Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@01:13:10 GMT

برگ برنده‌ای که جدی گرفته نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۳۱۵۳

برگ برنده‌ای که جدی گرفته نمی‌شود

بیش از یک سال از شیوع ویروس کرونا در ایران می‌گذرد و این یعنی متولیان حوزه فرهنگ، یک سال زمان داشتند تا برای روزهای سخت پیش رو برنامه‌ریزی کنند. برای بحران بیکاری حاصل از کرونا، تولید و نمایش فیلم‌ها و بسترسازی برای رونق اکران آنلاین چاره‌ای بیندیشند و اجازه ندهند چراغ سینماداری یا تولید فیلم خاموش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 با این همه، نوروز 1400 احتمالاً به‌دلیل فشار سینماداران و پخش‌کننده‌ها یا برای فرار موقت از بحرانی که تعطیلی سینماها به بدنه سینما و سالن‌داران تحمیل کرده، با آب و تاب و خبرسازی سینماها باز شدند. این موضوع به فروش فیلم‌ها کمک نکرد، قابل پیش‌بینی بود که در چنین فضایی، مردم تمایلی به فیلم دیدن در سالن سینما ندارند. نکته دیگر این که تبلیغات و اطلاع‌رسانی درباره باز شدن سینماها آنقدر نبود که جامعه مطلع شود، بسیاری از مردم متوجه آغاز به کار دوباره سینماها در روزهای نخست سال نشدند. باز هم، قابل پیش‌بینی بود سفرها و دید و بازدیدهای نوروزی، آمار ابتلا به کرونا را بالا ببرد و بعد از نیمه فروردین ماه، مکان‌های تفریحی و عمومی تعطیل شوند، پس سینماها که تازه باز شده بودند، دوباره تعطیل شدند. اکران نوروزی شکست خورد و بازگشایی موقت و دوباره سینماها هم کمکی به رونق فروش فیلم‌هایی که بخت خود را برای جذب مخاطب آزمودند، نکرد. در 365 روزی که سپری شد و بسیاری از متولیان و فعالان سینما می‌دانستند در سال آینده هم اکران فیلم به شکل سابق برنخواهد گشت، هیچ گام جدی برای توسعه اکران آنلاین برداشته نشد. در حالی که پلتفرم‌ها، این روزها پرمخاطب هستند و بازار تولید سریال، مسابقه و تاک شو در این فضا، گرم است. بزرگترین آفت اکران آنلاین، احتمال سرقت و قاچاق فیلم‌هاست، اما مشکل امنیت فیلم‌ها در سال پیش حل نشدنی باقی ماند و سینمای ایران، یک امکان بزرگ برای جذب مخاطب را از دست داد. چقدر زمان لازم است تا متوجه شویم زندگی با ویروس کرونا فعلاً ادامه دارد و باید زندگی فردی و عمومی‌مان را با محدودیت‌هایی که این ویروس تحمیل می‌کند، تطبیق دهیم؟ آیا مدیران سینمایی به انبوه فیلم‌هایی که پشت خط اکران مانده‌اند فکر کرده‌اند؟ چه تعداد سینما، چند روز و چه تعداد سانس لازم است تا زمینه اکران همه تولیدات جا مانده از اکران عمومی فراهم شود؟ توسعه اکران آنلاین، عزمی جدی می‌خواهد. تدبیر لازم است، تدبیری که می‌تواند بسیاری از مشکلات توزیع و نمایش فیلم در ایران را حل کند. استقبال از فیلم «شنای پروانه» و «دیدن این فیلم جرم است» در اکران آنلاین، نشان می‌دهد این بستر تازه، بضاعت بالایی برای جذب مخاطب دارد. حفظ سینماها و امنیت شغلی کارکنان سینما بسیار مهم است، اما توجه به تولید و قطع نکردن چرخه اکران هم، ضروری است. سینمای ایران ناگزیر باید به سمت تقویت زیرساخت‌ها برای توسعه اکران آنلاین برود. تعلل در آغاز این راه و تأمین امنیت فیلم‌ها، فقط هزینه این کار را بیشتر خواهد کرد. باور کنیم که شیوع ویروس کرونا، وضعیت نمایش و توزیع فیلم را تغییر خواهد داد، پیش از آنکه سینمای ایران و سینماگرانش بیشتر از این متضرر شوند، زمینه توسعه اکران آنلاین را فراهم کنیم.‌

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۳۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مست عشق» به سینماها آمد + بازیگران، خلاصه و آهنگ فیلم مست عشق

طبق اعلام قبلی فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی از امروز اکران شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، طبق اعلام فیلم سینمایی «مست عشق» ساخته حسن فتحی از امروز اکران شد.

خلاصه فیلم مست عشق

همانطور که در طول زمان تولید و پس از آن از سوی رسانه‌ها اعلام شد فیلم مست عشق درباره زندگی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی از بزرگان سده خود بود که با شمس تبریزی آشنا شده و سیر مراحل عرفان و سلوک را طی می‌کند؛ مست عشق چگونگی رسیدن این دو یار به یکدیگر و سرگذشت آن‌ها را سوژه کرده است. با فیلمنامه‌ای از احسان جوانمرد و فرهاد توحیدی که در طول ساخت مشورت‌های بسیاری از مولوی شناسان برجسته از جمله دکتر محمدعلی موحد دریافت کردند و تلاش شده است تا داستان بسیار به واقعیت نزدیک باشد.

این فیلم برشی از زندگی مولانا و شمس تبریزی در سال‌های ۶۴۰ تا ۶۴۵ هجری قمری است که رابطه مولانا با شمس تبریزی، عشقی که مولانا به او داشت، تأثیر فراوان شمس بر زندگی و اشعار مولانا، و عشق او به خدا را به تصویر می‌کشد. در واقع در فیلم مخاطب ۵ سال از زندگی مولانا را تماشا می‌کند و در این ۵ سال اتفاق‌های زیادی در زندگی این عارف بزرگ می‌افتد.

بازیگران فیلم مست عشق

یکی از ویژگی‌های جذاب فیلم مست عشق ترکیب حضور بازیگران آن است؛ از ستارگان مطرح سینمای ایران و ترکیه همگی در این اثر سینمایی دور هم جمع شده‌اند و می‌توان این فیلم را یکی از مهم‌ترین و پرستاره‌ترین آثار سینمایی چند سال اخیر دانست؛ پارسا پیروزفر بازیگر مطرح و محبوب سینمای ایران در نقش مولانا بازی می‌کند و شهاب حسینی نیز در نقش شمس تبریزی با گریمی متفاوت و دیدنی در این اثر حضور دارد.

حسام منظور دیگر بازیگری است که یکی از نقش‌های اصلی این فیلم یعنی شخصیت حسام‌الدین چلبی را بر عهده گرفته است.

بوراک توزکوپاران بازیگر مطرح سینمای ترکیه در نقش سلطان ولد حضور دارد؛ بوران کوزوم دیگر بازیگر مطرح ترکیه است که نقش علاءالدین را بازی می‌کند. اما شاید یکی از مهم‌ترین چهره‌های این فیلم هانده ارچل ستاره تلویزیون و سریال‌های ترکیه است که در مست عشق در نقش کیمیا خاتون، دختر مولانا حضور یافته است. بنسو سورال در نقش مریم، سلما ارگچ در نقش کِرّا خاتون همسر مولانا، ابراهیم چلیک‌کول در نقش اسکندر و خالد ارگنچ ستاره مطرح ترکیه که پیش از این در سریال دیدنی حریم سلطان بازیگر نقش محوری بود از دیگر بازیگران این فیلم هستند.

عوامل فیلم مست عشق

مهران برومند تهیه‌کننده این اثر است که با سرمایه‌گذاران کشور ترکیه این فیلم را تولید کرده و تمامی تصاویر در کشور ترکیه ضبط شده است. فاهیر آتاک اوغلو آهنگساز آثاری همچون عمر و حریم سلطان، آهنگسازی موسیقی فیلم را بر عهده داشته و علیرضا قربانی موسیقی تیتراژ آن را اجرا کرده است که در ادامه تماشا می‌کنید.

مدیر صدابرداری: علیرضا علویان، مترجم فیلمنامه: نفیسه لاله، رنگ شناس: هوتن حق شناس و مانا محمدطاهر، آهنگساز: فاهیر آتاک اوغول، تدوین: جیدا کاراقول و دیلبر کویونجو، دستیار فیلمبردار: عارف جان کوجا و موجایت کیلیچ، دستیار نورپردازی: سید اوزدن، دستیار کارگردان: گیزم کاراجا و سوال سنرجانشین تهیه کننده: شهرام زاهدی، سرپرست گروه کارگردانی: محمدرضا رستمی، مدیر فیلم برداری: مرتضی پورصمدی، مدیر تولید: تولگا توسون، مدیر هنری: نیلوفر چامور، طراح گریم: ایمان امیدواری، دستیار اول و مدیر برنامه ریزی: فاتیح کجا، طراح جلوه‌های ویژه میدانی: آیتکین یالچین، طراح بدلکاری: شاهین کاراکوش از دیگر عوامل این فیلم هستند.

موزیک ویدئو فیلم مست عشق

کد خبر 744137

دیگر خبرها

  • «مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست
  • جستجوی یک خانواده برای یافتن پیکر فرزندشان/ یادبودی برای یاسین
  • «مست عشق» به سینماها آمد + بازیگران، خلاصه و آهنگ فیلم مست عشق
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • تصاویر ترانه علیدوستی در بیمارستان جعلی است (+عکس)
  • افزایش ۹ درصدی مخاطبان سینما‌های خراسان رضوی در فروردین ۱۴۰۳
  • «پرویز خان» راهی اکران آنلاین شد
  • «پرویز خان» به خانه‌ها رسید/ روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین
  • روایتی متفاوت از مربی اخلاق فوتبال در راه اکران آنلاین
  • شترسواری گلاره عباسی در جنوب ایران | عکس