Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه‌کننده و سردبیر برنامه «قرن ۱۴» بیان کرد که تاریخ قابل تحریف نیست و ما در این برنامه قصد داریم روشنگرانه به مباحثی بپردازیم که برای مردم جذاب و تاثیرگذار باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داوود مرادیان که تهیه‌کنندگی، سردبیری و اجرای برنامه «قرن ۱۴» را به عهده دارد، با اشاره به اینکه هدف ما در این برنامه، نگاهی نو و روشنگرانه به مسائل کمتر گفته شده قرن ۱۴ است، گفت: شروع کار ما در برنامه «قرن ۱۴» با یک ایده شکل گرفت، ایده بیان بی‌پرده موضوعاتی که در ذهن مردم سوال و شبهاتی را ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پس از طرح ایده، اتاق فکری برای این مساله ایجاد شد، افزود: باید از میان صدها موضوع در قرن اخیر، موضوعات ناب و کمتر مطرح شده را پیدا می‌کردیم. این کار زمان زیادی برد، چون ما فصل اول را با موضوع ویژه برنامه دفاع مقدس، روی آنتن برده بودیم و بازخورد خیلی خوبی هم گرفته بودیم و باید به سرعت اما با دقت کار را دوباره شروع می‌کردیم.

سردبیر برنامه «قرن ۱۴» ادامه داد: در ادامه اعضای اتاق فکر مشخص و جلسات منظم تشکیل شد، در این جلسات دوستان هرکدام ایده و موضوعاتی را مطرح می‌کردند تا در نهایت، به سوژه‌هایی برسیم که هم مهم و جذاب باشد و هم تاثیرگذار.

وی با بیان اینکه پس از طراحی سوژه‌ها، انتخاب مهمان هر برنامه مهم بود، گفت: نمی‌خواستیم فقط یک بحث کارشناسی صرف داشته باشیم. ما دنبال این بودیم که سوال‌های مردم نسبت به هر سوژه، مطرح و پاسخ داده شود تا آنها به مرور بتوانند نسبت به مسائل، درک عمیق‌تری پیدا کنند.

تهیه کننده برنامه «قرن ۱۴» افزود: هدف ما این بود که با روشنگری و بیان بی پرده مسائل، قدرت تحلیل مردم را افزایش دهیم تا در مسائلی مثل انتخابات، فرق شعار و راه حل برای عبور از بحران‌ها و مسائل کشور، به درستی تشخیص داده شود.

مرادیان ضمن تاکید بر این نکته که ما برای نیل به این هدف، به مرور در دل این برنامه، ویژه برنامه‌هایی را تدارک دیده‌ایم، عنوان کرد: به عنوان نمونه در دهه فجر، چند برنامه ما به مسائلی از قبیل واگذاری سرچشمه رود هیرمند به افغانستان، یا واگذاری کوه‌های آرارات به ترکیه در زمان پهلوی اول و دوم، پرداخت.

وی افزود: همه می‌دانند که پروژه تطهیر خاندان پهلوی مدت‌هاست در رسانه‌های فارسی وابسته به عربستان، کلید خورده است اما تاریخ قابل تحریف نیست و هدف ما این بود که در مقابل این پروژه عظیم، قدری از فساد و آفت‌های دوران پهلوی را به مردم یادآوری کنیم.

مرادیان با اشاره به اینکه نگاه اصلی ما در این برنامه، بیان صریح رویدادها، واقعیت‌ها و حقایق مسائلی است که با زندگی مردم گره خورده عنوان کرد: تلاش ما برای تهیه و تولید این برنامه شبانه روزی است؛ تلاشی که با همراهی تیم تولید و همکاری صمیمانه مدیران شبکه، میسر شده، و امیدواریم همچنان ادامه داشته باشد.

بازخوانی و بررسی پرونده‌های کمتر شنیده شده قرن چهاردهم هجری، موضوع اصلی برنامه قرن ۱۴ است؛ برنامه‌ای که فصل دوم آن، چهارشنبه‌ها ساعت ۲۲، به تهیه کنندگی و اجرای داوود مرادیان، روی آنتن شبکه افق می‌رود.

انتهای پیام/

منبع:مهر

منبع: دانا

کلیدواژه: قرن ۱۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۲۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: کمتر از یک درصد مردم استان در سال گذشته که واجد شرایط اهدای خون بودند در سیستان و بلوچستان خون اهدا کرده‌اند.

ابوالحسن صفدری در گفت وگو با ایسنا، افزود: جمعیت استان ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است و از این تعداد حدود ۲ میلیون و پانصد هزار نفر به دلایلی از قبیل سن کمتر از ۱۸ سال و یا بیشتر از ۶۵ سال، وزن کمتر از۵۰ کیلوگرم، داشتن بیماری خونی و زمینه‌ای خاص نمی‌توانند خون اهدا کنند.

وی بیان کرد: حدود یک میلیون نفر واجد شرایط خون دادن در سیستان و بلوچستان هستند که از این تعداد در سال گذشته ۷۰ هزار مراجعه برای اهدای خون صورت گرفته در حالی که بسیاری از این افراد ۲ بار در سال اهدا داشتند که در مجموع ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر در کل استان برای اهدای خون مراجعه کرده‌اند.

صفدری ادامه داد: ترس  مردم از اهدای خون و نگرانی بی‌مورد از ایجاد کم خونی مهمترین دلایل افراد برای عدم مراجعه برای اهدای خون به شمار می‌رود در حالی که بدن خود یک کارخانه فعال، ساخت خون است. در زنان هر چهار ماه یکبار و در مردان هر سه ماه یک بار پس از اهدای خون سطح هموگلوبین به حالت طبیعی بر می‌گردد.

وی در این راستا اضافه کرد: عدم اطلاع مردم از فواید اهدای خون نظیر درمان کبد چرب، کالری سوزی به میزان ۶۰۰ تا ۷۰۰ کیلو کالری بعد از هر بار اهدا، پیشگیری از بیماری‌های قلبی از مهم ترین فواید اهدای خون به شمار می رود چرا که اهدا، حرکت خون در عروق را تسهیل و شبکه خونرسانی در بدن را فعال می کند.

مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان تاکید کرد: سالانه بیش از ۱۵۰ هزار واحد خون در استان مصرف می شود، در حالی که تنها ۵۰ هزار واحد توسط هم استانی‌ها اهدا می‌شود و دو برابر نیاز استان را از ۱۲ استان دیگر با واردات، تامین می‌کنیم در حالی که این موضوع زیبنده استانی که دارای جمعیت جوان بالایی است نمی باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر روزانه در شهر زاهدان ۳۰۰ نفر و در کل استان ۵۰۰ نفر اهدا کننده باشند،مشکل  نیاز خونی استان حل می‌شود. این میزان متاسفانه در حال حاضر در کل استان ۲۰۰ نفر است.

صفدری بیان کرد: در مجموع در سیستان و بلوچستان ۶ پایگاه فعال خونگیری در شهرستان‌های زابل، سراوان، زاهدان، ایرانشهر، خاش و چابهار وجود دارد در حالی که ۲۰ شهرستان استان فاقد پایگاه انتقال خون است و علی رغم وظیفه حیاتی این سازمانی ،چهره عقب ماندگی به شدت در آن دیده و احساس می‌شود.

وی تصریح کرد: از آنجایی که ۱۰ شهرستان‌ استان فاقد پایگاه انتقال خون  می باشد دارای بیمارستان است و این توسعه نامتوازن مشکلات جدی ایجاد کرده است.  با توجه به شمار بالای بیماران تالاسمی و  تصادفات جاده ای و آمار موالید بالا و زایمان‌های پرخطر نیازمند توجه جدی مردم به امر مقدس اهدای خون هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • تحریف تاریخ، تضعیف شیعه و باقی توطئه‌ها
  • تحریف تاریخ، تضعیف شیعه و باقی توطئه‌‌ها
  • نشست واکاوی برنامه‌سازی قرآنی برگزار می‌شود
  • (ویدئو) فجیع‌ترین و بدترین پرونده قتل به روایت یک کارآگاه
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • روایت آقای کاراگاه از فجیع‌ترین و بدترین پرونده‌ای که داشت | فیلم
  • ببینید | فجیع‌ترین و بدترین پرونده قتل به روایت یک کارآگاه
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه