Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عباس علی آبادی مدیر عامل گروه مپنا در گفت‌وگو با  خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص آخرین وضعیت تولید خودرو‌های برقی در کشور گفت: راهی است که باید آن را ادامه دهیم، چرا که دنیا با شتاب بیشتری در این زمینه در حال حرکت است. 

او ادامه داد: مهم‌ترین مسئله در برقی سازی خودرو‌ها به ویژه ناوگان حمل و نقل عمومی مسئله ایجاد زیرساخت برای فراهم سازی این خودرو‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ هزار مگاوات نیروگاه در کشور در دست احداث است

مدیرعامل گروه مپنا تصریح کرد: خوشبختانه شبکه برق کشور در وضعیتی است که به سادگی می‌تواند نیاز برقی کردن خودرو‌ها را تامین کند، امروز ۸۵ هزار مگاوات نیروگاه احداث شده و ۵ هزار مگاوات در دست احداث  است، بنابراین ما در تولید برق مشکل نخواهیم داشت.  

علی آبادی گفت: در حوزه توزیع برق باید مطالعاتی صورت گیرد، زمانی که خودرو‌ها برقی می‌شوند در واقع یک جریان شناور انرژی صورت می‌گیرد که براین اساس باید دیسپچینگ مناسبی را برای برق خودرو‌های برقی اعمال کرد.

بیشتر بخوانید

ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی ایران به ۶۹ هزار مگاوات رسید

مدیرعامل مپنا ادامه داد: به نظر من اولین چیزی که برای برقی کردن خودرو‌ها باید انجام بپذیرد این است که ما بتوانیم خودرو‌های موجود را برقی کنیم. خوشبختانه تا به امروز چندین خودروی داخلی و خارجی برقی شده‌اند که این موضوع نشان دهنده‌ این است که ما استعداد برقی کردن خودرو‌ها را داریم.  

علی آبادی در خصوص هزینه‌ برقی کردن خودرو‌ها تصریح کرد: این خودرو‌ها را با هزینه‌ خیلی کمی می‌توان برقی کرد، منتها نیاز جامعه به ساخت خودرو‌های جدید است پس باید آنها را به سمت برقی کردن هدایت کنیم. بنابراین استفاده از پلتفرم خودرو‌های بنزینی برای برقی سازی مورد توجه قرار گرفته و در حال حاضر با چندین خودرو ساز داخلی مذاکرات و قرارداد‌هایی منعقد کرده‌ایم و سال آینده از این خودرو‌های برقی رونمایی خواهیم کرد.

مدیرعامل مپنا از رونمایی از اولین اتوبوس برقی در مشهد مقدس خبر داد و گفت: این اتوبوس ماه آینده در مشهد رونمایی خواهد شد که البته با همکاری کارخانه‌ اتوبوس سازی داخلی انجام شده است.

او بیان کرد: همچنین رونمایی اولین خودروی سواری برقی با همکاری یک خودرو سازی داخلی انجام می‌شود و همچنان فرایند توسعه فناوری برقی سازی خودرو‌ها ادامه دارد.

علی آبادی در خصوص قیمت تمام شده‌ برقی سازی خودرو‌ها گفت: در حال حاضر خودرو‌های برقی اندکی از خودرو‌های بنزینی گرانتر هستند، اما پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که در بلند مدت به سمت ارزان‌تر شدن حرکت کنند.  

او افزود: با توجه به اینکه در کشور ما انرژی به شدت یارانه دریافت می‌کند طبعا برای کسی که بهره بردار است این موضوع مشکل ساز است و نیاز به حمایت دولت دارد، چون دولت منفعت صرفه جویی انرژی را خواهد برد.

مدیر عامل مپنا در پایخ به این سوال که آیا برقی سازی کردن خودرو‌ها به شبکه‌ برق کشور فشار وارد می‌کند یا خیر؟ گفت: زمانی که ما می‌خواهیم این خودرو‌ها را شارژ کنیم در زمان آف پیک است و در نتیجه فشاری به شبکه برق کشور وارد نمی‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برق رسانی خودرو برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۴۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از جی کلاس برقی تا تغییر نام مدل های بنز

مرسدس بنز جی کلاس برقی با ۴ موتور در نمایشگاه پکن رونمایی معرفی شد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرسدس بنز پس از معرفی مرسدس بنز جی کلاس مدل 2025 از نسخه تمام برقی جی کلاس رونمایی هم در نمایشگاه خودروی پکن کرد.

نسل جدید جی کلاس با پیشرانه الکتریکی بر خلاف تصور قبلی EQG نام ندارد و با نام «مرسدس بنز G580 با فناوری EQ» معرفی شده است.

بریتا سیگر، مدیر بازاریابی مرسدس-بنز می‌گوید مشتریان این تمایز را دوست ندارند و می‌خواهند ماشین‌شان در طبقه‌بندی کلاسیک بنز نامگذاری شود. به همین دلیل کارخانه تصمیم گرفته زیرمجموعه EQ را کنار بگذارد.
خانم سیگر گفت تنها مدل‌های EQE و EQS که معادل بنزینی ندارند نام EQ را حفظ خواهند کرد و از این به بعد مدل‌های الکتریکی در قالب کلاس‌های موجود بنز طبقه‌بندی خواهند شد.

هر چرخ یک موتور الکتریکی دارد که در مجموع 580 اسب بخار نیرو تولید می‌کند. شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت ماشین 4.7 ثانیه و حداکثر سرعتش به 180 کیلومتر در ساعت محدود شده است. حداکثر مسافتی که کلاس G الکتریکی با هر بار شارژ حرکت می‌کند 473 کیلومتر اعلام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طراحی کوپه، قدرت پیکاپ؛ یکی از عجیب‌ترین خودروهای امسال رونمایی شد(+عکس)
  • تعیین مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی
  • مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی تعیین شد
  • از جی کلاس برقی تا تغییر نام مدل های بنز
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • فیلم| خودروی اسپرت برقی جدید BYD
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن