Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-26@10:18:45 GMT

ضرورت اصلاح الگوی کشت به منظور رشد کشاورزی

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۷۱۲۰

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک گفت: اصلاح الگوی کشت همراه با دانش کاربردی مهمترین عامل رشد بخش کشاورزی است.

آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی روز سه‌شنبه در دیدار با مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، افزود: تولید محصولات ارگانیک، استفاده از فناوری‌های نوین در آبیاری و تحقیق و پژوهش در عرصه کشاورزی از جمله برنامه‌های مدونی است که می‌تواند به رونق این بخش کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی بیان کرد: تصمیم سازان و مسئولان بخش کشاورزی، طرح یکپارچه کردن اراضی و کشت محصولات کشاورزی را با دقت نظر بیشتری در دستور کار قرار دهند چرا که تولید انبوه می‌تواند در توسعه اقتصادی مفید باشد و این مهم نیز تنها با یکپارچه‌سازی اراضی میسر می‌شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تاکید کرد: بانک‌های عامل استان مرکزی به منظور حمایت از کشاورزان باید تعهد عملکردی خود مبنی بر تخصیص ۲۵ درصد از اعتبارات را در قالب تسهیلات کم بهره در اختیار فعالان کشاورزی قرار دهند. 
آیت الله دری نجف آبادی افزود: خودکفایی کشور در تولید روغن خوراکی با توسعه مزارع دانه‌های روغنی به ویژه کلزا دور از دسترس نیست و با یک حرکت جهادی باید در توسعه این گونه مزارع در مناطق مستعد استان مرکزی کوشید. 
وی اضافه کرد: ظرفیت‌های بالقوه کشاورزی در این استان نشان از وجود استعدادهای ارزشمندی است که می‌تواند در حوزه اقتصادی به ویژه در تحقق شعار سال کار ساز باشد. 
وی ادامه داد: تنوع تولیدهای منحصر به فرد گیاهی و باغی در کنار مزیت‌های صنایع تبدیلی، به عنوان ۲ شاخص اثرگذار باید در ایجاد تحول در بخش کشاورزی استان مرکزی جدی گرفته شود.
امام جمعه اراک استفاده از نیروهای کارآمد و باانگیزه، توسعه کشت گلخانه‌ای، ممنوعیت کشت‌های آب‌بر ازقبیل هندوانه، به حداقل رساندن ضایعات و توسعه سردخانه‌ها و صنایع تبدیلی را از دیگر مسائل اثربخش در توسعه بخش کشاورزی عنوان کرد.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد و یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می‌شود.

برچسب ها: کشاورزی ، الگوی کشت ، مرکزی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NzA

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کشاورزی الگوی کشت مرکزی بخش کشاورزی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۷۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشوربا بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.
 داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.
معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.
وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.
دکتر منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.
دکتر منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.
وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • منظور: ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • بررسی آخرین وضعیت روستاهای برده میش و کپه‌کند بخش مرکزی مهاباد
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • یک فروند بوئینگ ۷۳۷ برای پروازهای داخلی به ناوگان هما اضافه شد
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد