Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به مشکلاتی که در اثر تحریم‌ها و هزینه‌های بالای واردات این نوع پمپ‌ها به کشور تحمیل می‌شد، شرکت دانش‌بنیان پمپ‌سازی نوید سهند دست به کار شد و توانست انواع الکتروپمپ های خاص مورد نیاز صنایع را طراحی و تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میربیوک احقاقی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان از توانمندی بهینه‌سازی و طراحی انواع الکتروپمپ‌های صنعتی با تکیه به دانش فنی بومی گفت و ادامه داد: توانستیم با استفاده از تجربه‌ای که در حوزه تولید انواع پمپ‌های صنعتی کسب کردیم در مسیر تجاری‌سازی الکتروپمپ‌های پیشرفته گام برداریم و اکنون  الکتروپمپ های لجن کش، الکتروپمپ های مستغرق کف کش، فولادی و پمپ‌های دومکشه، سازگار با نیاز صنایع تولید می‌شود.

احقاقی با اشاره به تولید پمپ‌های مورد استفاده در صنایع نفت و پتروشیمی مطابق با استانداردهای ملی و بین‌المللی، افزود: در حاضر 2 نوع از پمپ ها تحت استاندارد که عمدتا در در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی پرکاربرد هستند در این شرکت دانش‌بنیان به تولید می‌رسند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان نوید سهند ادامه داد: این پمپ‌ها برای انتقال انواع سیالات نیوتونی مانند هیدروکربن‌ها، آب، شیرابه، محلول‌های معلق در آب، انواع لجن و فاضلاب کاربردهای فراوانی دارند.

 

رفع نیاز صنایع

وی با اشاره به رفع نیاز صنایع گوناگون نسب به واردات و تکمیل چرخه تولید و خدمات آن‌ها با این پمپ‌ها بیان کرد: در حال حاضر علاوه بر صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، نیروگاه‌ها، صنایع سیمان، فولاد، رنگ‌سازی، مس، صنایع غذایی همچنین معادن برداشت و پروژه‌های انتقال آب دریا، ایستگاه‌های پمپاژ و انتقال آب و فاضلاب از این پمپ‌ها استفاده می‌کنند.

احقاقی این فعال فناور از توسعه محصولات یاد شده در تعامل با فناوری‌های دانشگاهی گفت و ادامه داد: این شرکت دانش‌بنیان موفق شده است زمینه ارتباط صنعت با دانشگاه را فراهم کند و حجم تولیدات مبتنی بر فناوری‌های روز را افزایش دهد.

این فعال فناور با اشاره به فروش بالای 500 میلیارد ریالی این شرکت دانش‌بنیان افزود: تا 6 ماهه نخست سال گذشته، حجم سفارشات افزایش یافته و تحریم ها سبب شده است تا توجه به تولیدات ایران‌ساخت افزایش یابد. خوشبختانه بخش قابل توجهی از پروژه‌ها با موفقیت به اتمام رسیده است و حرکت صنایع با این تولیدات محقق شد.

وی با اشاره به ایجاد اشتغال برای متخصصان دانشگاهی عنوان کرد: در حال حاضر به طور میانگین حدود 100 نفر به صورت مستقیم فعالیت می‌کنند و تولیدات این شرکت دانش‌بنیان، زمینه را برای اشتغال تعداد قابل توجهی از دانش‌آموختگان حوزه‌های دانشگاهی و صنایع مرتبط ایجاد کرده است.

احقاقی با اشاره به مزیت‌های تولیدات ایران‌ساخت گفت: قیمت تولیدات ایران‌ساخت در برخی موارد تا یک دهم نمونه‌های مشابه خارجی است.شرکت های دانش‌بنیان این توانایی دارد که این محصولات متناسب با نیازهای داخلی و سازگار با خواست صنایع تولید شود وتا 10 سال خدمات پس از فروش دسترسی به قطعات یدکی و کارخانه، از دیگر مزیت‌های این محصولات به شمار می‌رود.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: گاز و نفت ایران ساخت خبرخوب دانش بنیان شرکت دانش بنیان نیاز صنایع پمپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۴۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت علمی، یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 750796

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد