Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ در قالب طرح شهید سلیمانی که از اواسط آبان ماه آغاز شده تاکنون بیش از ۸۰۰ هزار نفر از گروه‌های پرخطر غربالگری شدند. - اخبار استانها -

محمدحسن درخشان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  مشهدمقدس  اظهار داشت: سال 1399 نظام سلامت با چالشی جهانی به واسطه ویروس کرونا مواجه شد و با دریافت خبر بروز این بیماری در چین و دیگر کشورها،هماهنگی لازم در خصوص شکل‌گیری بسیج همگانی در دانشگاه صورت پذیرفت و کلیه واحدها به حالت آماده‌باش در آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از شیوع کرونا تعداد 40 مرکز ویژه کرونا در شهرستان‌های حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال شد که از این تعداد 22 مرکز آن در مشهد بود.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در سال گذشته غربالگری از گروه‌های هدف در چند نوبت انجام شد، خاطرنشان کرد: غربالگری مرحله نخست در نوروز سال گذشته بود که بیش از 4.5 میلیون نفر غربالگری شدند و آموزش لازم به آنان داده شد.

درخشان اضافه کرد: در غربالگری مرحله دوم که از ابتدای اردیبهشت ماه تا آخر تیرماه بود افراد پرخطر همچون سالمندان، مادران باردار و افراد دارای بیماری خاص و صعب‌العلاج غربالگری شدند که تعداد آنان 600 هزار نفر بود؛ همچنین در غربالگری مرحله سوم هم از نیمه دوم مردادماه تا پایان آبان‌ماه بود که مجدد گروه‌های پرخطر تحت غربالگری قرار گرفتند، زیرا بیشترین فوتی کرونایی را شامل می‌شدند و در این مرحله 400 هزار نفر غربالگری شدند.

وی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات مؤفقی که در سال گذشته صورت پذیرفت اجرای طرح شهید سلیمانی بود، تصریح کرد: در قالب طرح شهید سلیمانی که از اواسط آبان ماه آغاز شده تاکنون بیش از 800 هزار نفر از گروه‌های پرخطر غربالگری شدند و پس از آن رهگیری افرادی را که با کرونایی‌ها در ارتباط بودند داشتیم و در این زمینه بالغ بر 21 هزار رپید تست انجام شد که 50 درصد آن توسط بسیجیان و 50 درصد دیگر توسط نیروهای بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد، در قالب طرح سلیمانی تا این لحظه 60 هزار رپید تست انجام شده که 3300 مورد آن مثبت بوده است.

فعالیت 105 تیم بیماریابی و پایش محله‌ای در مرحله دوم طرح شهید سلیمانی در شیرازبسیج کارگری استان مرکزی با طرح شهید برونسی به دنبال حمایت از کار و تولید ایرانی استتأثیر 75درصدی عوامل اجتماعی بر سلامت/ ارائه خدمات سلامت روان در قالب طرح شهید سلیمانی

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در برنامه‌های متعدد تأکید ویژه بر رعایت مثلث سلامت داشتیم، ضمن اینکه مراقبت ویژه از بیماران کرونایی که در منزل درمان می‌شدند را نیز داشتیم.

درخشان با بیان اینکه در بحث توسعه شبکه پروژه‌های بسیاری را داشتیم که همگی آنان تکمیل شد، گفت: راه‌اندازی 15 مرکز خدمات جامع سلامت، 5 خانه بهداشت و یک مرکز آموزش بهرورزی از جمله اقدامات شاخص صورت گرفته در سال 1399 بود و برای سال 1400 هم بهره‌برداری از بیش از 20 پروژه را خواهیم داشت که بر اساس برنامه ریزی تا پایان تابستان امسال افتتاح خواهد شد.

وی افزود: شاخص‌ترین پروژه‌های سال‌های 1399 و 1400 حوزه مدیریت توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه آژمایشگاهی بوده و هست و شاخص‌ترین پروژه امسال آزمایشگاه مرکزی است، ضمن اینکه شاخص‌ترین پروژه سال قبل هم آزمایشگاه مولکولی سلولی کووید 19 بود که بیش از 280 هزار مورد نمونه‌گیری در آن انجام شد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که تعداد 52 نفر در بحث سرایداری مراکز در سال گذشته به‌کارگیری شدند، تأکید کرد: در سال 1399 بالغ بر 1500 نفر در سایر حوزه‌های بهداشتی مشغول به کار شدند، ضمن اینکه مجوز به‌کارگیری 190 بهورز را هم داشتیم که هم‌اکنون در مراحل تکمیل فرآیند است.

درخشان خاطرنشان کرد: در آزمون استخدامی سال گذشته پیشنهاد 534 پست بهداشت داده شد که امیدواریم پذیرفته‌شدگان طی ماه‌های آینده مشغول به کار می‌شوند.

وی در رابطه با برنامه‌های مدیریت توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ماه مبارک رمضان، بیان کرد: در ماه مبارک رمضان اهم فعالیت‌ها با توجه به عدم رعایت‌ها در ایام نوروز و شیوع موج چهارم مراقبت ویژه‌تر از گروه‌های پرخطر و ارائه خدمات مراقبتی به گروه‌های آسیب پذیر است و کلیه فعالیت‌های مدیریت توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد متناسب با نوع بسته‌های خدمتی تا پایان بحران کرونا ادامه دارد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن گرامیداشت روز جهانی بهداشت، افزود: داشتن سلامتی موضوع بسیار مهمی است و یکی از دغدغه‌های هر فرد و هر جامعه‌ای محسوب می‌شود و به همین دلیل بزرگداشت روز جهانی بهداشت از اهمیت بسزایی برخوردار است، روز جهانی بهداشت، مناسبتی است که هر سال مصادف با سالروز تأسیس سازمان جهانی بهداشت گرامی داشته می‌شود و در سال جاری تمرکز این روز روی ایجاد جهانی برابر و سالم‌تر برای همه خواهد بود.

درخشان با تأکید بر اینکه لطمه‌های سنگینی بر پیکره جهان وارد کرده و تأثیر آن در کلیه جوامع دیده شده است، گفت: امسال با وجود فراگیری ویروس کشنده کرونا در سطح جهان، روز جهانی بهداشت بیشترین تمرکز خود را روی این امر قرار داده است که همه افراد از شرایط زندگی و کار مناسب برای داشتن نعمت بزرگ سلامتی برخوردار باشند.

انتهای پیام/281/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح شهید سلیمانی روز جهانی بهداشت گروه های پرخطر غربالگری شدند قالب طرح سال گذشته انجام شد هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۵۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عین اللهی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی افزود:­ با توجه به نیاز‌هایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید. وی ادامه داد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است. عین‌اللهی به دستاورد‌های دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشور‌های پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست. وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به ۱.۵ میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند. وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است. عین اللهی با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم. وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد