Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@08:55:53 GMT

جمع خانوادگی تهمینه میلانی در شب تولد دخترش

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۳۲۹۵

جمع خانوادگی تهمینه میلانی در شب تولد دخترش

تهمینه میلانی ۱۵ شهریور ۱۳۳۹ در تبریز متولد شد. تهمینه میلانی در دوران دبیرستان به تهران رفت و در دبیرستان‌های شرف و مرجان به ادامه تحصیل پرداخت. تهمینه میلانی فرزند احمد میلانی (درگذشته ۱۰ دی ۱۳۹۲) و پاکیزه هاشم‌زاده (درگذشته در سال ۱۳۸۶) است. تهمینه میلانی در سال ۱۳۵۷ در رشته برق دانشگاه تبریز به تحصیل پرداخت و با پیروزی انقلاب و بسته شدن دانشگاه‌ها به تهران بازگشت و در رشته معماری دانشگاه علم و صنعت مشغول به تحصیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهمینه میلانی فعالیت سینمایی را در سال ۱۳۵۸ در کارگاه آزاد فیلم در زمینه تحقیق برای فیلمنامه شروع کرد و در آنجا درباره چند فیلمنامه مانند زیر سایه تفنگ شهید اندرزگو و سرب کارهای تحقیقاتی انجام داد.

جمع خانوادگی تهمینه میلانی در شب تولد دخترش

 

 

 

 

 

بیوگرافی تهمینه میلانی

تهمینه میلانی فیلم‌نامه نویس، تهیه کننده فیلم، منتقد، معمار و کارگردان زن زیادی، سوپراستار و ملی و راه‌های نرفته‌اش در روز ۱۵ شهریور ۱۳۳۹ متولد شد.

تهمینه میلانی از کارگردانان به نام زن ایرانی است و در اکثر فیلم‌هایش به‌دنبال گرفتن حق زنان است. وی از جمله کارگردان‌های سینمای ایران است که آثارش در سینماهای کشورهای اروپایی و امریکایی اکران و با استقبال خوبی در جشنواره‌های مختلف مواجه می‌شود.

تهمینه میلانی ۱۵ شهریور ۱۳۳۹ در تبریز متولد شد. وی فرزند احمد میلانی (درگذشته ۱۰ دی ۱۳۹۲) و پاکیزه هاشم‌زاده (درگذشته در سال ۱۳۸۶) است.

تهمینه در دوران دبیرستان به تهران رفت و در دبیرستان‌های شرف و مرجان به ادامه تحصیل پرداخت. در سال ۱۳۵۷ در رشته برق دانشگاه تبریز به تحصیل پرداخت و با پیروزی انقلاب و بسته شدن دانشگاه‌ها به تهران بازگشت و در رشته معماری دانشگاه علم و صنعت مشغول به تحصیل شد. میلانی فعالیت سینمایی را در سال ۱۳۵۸ در کارگاه آزاد فیلم در زمینه تحقیق برای فیلمنامه شروع کرد و در آنجا درباره چند فیلمنامه مانند زیر سایه تفنگ شهید اندرزگو و سرب کارهای تحقیقاتی انجام داد.

وی بسیار جوان بود که به عنوان اولین تجربه سینمایی به عنوان منشی صحنه فیلم خط قرمز برگزیده شد. در کنار کار در کارگاه آزاد فیلم به ادامه تحصیل پرداخت. او که به آرامی به کار در سینما آشنا می‌شد شروع به نوشتن فیلمنامه کرد. از وی چندین نقد سینمایی در ماهنامه فیلم منتشر شده است. اولین نقد او بر فیلم مادیان در اسفند ۱۳۶۵ در شماره ۴۷ ماهنامه فیلم منتشر شده است.

اولین فیلم او بچه‌های طلاق جایزه بهترین فیلم اول را در جشنواره فجر برد و جایزه نقدی آن به او کمک کرد که مجدداً به همراه رضا بانکی و مهدی احمدی فیلم افسانه آه را بسازد. پس از شکست تجاری این فیلم، فیلم کمدی دیگه چه خبر با بازی ماهایا پطروسیان را ساخت که بسیار پرفروش شد.

تهمینه میلانی در سال ۱۳۷۶ فیلم دو زن را ساخت، به خاطر ساخت این فیلم، میلانی جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره فیلم فجر را برد و نامزد جایزه بهترین کارگردانی از همین جشنواره شد. میلانی پس از موفقیت فیلم دو زن فیلم‌های نیمه پنهان و واکنش پنجم را هر سه با بازی نیکی کریمی ساخت. میلانی به خاطر ساخت این سه فیلم با مخالفت‌ها و واکنش‌های متفاوتی روبرو شد.

پس از فیلم‌های سه‌گانه میلانی با بازی نیکی کریمی، فیلم زن زیادی با بازی مریلا زارعی در سال ۱۳۸۳ به نمایش درآمد. این فیلم هم در ادامه حال و هوای فیلم‌های اخیر میلانی بود با واکنش سرد منتقدان مواجه شد اما به فروش خوبی دست پیدا کرد. در سال ۱۳۸۴ بر اساس کتاب «شفای کودک درون» اثر لوچیا کاپاکیونه فیلم آتش‌بس با بازی مهناز افشار و محمدرضا گلزار را ساخت. این فیلم که به بخش مسابقه سینمای ایران در جشنواره فیلم فجر راه نیافت، در سال ۱۳۸۵ اکران شد و رکورد فروش صد میلیون تومان در هفته اول را به جای گذاشت. پس از ساخت و اکران فیلم «آتش‌بس»، لوچیا کاپاکیونه، نویسنده کتاب شفای کودک درون با ارسال نامه‌ای به میلانی از او تشکر و قدردانی کرد.

همسر تهمینه میلانی

تهمینه میلانی در سال ۱۳۷۰ وقتی ۳۱ سال داشت با مهندس محمد نیک بین ازدواج کرد.

فرزند تهمینه میلانی

تهمینه میلانی و محمد نیک بین دارای یک دختر به نام ژینا (متولد ۱۳۷۳) هستند.

بیوگرافی محمد نیک بین

محمد نیک بین سال ۱۳۳۲ در تهران متولد شد، وی دارای مدرک لیسانس طراحی محیط زیست و معماری از دانشگاه کلرادو آمریکا و فوق لیسانس معماری از دانشگاه مینه سوتا آمریکا است و ۳۳ سال در ایالت‌های مختلف آمریکا بر روی پروژه‌های مختلف معماری فعالیت داشت، نیک بین در سال ۱۳۷۰ به ایران بازگشت. او تهیه‌کننده و سرمایه‌گذار سینما است و فعالیت حرفه‌ای خود را در سال ۱۳۷۳ با تهیه کنندگی فیلم سینمایی کاکادو آغاز کرد.

جوایز تهمینه میلانی

جشنواره‌های داخلی

۱۳۸۷ - نامزد دریافت جوایز سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه از بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر برای کارگردانی و نویسندگی سوپر استار

۱۳۸۱ - نخل طلایی بهترین کارگردانی از جشنواره فیلم آبادان برای واکنش پنجم

۱۳۸۰ - جایزه بهترین فیلم، بهترین فیلمنامه و بهترین کارگردانی از جشنواره بین‌المللی فیلم آرپا برای نیمه پنهان

۱۳۷۷ - سیمرغ بلورین بهترین فیلم از هفدهمین جشنواره فیلم فجر برای کارگردانی دو زن

۱۳۷۷ - سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه از هفدهمین جشنواره فیلم فجر برای نویسندگی دو زن

۱۳۶۸ - سیمرغ بلورین بهترین فیلم از هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر برای کارگردانی بچه‌های طلاق

جشنواره‌های خارجی

۲۰۰۹ - جایزه فیلم منتخب تماشاگران از جشنواره بین‌المللی فیلم داکا برای سوپر استار

۲۰۰۶ - برنده ۳ جایزه بهترین کارگردان، بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه از جشنواره فیلم آسیا پاسیفیک برای کارگردانی و نویسندگی زن زیادی

۲۰۰۵ - بهترین فیلم جشنواره فیلم لس‌آنجلس برای کارگردانی زن زیادی

۲۰۰۳ - جایزه بزرگ جشنواره بین‌المللی فیلم ژنو برای کارگردانی واکنش پنجم

۲۰۰۳ - جایزه بهترین فیلمنامه از بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم قاهره برای نویسندگی واکنش پنجم

۲۰۰۱ - جایزه بهترین دستاورد هنری از جشنواره بین‌المللی فیلم قاهره برای نیمه پنهان

۲۰۰۱ - جایزه بهترین فیلمنامه از جشنواره فیلم آسیا پاسیفیک برای نویسندگی نیمه پنهان

۱۹۹۹ - جایزه بهترین کارگردانی از جشنواره بین‌المللی فیلم لس‌آنجلس برای دو زن

آثار تهمینه میلانی

کارگردان

۱۳۹۵ - ملی و راه‌های نرفته‌اش

۱۳۹۲ - آتش بس ۲

۱۳۸۹ - یکی از ما دو نفر

۱۳۸۶ - سوپر استار

۱۳۸۶ - تسویه حساب

۱۳۸۴ - آتش‌بس

۱۳۸۳ - زن زیادی

۱۳۸۱ - واکنش پنجم

۱۳۷۹ - نیمه پنهان

۱۳۷۷ - دو زن

۱۳۷۳ - کاکادو

۱۳۷۰ - دیگه چه خبر؟!

۱۳۶۹ - عشق و مرگ

۱۳۶۸ - بچه‌های طلاق

تهیه کننده

۱۳۸۰ - بمانی

۱۳۷۹ - نیمه پنهان

۱۳۷۰ - دیگه چه خبر؟!

۱۳۶۹ - افسانه آه

فیلمنامه نویس

۱۳۹۵ - ملی و راه‌های نرفته‌اش

۱۳۹۲ - آتش بس ۲

۱۳۸۹ - یکی از ما دو نفر

۱۳۸۶ - سوپر استار

۱۳۸۶ - تسویه حساب

۱۳۸۴ - آتش‌بس

۱۳۸۳ - زن زیادی

۱۳۷۹ - خاکستری

۱۳۷۹ - شب‌های تهران

۱۳۷۹ - نیمه پنهان

۱۳۷۷ - دو زن

۱۳۷۳ - کاکادو

۱۳۷۰ - دیگه چه خبر؟!

۱۳۶۹ - عشق و مرگ

۱۳۶۹ - افسانه آه

۱۳۶۸ - بچه‌های طلاق

طراح صحنه و لباس

۱۳۷۳ - کاکادو

۱۳۶۸ - بچه‌های طلاق

منشی صحنه

۱۳۶۱ - پیک جنگل (حسن هدایت)

۱۳۵۸ - خط قرمز (مسعود کیمیایی)

منبع: فردا

کلیدواژه: تهمینه میلانی تهمینه میلانی کارگردان تهمینه میلانی نقاشی تهمینه میلانی و همسرش فیلم های تهمینه میلانی جشنواره بین المللی فیلم جشنواره فیلم فجر بهترین کارگردانی سیمرغ بلورین بهترین بهترین فیلمنامه جایزه بهترین فیلم تهمینه میلانی بهترین کارگردان برای کارگردانی تحصیل پرداخت محمد نیک بین بچه های طلاق دیگه چه خبر سوپر استار نیمه پنهان واکنش پنجم متولد شد زن زیادی آتش بس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۳۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدعباسی بازیکن برتر و آقای گل جام شد؛ محمدی بهترین دروزاه بان

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ تایلند با قهرمانی تیم ملی ایران خاتمه پیدا کرد و تیم‌های تایلند و ازبکستان رده‌های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.  

در پایان این مسابقات سعید احمد عباسی به عنوان باارزش‌ترین بازیکن جام لقب گرفت، این تنها جایزه احمدعباسی نبود و او عنوان بهترین گلزن مسابقات را با ۸ گل زده کسب کرد تا دو جایزه مهم این دوره از رقابت‌ها را به خود اختصاص دهد و نامش در ویترین افتخارات تاریخچه مسابقات ثبت شد.  

باقر محمدی بهترین این تورنمنت لقب گرفت و همچنین جایزه بازی جوانمردانه به محمد اسامان موسی از تیم ملی تایلند رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • تران آن هونگ رییس داوران جشنواره فیلم شانگهای ۲۰۲۴ شد
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • عنوان بهترین دروازه بان آسیا کف آرزوهای من بود
  • گزارش تسنیم از اختتامیه جشنواره خلیج فارس در بندرعباس‌
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم
  • احمدعباسی بازیکن برتر و آقای گل جام شد؛ محمدی بهترین دروازه بان
  • احمدعباسی بازیکن برتر و آقای گل جام شد؛ محمدی بهترین دروزاه بان