Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، گفت: خشکسالی سال زراعی 1399-1400 بر منابع تامین آب برخی از روستاها بویژه بشاگرد تاثیر گذاشته است.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، سعید صادقی با اشاره به درخواست اهالی برخی از مناطق برای تامین آب مورد نیاز آنها و انتشار ویدئوهایی در این زمینه افزود: شرکت آب و فاضلاب هرمزگان خود را موظف به تامین آب روستائیان می داند اما تامین آب در برخی مناطق صعب العبور با سختی های بیشتری همراه است که به دلیل نبود منابع آبی، زمان آبرسانی را طولانی تر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به وضعیت آب روستای کوه حیدر شهرستان بشاگرد که اخیرا تمامی منابع تامین آب آن خشک شده است، اشاره کرد و افزود: روستای کوه حیدر با جمعیت حدود ۱۰۰۰ نفر و ۲۲۳ خانوار با حدود ۱۹۰ اشتراک از سال ۱۳۸۸ تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب (روستایی وقت) استان قرار گرفت.

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفا افزود: این روستا در منطقه کوهستانی و پر از گردنه واقع شده است که تردد روزانه ماشین های سنگین به روستا با دشواری زیاد و صرف زمان طولانی ممکن می شود.

به گفته صادقی، منابع تامین آب روستای کوه حیدر شامل یک سد آبخیزداری، یک حلقه چاهک در پایین دست سد و یک دهنه چشمه آب بازسازی شده در ۶ کیلومتری روستاست که به دلیل خشکسالی سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ با افت 96 درصدی نسبت به میانگین سالهای گذشته همراه شده که تمامی این منابع خشک شده و روستا با کم آبی مواجه شده است.

وی به اقدامات انجام شده در راستای تامین آب مورد نیاز اهالی اشاره کرد و گفت: طی این مدت یکدستگاه تانکر اختصاصی از چاه روستای بلبل آباد در فاصله ۱۸ کیلومتری اقدام به تامین روزانه ۲ سرویس آب مورد نیاز کوه حیدر می کرد که با افت شدید آب چاه بلبل آباد، از ماه گذشته تامین آب روستا از ایستگاه پمپاژ شماره ۲ سد جگین بوسیله تانکر انجام می شود.

معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب هرمزگان تصریح کرد، این شرکت آمادگی دارد نسبت به تجهیز و انتقال آب از تمامی منابع سطحی و زیرزمینی اطراف روستا تا شعاع ۱۰ کیلومتری اقدام نماید که متاسفانه هیچ منبع آب پایداری در این شعاع وجود ندارد.

وی تنها راه تامین آب پایدار روستای کوه حیدر بشاگرد را انتقال آب از خط انتقال سدجگین-سردشت عنوان کرد و افزود: برای تامین آب روستای مذکور از خط انتقال سد جگین به سردشت نیازمند اجرای ۳۵ کیلومتر خط انتقال در منطقه کوهستانی، احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ارتفاع پمپاژ ۳۰۰ متر، احداث ۱۰ باب مخزن بین راهی و ذخیره به حجم مجموع ۱۵۰۰ مترمکعب هستیم.

صادقی اعتبار مورد نیاز اجرای این پروژه را 62 میلیارد و 600 میلیون تومان عنوان کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خشکسالی هرمزگان تامین آب شرکت آب و فاضلاب روستای کوه حیدر تامین آب روستا منابع تامین آب مورد نیاز آب روستای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۲۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، فرماندار مشهد در دومین جلسه قرارگاه پایش آب مشهد در سال جاری که در شرکت آب و فاضلاب مشهد برگزار شد گفت: بازدید‌های میدانی در بالادست سد‌ها به صورت هفتگی انجام و با متخلفانی که دارای انشعاب غیرمجاز آب بویژه در باغ ویلا‌ها هستند برخورد می‌شود.

محسن داوری افزود: بالادست سد‌ها مهم است و باید مدیریت شود و این تکلیف شرعی و قانونی مسئولان اجرایی است؛ و لازم است برخورد با انشعابات غیرمجاز آب بویژه در بالادست سد‌ها در دستور کار تمام دستگاه‌های اجرایی و مرتبط شهرستان مشهد باشد.

وی گفت: تأمین آب شهر مشهد از اولویت‌های اساسی است و این قابل پذیرش نیست درحالکیه مشترکان مجاز حقوق قانونی خود را می‌پردازند، عده‌ای دیگر با ایجاد انشعاب غیرمجاز، ضمن اجحاف در حق سایر مشترکین مجاز، به منابع آبی صدمه بزنند و فقط به دنبال منافع خود باشند در شرایطی که با خشکسالی و کمبود آب شدید برای دومین کلانشهر مشهد روبه رو هستیم.

فرماندار مشهد با  اشاره و تأکید بر مصوبه اجرایی برخورد با برداشت‌های غیرمجاز در بالادست سه سد ارداک، طرق و کارده افزود: بازدید‌های میدانی در بالادست سد‌ها به صورت هفتگی در قالب تیمی با محوریت بخشداری انجام و با متخلفان دارای انشعابات غیرمجاز آب به ویژه در باغ ویلا‌ها ضمن تشکیل پرونده قضایی برخورد جدی خواهد شد.

داوری  تأمین منابع مالی برای تکمیل طرح های آبرسانی به مشهد را ضروری دانست و گفت:  تکمیل طرح های آبرسانی به صورت جدی در دستور کار است که برای تأمین منابع مالی تکمیل طرح های آبرسانی باید اقدامات فوری انجام شود.

دیگر خبرها

  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • بانک مرکزی: گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • گشایش‌های جدید ارزی در راه است
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • برخورد قضایی با برداشت‌های غیرمجاز از سد‌های تامین کننده آب مشهد
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • پایداری شبکه گاز خراسان جنوبی در برابر سیلاب