Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-01@10:47:58 GMT

کالای اساسی در ماه رمضان در اصفهان تامین خواهد شد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۷۲۴۵

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان از تامین گوشت قرمز و مرغ، تخم مرغ و شیر برای ماه رمضان در این استان خبر داد.

«حسین ایراندوست» در گفت و گو با خبرنگار همشهری آنلاین اظهار کرد: شرایط بازار گوشت مرغ و قرمز در همه شهرستان‌های استان اصفهان روال عادی خود را طی می‌کند و با کمبودی روبه رو نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره نرخ گوشت مرغ اظهار کرد: در همه فروشگاه‌های عرضه کننده مرغ، این کالا به قیمت مصوب ۲۴ هزار ۹۵۰ تومان به‌فروش می‌رسد و هر گونه افزایش قیمت در این رابطه تخلف محسوب و با متخلفان برخورد جدی می‌شود. البته با برنامه‌ریزی‌هایی که در مورد عرضه مرغ کرده‌ایم امکان تخلف وجود ندارد.

ایراندوست افزود: شرایط  عرضه گوشت قرمز هم مناسب است و براساس تقاضای بازار میزان گوشت مصرفی به صورت روزانه در کشتارگاه تولید و در فروشگاه‌های عرضه کننده محصولات غذایی و قصابی‌ها عرضه می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: در اسفند سال گذشته جوجه‌ریزی در مرغداری‌ها مناسب بود و به همین دلیل هیچ کمبودی وجود ندارد.

وی افزود: در مورد شیر مصرفی و تخم‌مرغ  نیز شرایط  به همین روال است؛ با این توصیف که با کیفیت‌ترین شیرمصرفی کشور در استان اصفهان تولید می‌شود.

 

تشدید نظارت‌ها  و بازررسی در ماه رمضان

معاون نظارت بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان هم از تشدید نظارت‌ها و بازررسی بر بازارهای این استان در ماه رمضان خبر داد.

اکبر عادل مرام اظهار کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان قرار داریم، برهمین اساس نظارت‌های ما در زمینه بازرسی از واحدهای صنفی که عرضه کننده کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در این ماه هستند، تشدید می‌شود و بی‌شک اگر واحد صنفی‌ای  نسبت به رعایت ضوابط و قوانین کوتاهی کند و همکاری لازم را  نداشته باشند با آن واحد صنفی برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

 

تأمین و توزیع کالاهای اساسی در سامانه رهتاب

معاون نظارت بازرسی سازمان صمت استان اصفهان با بیان اینکه کالاهای اساسی از طریق سامانه رهتاب تأمین و توزیع می‌شود اظهارکرد: واحدهای تأمین کننده، مقدار توزیع و خرده فروشی‌ها باید در این سامانه ثبت شود و در صورت ثبت نشدن مراحل تأمین و توزیع در این سامانه، تخلف محسوب می‌شود.

 

عرضه شکر و روغن  با ۲ نرخ

عادل مرام افزود: شکر از جمله کالاهای مصرفی و مورد نیاز در ماه رمضان است. این کالا از سوی  دولت با ۲ نرخ توزیع می‌شود. دولت قیمت شکر را  برای واحدهای تولیدکننده‌ای که از شکر به عنوان ماده اولیه استفاده می‌کنند ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان و برای مصرف خانوار  ۸۷۰۰ تومان اعلام کرده است.

وی ادامه داد: شکر تنظیم بازاری در بسته‌های یک کیلوگرمی به قیمت ۸۷۰۰ تومان برای مصرف کننده از طریق سامانه رهتاب به واحدهای صنفی عرضه می‌شود، اما شکر مخصوص مصرف واحدهای صنفی تولیدی و صنعتی خارج از سامانه رهتاب و از طریق شرکت غله و خدمات بازرگانی تأمین می‌شود.

معاون نظارت بازرسی سازمان صمت استان اصفهان به تفاوت نرخ انواع روغن خوراکی در بازار اشاره کرد و در این باره توضیح داد: روغن‌های خوراکی به ۲ صورت یارانه‌ای و غیر یارانه‌ای در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود که این دوگانه بودن قیمت‌ها دلیل مشخصی دارد. روغن‌هایی که به صورت غیریارانه‌ای توزیع می‌شوند از دانه‌های ذرت، کانولا و دیگر دانه‌های روغنی تهیه شده‌اند  که به آنها یارانه اختصاص نیافته است و به صورت آزاد تهیه، فرآوری، بسته بندی و عرضه می‌شود.

عادل مرام افزود: روغن‌های آفتابگردان و سویا در قالب طرح تنظیم بازار در کارخانه‌های مشخص فرآوری و بسته بندی می‌شود و نرخ مصرف آنها با توجه به مقدار حجم روغن متغیر است که بخش عمده آن‌ها در به صورت حواله‌ای در سطح بازار بر اساس سهمیه استان و بخشی نیز از طریق سامانه رهتاب عرضه می‌شود.

برچسب ها: کالای اساسی ، اصفهان ، رمضان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NzH

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کالای اساسی اصفهان رمضان استان اصفهان سامانه رهتاب ماه رمضان عرضه می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۷۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از کلی بحث و جدل بر سر اجرایی شدن طرح عرضه اینترنتی دارو؛ سرانجام آیین نامه این طرح از سوی وزیر بهداشت ابلاغ شد.

در همین حال، ابلاغ آیین نامه عرضه اینترنتی دارو یا همان پلتفرم‌ها، همچنان جای سئوال است که آیا قرار است مسوولیت توزیع دارو به صورت کامل در اختیار پلتفرم‌ها قرار بگیرد.

در همین ارتباط، سیدرضا مظهری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، توضیحاتی داده است تا ابهامات این آیین نامه برای همگان روشن شود.

وی گفت: امکان ارتباط صوتی و تصویری با مسئول فنی داروخانه و انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل اقامت بیمار از مهم‌ترین ویژگی آئین نامه ابلاغی است.

مظهری در توضیح بیشتر افزود: بیمار بدون مراجعه به داروخانه با ورود کد رهگیری خود، محل اقامت و محدوده جستجوی خود را تعیین می‌کند و واکشی اطلاعات نسخه از هر یک از بیمه‌های پایه صورت می‌گیرد و زمان تقریبی که دارو احتمال دارد به بیمار برسد، مشخص می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر بیمار چند داروخانه را انتخاب کرده باشد، داروخانه‌هایی که اقلام نسخه را داشته باشند در قالب پیام‌های ارسالی به بیمار اطلاع رسانی می‌کنند، ادامه داد: بیمار هریک از داروخانه‌هایی که بخواهد را انتخاب خواهد کرد و بر اساس تعرفه‌ای که شرکت حمل تعیین می‌کند، قیمت را بیمار انتخاب می‌کند.

مظهری افزود: به محض انتخاب بیمار ارتباط با مسئول فنی داروخانه برقرار می‌شود اگر نیاز به ارتباط صوتی و تصویری با مسئول فنی داروخانه داشت، از طریق سکو امکان این ارتباط برای بیماران فراهم می‌شود و این دسترسی موجب سهولت دسترسی بیمار به دارو می‌شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: دارو به صورت پلمپ و بسته بندی به سکو سپرده می‌شود تا در زمان مشخصی به دست بیمار برسد.

در همین حال، آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، به مدت ۶ ماه در یکی از استان‌ها اجرا شود و بعد از آن، شکل سراسری به خود بگیرد.

سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، ددر توضیح محتوای آیین نامه توزیع اینترنتی دارو، گفت: آنچه اعلام شده است «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

وی افزود: هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکوهای اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است و تنها در مورد حمل دارو و تحویل آن به نشانی بیمار به صورت غیرحضوری است. همچنین عرضه داروهای خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

در همین حال، در آیین نامه ابلاغی آمده است: مجوز فعالیت سکوهای اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند، دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکوهای متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکوها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آئین‌نامه برای سکوها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

البته یک نکته در مورد همکاری داروخانه ها با آیین نامه ابلاغی وجود دارد، به طوری که تنها داروخانه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود و در صورت ثبت شکایت از سکو یا داروخانه، سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

کد خبر 6092231 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • عرضه خودروهای برقی از یک شنبه هفته آینده آغاز می‌شود
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • جمع‌آوری روغن غیر قابل مصرف انسانی در چهارمحال و بختیاری
  • جزئیات عرضه اینترنتی دارو/ پلتفرم‌ها در نقش پیک دارو
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا