Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، رامین صادقی ،رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به انجام ۹۰ مورد گشت مشترک با ارگان‌های ذی‌ربط گفت: یک هزار و ۵۱۱ مورد تخلف با ارزش کل افزون بر ۱۱۳ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال کشف و پرونده متخلفان پس از انجام تحقیقات تکمیلی و بررسی‌های کارشناسی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با توجه به اطلاع‌رسانی صورت گرفته در راستای پاسخگویی به گزارش‌ها و شکایت‌های مردمی، تعداد ۵۹۱ مورد دریافت شکایت تلفنی، کتبی و حضوری ثبت شد که ۱۳۲ فقره پرونده تخلف صنفی بود و ۲۰۰ مورد نیز در دست بررسی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل استفاده از ناظران افتخاری را موجب افزایش بهره‌وری طرح نظارتی دانست و گفت: تشکیل نشست‌های مستمر کمیسیون و کنترل بازار در خصوص تهیه و توزیع کالاهای ضروری با تدابیر مناسب و هماهنگ با مشارکت دستگاه‌های ذی‌ربط ضمن عرضه کالاهای مصرفی مورد نیاز، به لحاظ وفور با اشباع منطقی بازار، روند متعادلی را در روزهای پایان سال پشت سر گذاشت.

صادقی با اشاره به طرح خرید و توزیع اقلام مختلف تنظیم بازار به صورت گسترده از سوی دولت با هدف ثابت نگه داشتن قیمت آنها از جمله ۱۴۲ تن مرغ و ۱۳ تن گوشت منجمد، ۵۰۰ تن برنج، ۹۵۴ تن شکر، ۸۴۲ تن روغن، ۲ هزار و ۲۰۰ تن سیب و پرتقال گفت: نوسان قیمت‌ها اغلب به صورت نامحسوس و در حد انتظار مصرف‌کنندگان بود.

پیش از شیوع ویروس کرونا بیش از ۴۲ هزار واحد صنفی مجاز دارای پروانه در بخش کسب و کار استان اردبیل فعالیت داشتند.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعزیرات حکومتی اردبیل تخلف صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۶۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

دیگر خبرها

  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • تامین زمین برای ساخت هشت هزار و ۵۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان های سراوان و گلشن
  • ۲۷۳۲ مورد بازرسی کالا، فنی و نشت‌یابی از سوی واحد بازرسی شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • تبدیل ۲۱.۶ درصد مجوز کاغذی به پروانه الکترونیکی در اردبیل
  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند
  • شناسه یکتا ارتباطی با افزایش مالیات ندارد
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر