Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب در آیین بهره برداری از واحد آند سازی با بیان اینکه آند، نقش اساسی درفرآیند تولید آلومینیوم ایفا میکند اظهار داشت: آند سازی فاز یک، با ظرفیت تولید 164000 تن در سال، شامل سه واحد اصلی آندخام، پخت و میله گذاری است.

علی عبدالله نژاد درگفتگو با خبرنگار برنا از لامرد گفت: مواد اولیه آند شامل کک کلسینه شده نفتی، قیر قطران زغال سنگ و باقیمانده آندهای مصرف شده واحد احیا (باتس) می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه زمانی با راه اندازی سیستم آتش دوم و سوم پخت، ظرفیت تولید آند در سال 1400 افزایش پیدا خواهد کرد. عبدالله نژاد با اشاره به نامگذاری سال 1400 با عنوان تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها توسط مقام معظم رهبری بیان داشت: در سال 1400 هدفی جز جهش تولید در مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب نخواهیم داشت و تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا این مجتمع برای تحقق شعار سال الگو باشد. ساخت نیروگاه 930 مگاواتی برق در آلومینیوم جنوب لامرد در ادامه برنامه های توسعه ای آلومینیوم جنوب در لامرد، مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری غدیر با تأکید بر اینکه آلومینیوم بدون نیروگاه برق معنی نمی‌دهد، با ساخت نیروگاه ۹۳۰ مگاواتی موافقت کرد. دکتر امیرعباس حسینی که در جمع مدیران و روسای واحدهای مختلف مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب سخن می گفت، ضمن تقدیر از اقدامات صورت‌گرفته در خصوص احداث پست‌های برق و خطوط انتقال منشعب از نیروگاه‌های عسلویه به بستک و عسلویه به جهرم جهت تأمین برق کارخانه آلومینیوم جنوب، تصریح کرد: این اقدامات قابل تقدیر است، اما کارخانه آلومینیوم بدون نیروگاه بی‌معنی است و طبق مطالعات صورت‌گرفته ساخت نیروگاه در لامرد نیاز مبرم صنعت آلومینیوم است. وی ضمن صدور دستور ساخت نیروگاه، در مورد نحوه تأمین مالی این پروژه نیز تأکید کرد: تا یک‌ماه دیگر (انتهای اردیبهشت) منتظر سرنوشت فاینانس چین می‌مانیم، اما اگر این موضوع منجر به نتیجه نشد، با تکیه به توان داخلی باید این پروژه را آغاز کنیم. حسینی با بیان اینکه انسان محور بودن، محور توسعه است ادامه داد: حضور نیروهای جوان متخصص با بهترین شرایط سنی در این مجتمع بزرگ صنعتی افتخاری بزرگ است و موجب آن خواهد شد که در دهه آینده جمعی زیادی از متخصصین در حوزه آلومینیوم داشته باشیم. مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری غدیر با تقدیر از تلاش های مدیریت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب گفت: با تلاش های انجام شده توسط مدیریت مجتمع، در خرداد 1400، دویست هزار تن تولید شمش آلومینیوم خواهیم داشت و در پاییز 1400 نیز جشن تولید 300 هزار تن شمش آلومینیوم برگزار خواهیم کرد و مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب به یک قطب آلومینیوم تبدیل خواهد شد زیرا توسعه آلومینیوم برای غدیر یک اولویت ویژه و مهم است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فارس لامرد مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب ساخت نیروگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۶۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان

حبیب نادیان در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: احداث باند دوم همدان به گل تپه علیصدر از سالها قبل بحث آن مطرح بود ولی بدلیل اینکه دارای ردیف بودجه و اعتبار ملی نبود و چون اعتبار این پروژه بالاتر از هزینه های استانی است و باید یک ردیف ملی برای آن لحاظ می شد از سال ۱۳۹۰ مطالعات آن شروع شده است و با توجه به اینکه مشارکت بخش خصوصی باید در این پروژه اصل کار بود که متاسفانه بدلیل عدم رغبت سرمایه گذار در احداث پروژه با پیگیری‌های استان انجام شد و سال گذشته ردیف ملی اخذ ودر قانون بودجه قرار گرفت و از پایان سال گذشته توسط معاون وزیر راه ومسئولان استانی کلنگ زنی انجام گردید و پیمانکار مشغول پروژه شده است.

وی یادآورشد: فاز اول که بخش مهم وحادثه خیر به مساحت ۳۲ کیلومتر است و قرارداد هزار میلیاردی دارد از همدان به تقاطع نجفی تا میدان حسن قشلاق از ۶۸ کیلومتر کل مسیر به بهره برداری خواهد رسید وباید گفت قاعدتاً پروژه به لحاظ فیزیکی و اجرایی قابلیت تمام شدن در عرض ۳یا ۴سال را دارد ولی منوط به اختصاص تخصیص اعتبارات صورت گرفته است که امیدواریم با پیگیری های مسئولان استان، نمایندگان و وزارت راه زودتر انجام شود.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان با اشاره به اینکه این پروژه جز پروژه های سفر ریاست جمهوری به استان صورت گرفته است و تخصیص ویژه ای هم شامل این پروژه شده است و اگر تخصیص به سرعت وبه موقع انجام شود قسمتهای مهم به بهره برداری خواهد رسید.

نادیان گفت: بحث مهم این پروژه که شاید زیاد دیده نشود درج قرارداد در قانون بودجه بوده که کار بسیار سختی است که می توان گفت در ۱۰ سال گذشته کل استان همدان ۳ مورد ردیف اینگونه نداشته است و باعث اهمیت این پروژه شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه ۱۰ طرح راه سازی با اعتبار ۹۵۰ میلیارد تومان در استان همدان انجام خواهد شد که شامل تمام شهرستان ها با اولویت بندی وکاهش تصادفات جاده ای در استان انجام خواهد شد افزود: کنارگذر غربی همدان نیز به طول ۳۰ کیلومتر، جاده کنارگذر رزن به طول ۹ کیلومتر، چهار خطه تویسرکان - کنگاور به طول ۴۰ کیلومتر، راه اسدآباد-قروه به طول ۲۷ کیلومتر، راه همدان-قهاوند به طول ۲۲ کیلومتر، مسیر گردشگری همدان-گنجنامه، جاده سیاه‌کمر- عبدالکریم- میلاجرد به سمت اراک از دیگر طرح‌های راهسازی استان است.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان همدان تصریح کرد: از سال ۱۳۹۸ احداث ونگهداری راه های روستایی با اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای است که خوشبختانه در توسعه راه روستایی استان وضعیت خوبی وجود دارد، اکنون آسفالت و بهسازی راه های روستایی بالای ۲۰ خانوار در حال انجام است.

نادیان در ادامه با اشاره به اینکه محور نهاوند به فیروزان و نهاوند و آورزمان بخاطر سفرهای که درایام اربعین انجام می شود خاطرنشان کرد: اکثر تصادفات دراین فصل بدلیل نا آشنا بودن زایرین پیش می آید که از سال‌های قبل در دستور کار وزارت راه بوده است و محور نهاوند به فیروزان در حوزه همدان ۴۰ کیلومتر است که حدود ۲۵ کیلومتر در دسترس اجرا است و ۱۸ کیلومتر به بهره برداری رسیده است و ۱۵ کیلومتر پیمانکار در حال فعالیت است که سال گذشته ۳ کیلومتر در دهه فجر سال گذشته به بهره برداری رسیده است.

وی در پایان مطرح کرد: صرفاً توسعه راه ها باعث کاهش تصادفات نخواهد شد و طبق نظر کارشناسان ۷۰ درصد عامل تصادفات عامل انسانی است که باید فرهنگ رانندگی را بین افراد جامعه بدرستی آموزش دهیم و یک آموزش همگانی منسجمی را دراین زمینه در جامعه می طلبد و باید بدانیم رانندگی یک مهارت و یک تخصص است.

کد خبر 6092530

دیگر خبرها

  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • اجرای ۱۰ طرح راه سازی در استان همدان
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق