Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل رئیس گروه همکاری‌های علمی بین‌‎المللی دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دانشجوی دانشگاه محقق اردبیلی برنده بورس پژوهشی Research Fellowship دانشگاه Johannes Gutenberg Mainz آلمان شد.

محمدتقی آل‌ابراهیم در جمع خبرنگاران گفت: جعفر چراغعلی‌زاده دانشجوی مقطع دکتری فیزیک دانشگاه محقق اردبیلی برنده بورس پژوهشی شش ماهه Research Fellowship دانشگاه Johannes Gutenberg Mainz آلمان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این بورسیه (معروف به TRR 146) متعلق به دانشگاه Mainz آلمان است که توسط بنیاد پژوهش آلمان DFG  از سال 2014 حمایت مالی می‌­شود، افزود: این بورس مربوط به رشته‌های علوم پایه و توسعه الگوریتم می‌­شود.

آل‌ابراهیم تصریح کرد: اعطای این بورس وابسته به موضوعات کاری پژوهشگر و رزومه پژوهشگر است که پس از پذیرش توسط یک استاد از دانشگاه Mainz در موضوع مرتبط، در کشور آلمان اجرا می‌شود.

رئیس گروه همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: دانشگاه محقق اردبیلی در مسیر بین‌المللی‌شدن گام‌های مهمی همچون تبادل استاد و دانشجو با کشورهای مختلف رو آغاز نموده است و از هر گونه برنامه مبادله اساتید و دانشجویان جهت طی دوره‌های تخصصی بین‌المللی حمایت می‌کند.

گفتنی است جعفر چراغعلی‌زاده تحصیلات دانشگاهی خود را از سال 1390 در مقطع کارشناسی در دانشگاه محقق اردبیلی آغاز کرد. سال 1395 در مقطع کارشناسی‌ارشد همین دانشگاه پذیرفته شد و در مرداد سال 1397 با موفقیت از پایان‌نامه خود با درجه عالی دفاع کرد.  نتیجه این پایان‌نامه استخراج شش مقاله در مجلات معتبر بین‌المللی بود که چهار مورد آن جز مجلات Q1 است. همچنین موفق به کسب عنوان پایان­‌نامه برتر در گروه علوم پایه و همچنین دانشجوی استعداد درخشان در همین مقطع شده است.

خاطرنشان می‌شود وی بلافاصله پس از اتمام دوره کارشناسی ارشد در سال 1397 وارد مقطع دکتری در دانشگاه محقق اردبیلی شد و توانست به واسطه­ دکتر مرتضی نطاق نجفی، عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه محقق که استاد راهنمای دوره ارشد و دکتری وی نیز بود، با اساتید خارجی و مطرح در رشته فیزیک همکاری‌های علمی داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه اردبیل دانشگاه محقق اردبيلي همکاری علمی بین المللی بورس پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی بین المللی Mainz آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۵۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد میرزاخانی مسؤول امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان مهمان ویژه در کنفرانس علمی «توسعه ورزش‌های الکترونیک دانشگاه سینرجی روسیه»، به معرفی ظرفیت‌های صنعت بازی ایران پرداخت.

میرزاخانی مقدم که به‌صورت آنلاین در این کنفرانس شرکت می‌کرد در سخنانی به معرفی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان تنها متولی صنعت بازی در ایران پرداخت و برگزاری دوره‌های بازی‌سازی و برگزاری جشنواره بازی‌های جدی را از زمینه‌های شکل‌گیری همکاری‌های مشترک میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و دانشگاه سینرجی روسیه دانست.

وی نظام رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای ایران (اسرا) را یکی از ۷ نظام رده‌بندی سنی دنیا و تنهاترین آنها در میان کشورهای اسلامی دانست و در ادامه گزارشی از روند شکل‌گیری و توسعه همکاری میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و سازمان توسعه بازی‌های رایانه‌ای روسیه در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، سرمایه‌گذاری، نشر بازی‌های ایرانی در روسیه و نشر بازی‌های روسی در ایران ارائه داد.

نماینده بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به برگزار شدن جلسات حضوری و وبیناری میان دو مجموعه در سال گذشته و شکل‌گیری روابط علمی، پژوهشی و تجاری بین شرکت‌های ایرانی و روسی، از طراحی پروژه‌ها و رویدادهای علمی و تجاری مشترک در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به لزوم حمایت دستگاه‌های حاکمیتی مختلف از بازی سازان و ناشران گفت: ایران با وجود ۳۴ میلیون بازیکن، جمعیت جوان و میزان بسیار بالای کاربران اینترنت کشوری دارای ویژگی‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی حوزه بازی‌های رایانه‌ای است.

مقدم، در جریان برگزاری این کنفرانس نیز به پرسش‌های مطرح شده در خصوص آمارهای مربوط به بازار بازی‌های رایانه‌ای ایران و فعالیت‌های بین‌المللی شرکت‌های ایرانی و حمایت حاکمیت از آنها پاسخ دادند.

در پایان مقدم با قدردانی از میخائیل پیمنوف مدیر بین‌الملل دانشگاه سینرجی روسیه، نسبت به تحکیم روابط علمی و پژوهشی میان اساتید و دانشجویان این صنعت در دو کشور ابراز امیدواری کرد.

کد خبر 6092094 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • تجمع دانشگاهیان اردبیلی در حمایت از جنبش دانشجویان آمریکایی
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • بازداشت دانشجوی معترض به شیوه ای عجیب توسط پلیس آمریکا
  • بازداشت دانشجوی معترض به شیوه ای عجیب توسط پلیس آمریکا + فیلم
  • اعلام حمایت دانشجویان اردبیلی از جنبش ضدصهیونیستی
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • حمایت دانشجوی دانشگاه کلمبیا از فلسطین با لباس عروس | ببینید