Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیرزاد کمالی گفت: خاش قطب تولید سبزیجات برگی در سیستان وبلوچستان است که تولید سبزی های برگی در آن، یک امتیاز برای کشاورزان این شهرستان محسوب می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  شیرزاد کمالی، مدیر جهاد کشاورزی خاش در گفت وگو با عصرهامون، بیان کرد: ٨٠٠ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان زیر کشت انواع سبزی های برگی قرار دارد و سالانه بیش از ١٠ هزار تن انواع سبزی از این زمین ها برداشت و به بازار سطح استان عرضه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: کشاورزان خاشی ، این روزها از هنگام سحر اقدام به برداشت سبزی می کنند تا این محصول به موقع و تازه به دست مشتریان برسد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه خاش قطب تولید سبزیجات برگی در استان است، تصریح کرد: تولید سبزی های برگی در خاش، یک امتیاز برای کشاورزان این شهرستان محسوب می شود.

کمالی اذعان کرد:در خاش بیش ازیک هزار نفر در کار تولید سبزیجات برگی به طور مستقیم و غیر مستقیم  فعالیت دارند.      

مدیر جهاد کشاورزی عمده سبزیجات برگی تولیدی شهرستان را تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، ریحان، شاهی، شنبلیله و نعناع دانست و خاطر نشان کرد: عمده این سبزیجات در شهر اسماعیل آباد و بخش پشتکوه خاش تولید  می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تولید سبزیجات برگی تولید سبزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۱۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد

سعید نارویی ایجاد اشتغال برای روستائیان را از مهمترین اهداف راه اندازی گلخانه های خانگی در سیستان وبلوچستان عنوان کرد و افزود: با توجه به مشارکت مردم استان در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای بخش کشاورزی و در راستای ارتقای تولید، ساخت و توسعه گلخانه‌های خانگی در دستورکار سازمان جهادکشاورزی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در این راستا از سال گذشته تاکنون پنج هزار و ۳۲۹ پرونده گلخانه خانگی یا کوچک مقیاس از طریق سامانه سماک در سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت که منجر به صدور سه هزار و ۳۵۴ مورد پروانه تاسیس شد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از این تعداد حدود ۲ هزار گلخانه‌ خانگی در سطح ۵۷ هکتار موفق به کسب پروانه بهره برداری شده و به چرخه تولید پیوسته‌اند.
وی بیان کرد: کشت در محیط های بسته یا گلخانه بدلیل مصرف آب کم و تولید بالا در واحد سطح امروزه مورد توجه بوده و نقش بسزایی در اشتغال روستائیان دارد.
نارویی خاطر نشان کرد: گلخانه های خانگی یا کوچک مقیاس در سطح ۹۰ تا ۲۹۹ مترمربع ساخته می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آن‌ها را کند
  • ۴ سبزی که هرگز نباید پوست آنها را کند
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی در میادین میوه و تره‌بار
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی