Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@17:17:30 GMT

شرایط قرمز کرونایی بازار تجاری گناوه را تعطیل کرد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۴۳۱۴

شرایط قرمز کرونایی بازار تجاری گناوه را تعطیل کرد

به گزارش ایرنا، بنا برمصوبه ستادملی کرونا، گروه‌های شغلی ۲ تا ۴ در شرایط قرمز کرونایی اجازه فعالیت ندارند و باید تعطیل شوند که یکی از این مشاغل پاساژهای سربسته و سرباز و بازارهای سرپوشیده است که شامل بازار تجاری بندرگناوه نیز شده‌است.

بندرگناوه که به عنوان قطب گردشگرپذیر استان بوشهر و یکی از مبادی ورودی کالای خارجی به کشو و محل تجمع انبوه  هم میهنان بویژه در تعطیلات نوروز به شمار می‌آید، مجتمع‌های تجاری آن به عنوان یکی از کانون‌های آسیب پذیر در شرایط شیوع ویروس کرونا اسن که در ابتدای شیوع این ویروس در تعطیلات نوروز ۹۹، با  تعطیل کردن مغازه‌ها،  همی مهم درپیشگیری از گسترش فزاینده این بیماری در استان بوشهر و کمک های خیرخواهانه ایفا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتمع‌های تجاری گناوه به رغم همه تنگناها و مشکلات اقتصادی و معیشتی در حرکتی خودجوش در تعطیلات نوروز ۹۹  با بستن مغازه‌های خود نشان دادند که بیش از منافع فردی به فکر سلامتی خود و همنوعان هستند و در شرایط کنونی شهرستان که در رنگ بندی قرمز کرونایی قرار گرفته است، با وجود مشکلات مالی و اقتصادی گریبانگیر خود به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا به بستن مغازه‌های خود اقدام کردند.

در روز گذشته تعدادی از این مغازه‌ها که تعطیل نکرده و مخالف مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا بودند، توسط بازرسان گشت نظارت مقابله با کرونا شهرستان مهروموم شدند.

فرماندار گناوه در جلسه روز یکشنبه ستاد مقابله با کرونا این شهرستان گفته بود باتوجه به وضعیت قرمز این شهرستان براساس مصوبه ستاد ملی کرونا، مشاغل گروه ۲، ۳ و ۴ تا بهبود وضعیت تعطیل هستند و درصورت بازبودن، جریمه و مهروموم خواهند شد.

غلامرضا مهرجو در این نشست از  اکیپ نظارتی ستاد مقابله با کرونا خواست که نظارت بر گروه شغلی ۱ تا ۴ را تشدید کنند و تا تغییر شرایط این روند ادامه داشته باشد.

رئیس اتاق اصناف گناوه گفت: براساس مصوبه و دستورالعمل ستادملی کرونا مشاغل گروه ۲، ۳ و ۴  باید تعطیل شوند و  این ابلاغیه به اتحادیه‌های صنفی شهرستان اطلاع رسانی شده‌است.

سیدفخرالدین حسینی افزود: اتخاذ تصمیم به تعطیلی این مشاغل از جمله بازار تجاری منطبق با دستورالعمل ستاد ملی کرونا است که در همه کشور لازم الاجرا است و تصمیم شهرستانی نیست.

وی اظهارکرد: مدت زمان تعطیلی مشاغل یادشده  طبق ابلاغیه ۱۰ روز است و ادامه تعطیلی و یا بازگشایی پس از این مدت  به  تصمیم ستاد ملی کرونا بستگی دارد.

حسینی یادآورشد: درصورتیکه مشاغل ۲ تا ۴  در شهرستان اقدام به تعطیلی نکنند طبق مصوبه ستاد ملی کرونا مهروموم خواهند شد.

رئیس اتاق اصناف گناوه گفت: گروه شغلی ۱ با توجه به اینکه خدماتی و مرتبط با تامین مایحتاج ضروری و روزانه مردم است، دایر و تعطیل نیستند.

بیش از پنج هزار  واحد صنفی در بندر گناوه فعالیت دارند که نزدیک به سه هزار واحد از این مجموع در مجتمع‌های تجاری مشغول به فعالیت هستند.

شهرستان گناوه با جمعیت ۱۰۵ هزار نفر در ۱۱۰ کیومتری شمال مرکز استان بوشهر و در پسکرانه خلیج فارس واقع است.

برچسب‌ها ویروس کرونا بوشهر پروتکلهای بهداشتی اقتصادی اصناف گناوه بهداشت و سلامت محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بوشهر پروتکلهای بهداشتی ویروس کرونا بوشهر پروتکلهای بهداشتی اقتصادی اصناف گناوه بهداشت و سلامت محدودیت های کرونا اخبار کنکور مقابله با کرونا مصوبه ستاد ملی ستاد ملی کرونا مغازه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۴۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم

عباس علی‌آبادی ضمن تشریح ۳ برنامه اصلی این وزارتخانه برای توسعه تجارت، گفت: ما آماده تعامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشورهای جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در آئین گشایش نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه همکاری‌های بین‌المللی کشور‌های شرکت کننده است؛ برگزاری نمایشگاهی با حضور مهمانانی از ۱۰۰ کشور باعث شناخت ما از یکدیگر و تسهیل زمینه تجارت می‌شود.

وی افزود: ایران در زمینه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیلگر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد. توجه به جایگاه ژئوپلتیکی ایران در کنار ظرفیت‌های صنعتی، ‏م عدنی و کشاورزی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند. چهره واقعی توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها ارائه مو زمینه برای افزایش تعاملات فراهم می‌شود.

علی آبادی به برنامه‌های وزارت صمت در حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: وزارت صمت ۳ برنامه اصلی دارد؛ جهت دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی و تمرکز بر محصولات و خدمات دارای فناوری متوسط و پیشرفته و ارزش افزوده بالا، توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی با کمک بهره‌گیری حداکثری از دیپلماسی تجاری اقتصادی و حمایت‌های عملی از تحقیق و توسعه در شرکت‌ها در جهت افزایش رقابت پذیری بین‌المللی و صادرات در دستور کار ما قرار دارد.

وزیر صمت با بیان اینکه در مورد توسعه زیرساخت‌های تجاری چند برنامه داریم، تصریح کرد: اولویت دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف توسعه سرمایه گذاری خارجی، ورود به بازار‌های خارجی و دستیابی به فناوری، تعامل جدی، مثبت و سازنده با کشور‌های منطقه در حوزه‌های انتقال فناوری و همکاری‌های صنعتی، فعال سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی صادرات کالا‌های ایرانی به بازار‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه، بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و توسعه شبکه تأمین، افزایش رایزنان بازرگانی جهت رصد رقبای ایران در بازار‌های جهانی و ارائه اطلاعات لازم به صادرکنندگان به کمک وزارت امور خارجه، تنوع بخشی به روش‌های تجاری مانند تجارت به کمک ارز‌های محلی و توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و بهبود دسترسی به منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اتاق‌های مشترک با سایر تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی در توسعه روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از چند نقطه محدود به سایر نقاط جهان از جمله برنامه‌های ماست.

وی اضافه کرد: اکنون ایران و با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود؛ کشور‌های همسایه، آفریقایی و اسلامی و سایر کشور‌های دوست در اولویت توسعه روابط هستند. ما اکنون عضو ناظر سازمان تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین المللی تعاملات سازنده‌ای با کشور‌ها داریم.

علی آبادی ادامه داد: در سازمان اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم؛ موافقت نامه‌های تجاری در دست پیگیری است. در سازمان دی ۸ با ۸ کشور اسلامی در حال توسعه موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا کردیم و در حال اجرا هستیم. در سازمان‌های همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقت نامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را اجر می‌کنیم. با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا موافقت نامه تجارت آزاد امضا شده و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا شده و با برخی دیگر در دست امضا قرار دارد.

وزیر صمت گفت: ما آماده تعامل هستیم. ما دست همکاری اقتصادی با کشور‌های جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم. امید می‌رود این نمایشگاه بتواند با ارائه شفاف توانمندی‌های صادراتی ایران و شناخت نیازمندی‌های طرف‌های دیگر گامی جدی در جهت توسعه روابط تجاری بردارد.

دیگر خبرها

  • آئیین تجدید میثاق با شهدا در گناوه برگزار شد
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • قیمت گوشت دوباره نجومی می‌شود؟
  • ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال