل و گیاه، انجام تعریض‌های عادلانه در مناطق، خروجی احمدیه، رسیدن به سرانه فضای سبز، ساماندهی وانت بارها و اتمام فرایند حسابرسی‌های سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ از دیگر اقدامات نیمه تمام اولویت دار است.

عضو شورای شهر اردبیل بیان کرد: بازبینی و اصلاحیه در متن عقد قراردادها، ساماندهی دفن زباله، تعمیر زباله‌دان‌ها، تعمیر و احداث ۳۴ پارک، خرید ۱۱۰ دستگاه اتوبوس و۲۰ دستگاه ون و خرید ماشین آلات برفروبی و عمرانی و خدماتی هم که در سر فصل برنامه هاست باید به موقع اقدام شود.

صفری اظهار کرد: پارکینگ حاشیه‌ای و پارک سوارها، تجهیز پارک‌ها با وسایل بازی، احداث دو ایستگاه آتش‌نشانی، پرداخت بدهی ها و تحویل شهرک‌های قدیمی از جمله دیگر پروژه های مهم است که باید در برنامه های شهرداری در سال جاری باشد.

سخنگوی شورای شهر از شهردار اردبیل خواست؛ تا با پرهیز از ارسال لوایح سبک وزن، سفارشی و غیر ضروری وقت شورا گرفته نشود.

صفری وی درپایان پیشنهاد داد؛ تا کمیسیونی برای تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» در شورا و شهرداری فعال شود.

کد خبر 6090014

دیگر خبرها

  • وعده معاون رئیس جمهور برای تکمیل خط انتقال آب شهرستان بهمئی
  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • نگران رسوب پروژه های عمرانی معطل مانده در اردبیل هستیم
  • تحمیل خسارت ۲۰۰ میلیارد تومانی به شهرداری گرگان / زمان تکمیل شهربازی مبهم است
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود