Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیف الله سعدالدین روز سه شنبه به رسانه ها افزود: قرارداد پژوهشی با عنوان " بهینه‌سازی و تغییر کاربری گیربکس انتقال قدرت" بین دانشگاه سمنان با حوزه صنعت منعقد شد.

وی با اشاره به اینکه قرارداد "بهینه‌سازی و تغییر کاربری گیربکس انتقال قدرت" با هدف تقویت همکاری دانشگاه و صنعت منعقد شد بیان کرد: این قرارداد پژوهشی بین دانشگاه سمنان و مرکز ساخت قطعات توربینی منعقد شد و مجری آن مهران رجبی زرگرآبادی دانشیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه سمنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعدالدین با بیان اینکه  در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در زمینه انعقاد قراردادهای مختلف پژوهشی با صنایع مختلف در دانشگاه سمنان انجام‌شد افزود: مبلغ قرارداد این طرح معادل ۱۵ میلیارد ریال است.

وی بیان کرد: توربین‌های گاز یکی از مولدهای اصلی تولید توان در صنایع مختلف است که با افزایش نیاز به انرژی و پیشرفت فناوری، تحلیل و شناسایی عملکرد توربین‌های گاز به دانشی در سطح بالا و راهبردی تبدیل‌شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان افزود: یکی از بخش‌های مهم توربین گاز سامانه انتقال قدرت است که باید توانایی کاهش دور در توان‌های بالا را داشته باشد که طرح پژوهشی فوق این قابلیت را داراست.

استان سمنان حدود ۶۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی و بیش از ۷۰ هزار دانشجو دارد.

برچسب‌ها سمنان پژوهش فناوری دانشگاه علمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان پژوهش فناوری سمنان پژوهش فناوری دانشگاه علمی اخبار کنکور دانشگاه سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۱۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: استادان با فعالیت در مراکز رشد و فناوری و هم‌افزایی علمی و تبدیل علم به ثروت در کسب درآمد شهریه اثرگذار هستند.

وی با بیان اینکه آثار شهید مطهری در رشد فکری استادان و دانشجویان موثر است، عنوان کرد: تبیین اندیشه‌های علمی و سیاسی شهید مطهری در دانشگاه و برای تعلیم و تربیت دانشجویان بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی  افزود: در راستای اهداف سند تحول و صیانت از دستاورد‌های علمی و پژوهشی استادان و دانشگاهیان در دانشگاه آزاد اسلامی کار‌های خوبی صورت گرفت و برای کاربردی کردن تولید علم به ثروت فعالیت و تلاش شما استادان نقش مهمی دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل هم با تبریک روز معلم، تلاش و کوشش و ایثار استادان در کلاس درس را یک عشق ذاتی و درونی دانست و گفت: معلمی یک هدف برای رسیدن به معبود خود است آموزش و تدریس در کلاس لذت بخش و یک کار الهی است که انسان به آن عشق می‌ورزد.

سید میرالله حسینی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با بهرگیری از گام دوم ملی دانشگاه آزاد اسلامی و سند تحول در سال‌های اخیر رشد چشمگیری در جذب دانشجو براساس سوابق تحصیلی، تولید محصولات علمی، مشارکت دانشگاهیان به مسائل فرهنگی داشته است.

به گزارش آنا، آئین گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل با حضور دکتر مسعود صانعی معاون آموزش - مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی، سید میرالله حسینی رئیس دانشگاه، استادان هیئت علمی همراه با خانواده، معاونان، در سالن اجتماعات دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم از استادان دانشگاه با اهدای لوح سپاس و کارت هدیه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ابهام در قراردادهای زاکانی با چینی‌ها/ عضو شورای شهر: هنوز تردید داریم که آیا این قراردادها منعقد شده است یا خیر؟
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • نسل بشر زودتر از تصور منقرض خواهد شد!
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان