Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس سازمان صمت چهارمحال و بختیاری با تاکید بر توزیع کالا براساس مصوبات ستاد تنظیم بازار گفت: نظارت‌‌ها بر توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز ماه رمضان در استان تشدید شد. - اخبار استانها -

سجاد رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  شهرکرد، طرح نظارتی ماه رمضان از چند روز گذشته در استان آغاز شده است که همه عمده‌فروشان کالاهای پرتقاضا و خرده‌فروشان مورد نظارت و بازرسی قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در چند روز گذشته سرکشی از فروشگاه‌های عمده‌فروشی کالاهای اساسی از جمله لبنیات، مواد پروتئینی و گوشتی همچنین شیرینی‌ها به ویژه تولیدکنندگان شیرینی‌های مرسوم ماه رمضان انجام شد.

رئیس سازمان صمت استان چهارمحال و بختیاری بیان داشت: الزام به رعایت سود‌های قانونی‌، نصب اتیکت قیمت بر روی کالا و صدور فاکتور از سوی خرده‌فروشان برای مشتریان از مهم‌ترین مواردی است که طی بازرسی‌ها مورد نظر قرار می‌گیرد.

رستمی با بیان اینکه بازرسی از واحدهای خرده‌فروشی و عمده‌فروشی به صورت مستمر تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: قیمت‌ کالاهای اساسی ارشادی که سازمان حمایت از مصرف‌کننده قیمت آن را مشخص می‌کند بر اساس مصوبات تنظیم بازار تعیین شده است، برنج با قیمت 18هزار تومان و روغن با قیمت مصوب روی بطری به فروش می‌رسد.

وی بیان داشت: ملزم بودن خرده‌فروشان به رعایت قیمت‌های مصوب، صدور فاکتور فروش برای مشتریان، صدور فاکتور عمده‌فروشان برای خرده‌فروشان و رعایت سود قانونی از جمله مواردی است که در بازرسی‌های ماه رمضان درنظر گرفته می‌شوند.

100 تیم بازرسی بر فعالیت اصناف شیراز نظارت دارندنظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در نانوایی‌های استان مازندران تشدید می‌شودتأکید وزیر بهداشت بر نظارت مستمر بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی و انعکاس تخلفات

رئیس سازمان صمت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مردم گزارش تخلفات گران‌فروشی را از طریق شماره 124گزارش دهند، خاطرنشان کرد: نظارت و بازرسی در ماه مبارک رمضان همه‌روزه صبح و بعدازظهر توسط معاونت بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان سازمان انجام و با متخلفان برخورد می‌شود.

انتهای پیام/7540/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری کالاهای اساسی خرده فروشان ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۳۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 27 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 549  میلیون دلار و برای خدمات 121 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 747 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 97 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 27 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 509 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 249 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 176 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 149 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 201 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 228، 33، 188، 108 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 266 میلیون دلار ارز نیمایی و 189 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 359 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 456 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 78 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 418 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 308 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 278 تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • دستگیری ۹ خرده فروش مواد مخدر در شهرستان بهارستان
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران